Ütopyada halk gördüğü için mi finalden sonra Semih baya günden oldu yarışmayı kazanamadığı için
Yalnız Türkiye'nin hepsi sosyal medyada değil.Orada tt'yi yapan 500-100 kişi.Ama yarışmayı izleyen onun 1000 katı
Ütopyada halk gördüğü için mi finalden sonra Semih baya günden oldu yarışmayı kazanamadığı için
O da efecik demesi gibi seviyesiz bir haraket. Bunu güzel olarak neresi var Acun görse ona da ayar verirdi)))Efecikin hareketini yaptı sen kaçırdı onu
Yarişmayı izleyen herkesin en az 1 adet sosyal medya hesabı vardırYalnız Türkiye'nin hepsi sosyal medyada değil.Orada tt'yi yapan 500-100 kişi.Ama yarışmayı izleyen onun 1000 katı
Yarişmayı izleyen herkesin en az 1 adet sosyal medya hesabı vardır
Survivor performansa bakan yarişma oldugu için Semihihn kazanma ihtimali hiç yok.Vallahi Semih birinci olsa utopyoda birinci olurdu ki o zamn daha efendiydi daha az oynuyordu burada gülük herkesi aşağılıyor kendini beğenmiş biri gibi gözüküyor
Utopyoyayi izlememiş iki ergene sordum semihi nasıl buluyorsunuz diye dedikleri çok yapmacık)))
Aynen Semih çok yapay Türk halkı böyle birini asla desteklemez belki yarışmanın başında dolayı ütopyadan gelen fanlari onu yukarı çekebilir (o da belli olmaz) ama ilerleyen haftalarda işi çok zor
Ütopyada da 1. sıradaydı finalde halkının yendiğini biliyoruzVallahi Semih birinci olsa utopyoda birinci olurdu ki o zamn daha efendiydi daha az oynuyordu burada gülük herkesi aşağılıyor kendini beğenmiş biri gibi gözüküyor
Utopyoyayi izlememiş iki ergene sordum semihi nasıl buluyorsunuz diye dedikleri çok yapmacık)))
Aynen Semih çok yapay Türk halkı böyle birini asla desteklemez belki yarışmanın başında dolayı ütopyadan gelen fanlari onu yukarı çekebilir (o da belli olmaz) ama ilerleyen haftalarda işi çok zor
Torpil var@EFE UYSAL aynen aga dogru bir yorum turabinin yaptiklari daha kötüydü semihin dedigi cok kötü degil
Sosyal medya diyince twitter gelmesin akla. Yaşlıların mekanı facebook. İstersen facebooktaki kişilerin tiplere bak. Hepsi anamla babamla akran sen tuncikciydin dimi? Şurdan pay biç mesela. Tuncike hep yaşlı teyzeler ziyarete geliyorlardı. Twitter kullanan kişiler değil, facebook kullananlardıÜtopya yı yaşlılar da çok izliyordu hepsinin sosyal medya hesabı mı var
Sosyal medya diyince twitter gelmesin akla. Yaşlıların mekanı facebook. İstersen facebooktaki kişilerin tiplere bak. Hepsi anamla babamla akran sen tuncikciydin dimi? Şurdan pay biç mesela. Tuncike hep yaşlı teyzeler ziyarete geliyorlardı. Twitter kullanan kişiler değil, facebook kullananlardı
Semih çok güçlü olsa utopyoda birinci olurdu demek Okadar büyük kitle yok arkasında.. Bu davranışlari aşırı itici yahuu survivorun en itici insanları turabi ve nihatti ama adamların doğruları vardı değerleri vardı. bu seminin arkasına geçtiği hangi insanı değer varÜtopyada da 1. sıradaydı finalde halkının yendiğini biliyoruz
Sen öyle san Semih daha fazla destekçi kazandı
İbo çıkamaz finale.Semihin performansta Atakandan geri kalır yanı yok sadece atışları kötüSurvivor performansa bakan yarişma oldugu için Semihihn kazanma ihtimali hiç yok.
Finalde İbo vs Atakan bekliyorum. Semihin oylarını alması için İbo ile arası düzgün gibi gösteriliyor. Semihin adını yazarken gösterildi mi?
Pınar sonunda Semihi haklı görmüştü bence hemen fancık olma bekle derim. Semihin fanları aldı başlarına gidiyorlar. Bugun yarı daha çok kötülenen Semih montajı izlersinTuncaycı da değildim.Pınarcıydım
Aga işte diyorum ya ütopyanın favorisiydi.Finalde hakkı yendi ona rağmen Tunciki gömdü 50 kişiyi yolladı karşı taraftan Semih finaldeki oylama sistemi yüzünden kaybetti hatırla epey konuştuk burdaSemih çok güçlü olsa utopyoda birinci olurdu demek Okadar büyük kitle yok arkasında.. Bu davranışlari aşırı itici yahuu survivorun en itici insanları turabi ve nihatti ama adamların doğruları vardı değerleri vardı. bu seminin arkasına geçtiği hangi insanı değer var