2015 En Favori Şarkı 2015 | 1.Tur | C Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada hit geliyorda ayshe nin hitine en ufak bir faydası yok bu durumun :))
Allah'tan umut kesilmez bakalım Salı'ya kadar çok şey değişebilir. :) Sana Ayshe'yi kazandırdım en azından bir de bu açıdan bak. :)

Gelecek gruplarda Gülçin var bir de onu da çok beğeneceğini düşünüyorum. :)

Allah'tan umut kesilmez bakalım Salı'ya kadar çok şey değişebilir. :) Sana Ayshe'yi kazandırdım en azından bir de bu açıdan bak. :)

Gelecek gruplarda Gülçin var bir de onu da çok beğeneceğini düşünüyorum. :)
aysheyi kazandık ama birde cem deveciden arındırsak süper olacak sade ayshe severim :))

Güliz Ayla - Olmazsan Olmaz
Rafet El Roman - Ayrılık

Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz

Yalın - Bir Bahar Akşamı @Bully sen miydin la Yalın'ın hiçbir şarkısını beğenmiyorsun diyen? :A

Rafet El Roman - Ayrılık

Yalın - Bir Bahar Akşamı @Bully sen miydin la Yalın'ın hiçbir şarkısını beğenmiyorsun diyen? :A
He bendim puanların kıttı biraz. :A Bu arada A grubuna bir dön istersen ankete oy kullanmayı unutmuşun. :D

Ayshe feat. Cem Belevi - Kim Ne Derse Desin
Nazan Öncel - Aşkitom
Edis - Olmamış Mı?
Yalın - Bir Bahar Akşamı

olabilir tabi ama ayshe eleniyor:) onun hatrına oyunu ayshe den yana kullanman lazımdı ;:)

zaten hakediyorlardı ilk defa oyların bir işe yaradı umarım hep böyle seçimler yaparsın :)
Sen de kurcalama daha fazla artık bir de düello konusu açmakla uğraşmayayım. :) Kısmet değilmiş diyip konuyu kapatalım. :)

Sen de kurcalama daha fazla artık bir de düello konusu açmakla uğraşmayayım. :) Kısmet değilmiş diyip konuyu kapatalım. :)
rahat ol ayse yi seven aynı zamanda edisede oy veriyor bu şekilde zaten yetişemez kızcağız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...