Ahahaha elense de kurtulsakreytingler gerçekten bu sezon 6-7 bandına kitlendi ve vadiye göre çok düşük oranlar maçlarda başımıza bela oldu maç olmasa en azından 7 garanti alırdık 2 hafta daha fenerin maçları var elensede kurtulsak
son 2 bölümün hakkı değil bu oranlar yazık oluyor
vadiyi etkiliyor aga ben bilmem ülke puanı falan elensin şansa braga çıktı sağlam bi takım çıksaydı banko elenmişti büyük ihtimal bu turu da geçecekler vay arkadaş vadiye rahat yokAhahaha elense de kurtulsak
Fazlası adamı öldürür. Yok böyle birşey
Aga benim de bir yanım elensin diyo da bir yanım da gidebildiği yere kadar gitsin istiyor (ama kupayı almasınlar tabi ) @-KADİR- ve @china_shangai abi bize kızacakvadiyi etkiliyor aga ben bilmem ülke puanı falan elensin şansa braga çıktı sağlam bi takım çıksaydı banko elenmişti büyük ihtimal bu turu da geçecekler vay arkadaş vadiye rahat yok
üstad coşturuyor en sevdiğim türkü elif dedim
2 maç garanti var rakibe göre 2 maçımız daha olabilirreytingler gerçekten bu sezon 6-7 bandına kitlendi ve vadiye göre çok düşük oranlar maçlarda başımıza bela oldu maç olmasa en azından 7 garanti alırdık 2 hafta daha fenerin maçları var elensede kurtulsak
son 2 bölümün hakkı değil bu oranlar yazık oluyor
kızmazlar aga kızmazlar vadinin bekası için en erken vakitte elenmesi lazımAga benim de bir yanım elensin diyo da bir yanım da gidebildiği yere kadar gitsin istiyor (ama kupayı almasınlar tabi ) @-KADİR- ve @china_shangai abi bize kızacak
bu sene o iş zor eufa liginde şampiyonlar ligi takımları var bu turdan sonrası malesef zor görünüyor gidebildiğimiz yere kadar gidecez artıkAga benim de bir yanım elensin diyo da bir yanım da gidebildiği yere kadar gitsin istiyor (ama kupayı almasınlar tabi ) @-KADİR- ve @china_shangai abi bize kızacak
Belli olmaz aga başkanınız iddialı alacaz diyorbu sene o iş zor eufa liginde şampiyonlar ligi takımları var bu turdan sonrası malesef zor görünüyor gidebildiğimiz yere kadar gidecez artık
alır alır o alırBelli olmaz aga başkanınız iddialı alacaz diyor
Alamazsa bizim müze saat 17.00'a kadar açık buyursun gelsinalır alır o alır
ben gerçekciyim gönül ister tabi ama 3 kupada birden ilerleyemeyiz illa kopmalar yaşayacazBelli olmaz aga başkanınız iddialı alacaz diyor
bizim müzeye giremez oAlamazsa bizim müze saat 17.00'a kadar açık buyursun gelsin
aga kupayı biz ligi bjk alsa uefadan da elenseniz süper olur ama bize kupada çakabilirsiniz o kadar dandik bir kadromuz var ki iddaalı konuşamıyorumben gerçekciyim gönül ister tabi ama 3 kupada birden ilerleyemeyiz illa kopmalar yaşayacaz
aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış derler aga hayal kur tabi valla futbol bu şu an 3 kulvarda ilerlesekde bir ay sonra bakmışssın 3 te 0 yapmışız olabilirbizim müzeye giremez o
aga kupayı biz ligi bjk alsa uefadan da elenseniz süper olur ama bize kupada çakabilirsiniz o kadar dandik bir kadromuz var ki iddaalı konuşamıyorum
siz finalleri oynayamazsınız aga bence 3de 0 ihtimali var 3 de 2 ihtimali de var ama 3 de 3 ihtimali yokaç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış derler aga hayal kur tabi valla futbol bu şu an 3 kulvarda ilerlesekde bir ay sonra bakmışssın 3 te 0 yapmışız olabilir