boşver zaten ayshe hapı yutmuş bu saatten sonra onu teneşir paklar )
yok @Bully nin etkinliğini sıvıyorum şu anda )
Ne güzel hit geliyor işte bana nasıl geldiği önemli değil.hahahah aaa doğru @Bully düşünsün ozaman
Ne güzel hit geliyor işte bana nasıl geldiği önemli değil.
@Çiğdem- bir daha benim etkinliğimle @sokak sanati'nin etkinliğini karıştırırsan bozuşuruz. )
ayyy @sokak sanati @destere sürekli yabancı etkinlikten etkiket yolluyorlar en sonda ikisiylede ayrı ayrı yabancı etkinlikte konusuyorduk oyüzden yine ordayım sandım akılmı bırakıyor bunlar insandaNe güzel hit geliyor işte bana nasıl geldiği önemli değil.
@Çiğdem- bir daha benim etkinliğimle @sokak sanati'nin etkinliğini karıştırırsan bozuşuruz. )
ayyy @sokak sanati @destere sürekli yabancı etkinlikten etkiket yolluyorlar en sonda ikisiylede ayrı ayrı yabancı etkinlikte konusuyorduk oyüzden yine ordayım sandım akılmı bırakıyor bunlar insanda
Allah'tan umut kesilmez bakalım Salı'ya kadar çok şey değişebilir. Sana Ayshe'yi kazandırdım en azından bir de bu açıdan bak.bu arada hit geliyorda ayshe nin hitine en ufak bir faydası yok bu durumun )
aysheyi kazandık ama birde cem deveciden arındırsak süper olacak sade ayshe severim )Allah'tan umut kesilmez bakalım Salı'ya kadar çok şey değişebilir. Sana Ayshe'yi kazandırdım en azından bir de bu açıdan bak.
Gelecek gruplarda Gülçin var bir de onu da çok beğeneceğini düşünüyorum.
He bendim puanların kıttı biraz. Bu arada A grubuna bir dön istersen ankete oy kullanmayı unutmuşun.Güliz Ayla - Olmazsan Olmaz
Rafet El Roman - Ayrılık
Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
Yalın - Bir Bahar Akşamı @Bully sen miydin la Yalın'ın hiçbir şarkısını beğenmiyorsun diyen?
ayshe ye oy verip edise oy vermeyecektin @batuhankaralar da aynı hatayı yapmış ayshe yi seven edis e oy vermez kızı göz göre göre yakacaksınızOylarımı kullandım efenim
ayshe ye oy verip edise oy vermeyecektin @batuhankaralar da aynı hatayı yapmış ayshe yi seven edis e oy vermez kızı göz göre göre yakacaksınız
ne zaman güzel bişeye oy verdinki zaten @Çiğdem- senden daha seçici edis falan dinlemedi bastı mührünü ayshe yeBen ayshe yi sevmiyorum ya edisi seviyorum şarkıları güzel
aaa vlla ben yabancı etkinlikte olsun türk etkinlikte olsun sevmediğimc adolozlara bile bol bol oy kullandım vlla yorgunluktan dengem bozuldu galiba hahhane zaman güzel bişeye oy verdinki zaten @Çiğdem- senden daha seçici edis falan dinlemedi bastı mührünü ayshe ye
İki şarkıyı da seviyor olamaz mıyımayshe ye oy verip edise oy vermeyecektin @batuhankaralar da aynı hatayı yapmış ayshe yi seven edis e oy vermez kızı göz göre göre yakacaksınız
İki şarkıyı da seviyor olamaz mıyım
aaa vlla ben yabancı etkinlikte olsun türk etkinlikte olsun sevmediğimc adolozlara bile bol bol oy kullandım vlla yorgunluktan dengem bozuldu galiba hahha
Sen de kurcalama daha fazla artık bir de düello konusu açmakla uğraşmayayım. Kısmet değilmiş diyip konuyu kapatalım.olabilir tabi ama ayshe eleniyor onun hatrına oyunu ayshe den yana kullanman lazımdı ;
zaten hakediyorlardı ilk defa oyların bir işe yaradı umarım hep böyle seçimler yaparsın
rahat ol ayse yi seven aynı zamanda edisede oy veriyor bu şekilde zaten yetişemez kızcağızSen de kurcalama daha fazla artık bir de düello konusu açmakla uğraşmayayım. Kısmet değilmiş diyip konuyu kapatalım.