Evet atişları kötü ama en çok oyun kazanan anlamında yanlış olduİbo çıkamaz finale.Semihin performansta Atakandan geri kalır yanı yok sadece atışları kötü
Göstermediler![]()
Evet atişları kötü ama en çok oyun kazanan anlamında yanlış olduİbo çıkamaz finale.Semihin performansta Atakandan geri kalır yanı yok sadece atışları kötü
Göstermediler![]()
Serkay ne yaptı size??? Neyse Kıbrıs'ta görüşürüz![]()
Pınar sonunda Semihi haklı görmüştübence hemen fancık olma bekle derim. Semihin fanları aldı başlarına gidiyorlar. Bugun yarı daha çok kötülenen Semih montajı izlersin
![]()
En favori yabancı şarkının son 4 grubuna uğradin mı
Semih popüler diye Semih i destekleyecek biri asla olmadım
Etiketlersen uğrarım![]()
Çok güçlü olsa hakemi de yenerdi ben Semih güçsüz demiyorum ama öyle abartı bir desteği yok diyorumAga işte diyorum ya ütopyanın favorisiydi.Finalde hakkı yendi ona rağmen Tunciki gömdü 50 kişiyi yolladı karşı taraftanSemih finaldeki oylama sistemi yüzünden kaybetti hatırla epey konuştuk burda
Semih de anadolu çocuğu![]()
Bu arada Semih hakkında devamlı egolu davrandığı kısımları gösteriyorlar ama ütopyada da tvden izlediğim için aynı böyleydi egolu falandı.Semihin hareketlerini kesiyordularEvet atişları kötü ama en çok oyun kazanan anlamında yanlış oldugerçi nagiyi de yabana atmim
![]()
Semihin güçlü kitlesi olsaydı utopyayı kazanırdı demek yanlişSemih çok güçlü olsa utopyoda birinci olurdu demek Okadar büyük kitle yok arkasında.. Bu davranışlari aşırı itici yahuu survivorun en itici insanları turabi ve nihatti ama adamların doğruları vardı değerleri vardı. bu seminin arkasına geçtiği hangi insanı değer var
@GunesinOglu serkayin finale gidecegine cok eminsin galiba ama bence cok emin olma![]()
Beni etiketlemeyi bıraktığın tşkkrler spermen.ssEtiketledim yaa.ss
Sms ve e gazate adamlar zengin değil kiÇok güçlü olsa hakemi de yenerdi ben Semih güçsüz demiyorum ama öyle abartı bir desteği yok diyorum
Evet sivri çıkışlarını gösteriyorlardı bir de semaptik oldugu anlarını. Gizemle olan muhabbetleri çok az gösteriliyor. Ama egolu kısımları. Normalde ütopyada sakin ve egosuz konuştugu daha çok olurdu. Sonra pil odasına gider gelir laf atardı tuncayaBu arada Semih hakkında devamlı egolu davrandığı kısımları gösteriyorlar ama ütopyada da tvden izlediğim için aynı böyleydi egolu falandı.Semihin hareketlerini kesiyordularBurdada aynısını yapmaları muhtemel
Pınara neden laf soktunSemih popüler diye Semih i destekleyecek biri asla olmadım
Etiketlersen uğrarım![]()
Onu demiyorum seminin kitlesi var ama o kadar da çok değil yoksa acunun final oylama hilesini de yenerdi.. Hakem yüzünden birinci olamadı Semih evet ama hakemi yenemedi sonuçta ve bu davranışlarıyla kaybettiği oyları katınca Semih kitlesine bu kadar gücenmesin.Semihin güçlü kitlesi olsaydı utopyayı kazanırdı demek yanlişsen de biliyorsun utopyada neden kazanamadıgını. Neden tvde tuncayı sonradan (yarişmanın üstünden kaç ayı geçince) ıyı gösterdiklerini neden övdüklerini. Baştan konuşmayalım bunları
![]()
Pil odası da kurgulanmış benceEvet sivri çıkışlarını gösteriyorlardı bir de semaptik oldugu anlarını. Gizemle olan muhabbetleri çok az gösteriliyor. Ama egolu kısımları. Normalde ütopyada sakin ve egosuz konuştugu daha çok olurdu. Sonra pil odasına gider gelir laf atardı tuncaya
Pınara neden laf soktun![]()
Evet sivri çıkışlarını gösteriyorlardı bir de semaptik oldugu anlarını. Gizemle olan muhabbetleri çok az gösteriliyor. Ama egolu kısımları. Normalde ütopyada sakin ve egosuz konuştugu daha çok olurdu. Sonra pil odasına gider gelir laf atardı tuncaya
Pınara neden laf soktun![]()
Bende bu kadar büyüklenmesini sevmiyorum ama @Maskeli Fedai nin dediği gibi utopya da böyle tvde gösterildi.Onu demiyorum seminin kitlesi var ama o kadar da çok değil yoksa acunun final oylama hilesini de yenerdi.. Hakem yüzünden birinci olamadı Semih evet ama hakemi yenemedi sonuçta ve bu davranışlarıyla kaybettiği oyları katınca Semih kitlesine bu kadar gücenmesin.
Zaten yarışmalarda bol bol büyük konuşup onu yediğini gördük.. Şimdiki beklentisi birinci olmak ama bu kadar gücenmesin derim
Utopyoda bu kadar itici değildi ama karşıda onu devirmeye çalışan tuncaylar vardı burada Tuncaylar gibi kötülük yapmaya çalışan bir gurup yok ondan havada kaliyor Goze batıyorBende bu kadar büyüklenmesini sevmiyorum ama @Maskeli Fedai nin dediği gibi utopya da böyle tvde gösterildi.
Acunun montaj ekibinden herşey beklenirBende bu kadar büyüklenmesini sevmiyorum ama @Maskeli Fedai nin dediği gibi utopya da böyle tvde gösterildi.