2015 En Favori Şarkı 2015 | 1.Tur | C Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylarimi kullandım.

Mustafa Ceceli - Islak İmza
Ayshe feat. Cem Belevi - Kim Ne Derse Desin
Güliz Ayla - Olmazsan Olmaz
Demet Akalın - Ders Olsun
Burcu Güneş - Yakın Mesafe
Yalın - Bir Bahar Akşamı

Ekran Alıntısı.PNG

Edis - Olmamış Mı?

Model - Sarı Kurdeleler

Edis - Olmamış Mı?

Model - Sarı Kurdeleler

bu grupta güliz ayla harikaydı yalnız ayshe yi pas geçmeyecektin hata yapmışsın :)

Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
Yalın - Bir Bahar Akşamı

@destere Ayshe en az 2 oy daha toplayamazsa turu geçemiyor maalesef, üzüntüden yataklara düşmezsin inşallah. :)

@destere Ayshe en az 2 oy daha toplayamazsa turu geçemiyor maalesef, üzüntüden yataklara düşmezsin inşallah. :)

cem deveciyi işin içine karıştırmasaydı ayshe çok rahat çıkardı üst tura ama bu haliylede eidis denen vatandaşın ayshe yi geçmesi tabiki forum adına kabul edilemez bir sonuç :)

@turkuazz @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @cevaa @legolas9900 @Doğu @Maskeli Fedai @MelankoliK @pompy eğer hala oy vermediyseniz bu grupta

adlı şarkıya gereken değeri vereceğinizi ve bu değerli sanatçımızı bir üst tura çıkacağınızı biliyor şimdiden teşekürlerimi ve selamlarımı yolluyorum burdan :))

cem deveciyi işin içine karıştırmasaydı ayshe çok rahat çıkardı üst tura ama bu haliylede eidis denen vatandaşın ayshe yi geçmesi tabiki forum adına kabul edilemez bir sonuç :)

@turkuazz @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @cevaa @legolas9900 @Doğu @Maskeli Fedai @MelankoliK @pompy eğer hala oy vermediyseniz bu grupta

adlı şarkıya gereken değeri vereceğinizi ve bu değerli sanatçımızı bir üst tura çıkacağınızı biliyor şimdiden teşekürlerimi ve selamlarımı yolluyorum burdan :))
sokak sanatindan korkuyorum

Ben dinlemeden veriyorum. Oylama açılır cilmaz verdim.:F

Sen benim gruplara uğradın mı.:))

desene ayshe nin alacağı oy bu kadar :)
o zaman fazla zorlamayalım giden gitmiş şapılmış poponun davası olmaz derler :)

pompy'i baya korkutmuşsun anlaşılan. :D

@pompy de her yere etiketliyor bizi onun konularını şişiriyoruz habire kırk yılda bir oy istedik vatandaş naza vurdu işi:) bundan sonra onun senaryolarına uğramayalım bakalım nasılmış naz yapmak :))

desene ayshe nin alacağı oy bu kadar :)
o zaman fazla zorlamayalım giden gitmiş şapılmış poponun davası olmaz derler :)

@pompy de her yere etiketliyor bizi onun konularını şişiriyoruz habire kırk yılda bir oy istedik vatandaş naza vurdu işi:) bundan sonra onun senaryolarına uğramayalım bakalım nasılmış naz yapmak :))
Etiketlerine kimse dönmediği gibi üstüne Edis bir oy daha almış. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...