Survivor 2016 13. Bölüm Yorumları

Aga işte diyorum ya ütopyanın favorisiydi.Finalde hakkı yendi ona rağmen Tunciki gömdü 50 kişiyi yolladı karşı taraftan :A Semih finaldeki oylama sistemi yüzünden kaybetti hatırla epey konuştuk burda

Semih de anadolu çocuğu :A
Çok güçlü olsa hakemi de yenerdi ben Semih güçsüz demiyorum ama öyle abartı bir desteği yok diyorum

Evet atişları kötü ama en çok oyun kazanan anlamında yanlış oldu:X gerçi nagiyi de yabana atmim:X
Bu arada Semih hakkında devamlı egolu davrandığı kısımları gösteriyorlar ama ütopyada da tvden izlediğim için aynı böyleydi egolu falandı.Semihin hareketlerini kesiyordular :D Burdada aynısını yapmaları muhtemel

Semih çok güçlü olsa utopyoda birinci olurdu demek Okadar büyük kitle yok arkasında.. Bu davranışlari aşırı itici yahuu survivorun en itici insanları turabi ve nihatti ama adamların doğruları vardı değerleri vardı. bu seminin arkasına geçtiği hangi insanı değer var
Semihin güçlü kitlesi olsaydı utopyayı kazanırdı demek yanliş:F sen de biliyorsun utopyada neden kazanamadıgını. Neden tvde tuncayı sonradan (yarişmanın üstünden kaç ayı geçince) ıyı gösterdiklerini neden övdüklerini. Baştan konuşmayalım bunları :X

Bu arada Semih hakkında devamlı egolu davrandığı kısımları gösteriyorlar ama ütopyada da tvden izlediğim için aynı böyleydi egolu falandı.Semihin hareketlerini kesiyordular :D Burdada aynısını yapmaları muhtemel
Evet sivri çıkışlarını gösteriyorlardı bir de semaptik oldugu anlarını. Gizemle olan muhabbetleri çok az gösteriliyor. Ama egolu kısımları. Normalde ütopyada sakin ve egosuz konuştugu daha çok olurdu. Sonra pil odasına gider gelir laf atardı tuncaya :F

Semih popüler diye Semih i destekleyecek biri asla olmadım :A

Etiketlersen uğrarım :F
Pınara neden laf soktun:F

Semihin güçlü kitlesi olsaydı utopyayı kazanırdı demek yanliş:F sen de biliyorsun utopyada neden kazanamadıgını. Neden tvde tuncayı sonradan (yarişmanın üstünden kaç ayı geçince) ıyı gösterdiklerini neden övdüklerini. Baştan konuşmayalım bunları :X
Onu demiyorum seminin kitlesi var ama o kadar da çok değil yoksa acunun final oylama hilesini de yenerdi.. Hakem yüzünden birinci olamadı Semih evet ama hakemi yenemedi sonuçta ve bu davranışlarıyla kaybettiği oyları katınca Semih kitlesine bu kadar gücenmesin.

Zaten yarışmalarda bol bol büyük konuşup onu yediğini gördük.. Şimdiki beklentisi birinci olmak ama bu kadar gücenmesin derim

Evet sivri çıkışlarını gösteriyorlardı bir de semaptik oldugu anlarını. Gizemle olan muhabbetleri çok az gösteriliyor. Ama egolu kısımları. Normalde ütopyada sakin ve egosuz konuştugu daha çok olurdu. Sonra pil odasına gider gelir laf atardı tuncaya :F

Pil odası da kurgulanmış bence :A

@GunesinOglu eda olabilir ama serkayi pek sanmiyorum semihle düsman oldugu icin yani reyting icin kalir yoksa cabuk elenirdi bence :D

Pınar a laf sokmadım :A

Semih Efecan'ı söyletti Gizem'e. :F Efecan konuşurken nasıl da gülüyor sinsi sinsi :A

Onu demiyorum seminin kitlesi var ama o kadar da çok değil yoksa acunun final oylama hilesini de yenerdi.. Hakem yüzünden birinci olamadı Semih evet ama hakemi yenemedi sonuçta ve bu davranışlarıyla kaybettiği oyları katınca Semih kitlesine bu kadar gücenmesin.

Zaten yarışmalarda bol bol büyük konuşup onu yediğini gördük.. Şimdiki beklentisi birinci olmak ama bu kadar gücenmesin derim
Bende bu kadar büyüklenmesini sevmiyorum ama @Maskeli Fedai nin dediği gibi utopya da böyle tvde gösterildi.

Bende bu kadar büyüklenmesini sevmiyorum ama @Maskeli Fedai nin dediği gibi utopya da böyle tvde gösterildi.
Acunun montaj ekibinden herşey beklenir :A

Adamın yaptığı davranışları göstermiyordular adamın final oylamasında bile beceriksizliğini gösterdiler onu yapan adam bunu mu yapamayacak

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking