halep ne la IŞId imi anlatıyor dizi Haleb oBen de dün izledim Halep'ciler sinir krizine girmiş. Aria ile Ezra arasında da bir yakınlaşma olur diyordum ama olmadı.
Mona'mız yine harikaydı. Türlü entrikalar çevirdi ayak üstü.
halep ne la IŞId imi anlatıyor dizi Haleb oBen de dün izledim Halep'ciler sinir krizine girmiş. Aria ile Ezra arasında da bir yakınlaşma olur diyordum ama olmadı.
Mona'mız yine harikaydı. Türlü entrikalar çevirdi ayak üstü.
Telefon kendi düzeltmiş. Of sanki senin her şeyin doğru.halep ne la IŞId imi anlatıyor dizi Haleb o
kösem düşsün @destere nin kucağına nereye gidiyon .ssTelefon kendi düzeltmiş. Of sanki senin her şeyin doğru.
Neyse ben birkaç gün yokum Çarşamba gelicem. Umarım Kış Güneşi iyi bir başlangıç yapar, Kösem ve Acun da iyice düşer.
Kim gitti ya? Bir izleyeyim bakayım merak ettim. .ss
dizilerim bitince mayıstan sonra buna tekrar devam edecem yeni sezona yetişirim inş6x16. Bölüm
6x17. Bölüm
iki bölüm birden izleyerek rekor kırdım ) genel anlamda pek bişey olmayan bölümlerdi ?
@mrt-06 demiştim zamanında o duvar deliğinden bişey çıkmaz aria karpuz gibi karşımıza çıkar demiştim
@xemrexxx gettiii getti diyince bende dedim noldu? oysa pek bir fok olmamış en nefret ettiğim şişko kızevlenmiş sonunda bunların evlenmeleri birşey ifade etmiyorki zaten evlenmeden önce kırk kez yatıyorlar evlilik formaliteden ibaret
aria yazarlıkta bayağı yetenekliymiş ezradan daha güzel aşk romanları yazıyor abd nin kerime nadir i olmaya aday
hannoş önce jordanla yatış yapsada caleb ide kıskanmaya devam ediyor gözü doymuyor kızın
şimdi düşünüyorumda önemli ne oldu aslında bir fok olmadı
sadece bu iki bölümde kızlar tüm dikkatlerini spoşun ablası melissaya kaydırdılar melissanın bavulunun kulpu kopmuş ??? o kulpu alıp senariste sokmak lazım
spoşun anneside basur kanseriymiş mona bu bilgiyi çaktırmadan melissaya ulaştırmış falan filan zırt vırt ?
ariada anasıyla babasını evlendirdi nikah kıymak için lisans alınca fırsat bu fırsat diyen alison bidonu oynaştığı vatandaşla evlenmeye karar verdi allah bir yastıkta morartsın
@Çiğdem- bu bölümleri kaçırma sakın bu sefer herkes birbiriyle halvete girdi en önemli bölümlerdendi bunlar
dizilerim bitince mayıstan sonra buna tekrar devam edecem yeni sezona yetişirim inş
bölümü izledim
@Çiğdem- in calebı gereksiz yere yükseltildi
caleb suçu üstlendi yvonne konusunda toby yumruk attı ama spoş gerçeğianlattı
aria barbekü oluyordu son anda yırttı ezraya karşı tekrar kunçun kunçun etmeye başladı
emily e o sakallı amcalar tecavüz eder sandım boşa çıktı
alison balayında
mona yine bir şeyler peşinde bakalım
hannoşla anası tartıştı hannoş jordana pek ısnınamamış
@destere izleyince anlat bakalım spoş hamilemiymiş o kısmı anlamadım pek
Saf, kız hamile olsa Caleb ile niye yatsın. Iyyy ne kadar AB'sin.bölümü izledim
@Çiğdem- in calebı gereksiz yere yükseltildi
caleb suçu üstlendi yvonne konusunda toby yumruk attı ama spoş gerçeğianlattı
aria barbekü oluyordu son anda yırttı ezraya karşı tekrar kunçun kunçun etmeye başladı
emily e o sakallı amcalar tecavüz eder sandım boşa çıktı
alison balayında
mona yine bir şeyler peşinde bakalım
hannoşla anası tartıştı hannoş jordana pek ısnınamamış
@destere izleyince anlat bakalım spoş hamilemiymiş o kısmı anlamadım pek
3yil onceydi ama spoş sahnesi.ssSaf, kız hamile olsa Caleb ile niye yatsın. Iyyy ne kadar AB'sin.
Mona bir geldi ev kendini kaybetti bölüm yine süperdi. Artık Aria ile Ezra birlikte olmalı çok özledik ikisini.
He sen onu diyorsun, Spencer akıllı kız o birlikte olurken şey kullandırtıyordur Toby'e. Anladın işte. @destere'nin Hannası olsa neyse derdim, unutup kazayla hamile kalabilirdi ama Spencer akıllı, olmamıştır.3yil onceydi ama spoş sahnesi.ss
pll bu her şey olmuş olabilirHe sen onu diyorsun, Spencer akıllı kız o birlikte olurken şey kullandırtıyordur Toby'e. Anladın işte. @destere'nin Hannası olsa neyse derdim, unutup kazayla hamile kalabilirdi ama Spencer akıllı, olmamıştır.
Cidden bu senaristler her şeyi yapabilir Caleb ile Toby olsa @Çiğdem- artık felç kalır.pll bu her şey olmuş olabilir
daha izlemedim son bölümü spoş hamilemiymiş ?He sen onu diyorsun, Spencer akıllı kız o birlikte olurken şey kullandırtıyordur Toby'e. Anladın işte. @destere'nin Hannası olsa neyse derdim, unutup kazayla hamile kalabilirdi ama Spencer akıllı, olmamıştır.
Yok yok Emre'nin hayal dünyası o.daha izlemedim son bölümü spoş hamilemiymiş ?
hahaha ayy banamı beddua ettin @destere yemi anlayamadım vlla@Çiğdem- yanlışlıkla eşeğe binesin de bindiğin eşek @destere olsun emi.ss
emily nin yumurtala aria nın kol derken alison da merdivenlerden düştü hep neazar hep kem göz
neyse calebla hannoşun planlaşmaları spoşu kızdırdı
flashbackte spoş ve caleb ın ormantik gecesini gördük
mona'cığım iyilik epşinde kızları sara dan korumaya çalışıyor
lucas hannoşu parayla satın alacak galiba koca fabrikayı teklif etti