Mustafa Ceceli - Islak İmza
Güliz Ayla - Olmazsan Olmaz
Demet Akalın - Ders Olsun
Edis - Olmamış Mı?
Model - Sarı Kurdeleler
Burcu Güneş - Yakın Mesafe
Yalın severdin sen şaşırdımMustafa Ceceli - Islak İmza
Güliz Ayla - Olmazsan Olmaz
Demet Akalın - Ders Olsun
Edis - Olmamış Mı?
Model - Sarı Kurdeleler
Burcu Güneş - Yakın Mesafe
Diğer konuda yazdım Mustiyi destekledik diye. Yoksa listeye girecekti.Yalın severdin sen şaşırdım
Valla güzeldi ama zor guruba düşümüş.bu grupta güliz ayla harikaydı yalnız ayshe yi pas geçmeyecektin hata yapmışsın
Musti bu grupta değil ki ne alaka anlamadımDiğer konuda yazdım Mustiyi destekledik diye. Yoksa listeye girecekti.
Valla güzeldi ama zor guruba düşümüş.
@destere Ayshe en az 2 oy daha toplayamazsa turu geçemiyor maalesef, üzüntüden yataklara düşmezsin inşallah.
sokak sanatindan korkuyorumcem deveciyi işin içine karıştırmasaydı ayshe çok rahat çıkardı üst tura ama bu haliylede eidis denen vatandaşın ayshe yi geçmesi tabiki forum adına kabul edilemez bir sonuç
@turkuazz @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @cevaa @legolas9900 @Doğu @Maskeli Fedai @MelankoliK @pompy eğer hala oy vermediyseniz bu grupta
Ayshe feat. Cem Belevi - Kim Ne Derse Desin
adlı şarkıya gereken değeri vereceğinizi ve bu değerli sanatçımızı bir üst tura çıkacağınızı biliyor şimdiden teşekürlerimi ve selamlarımı yolluyorum burdan )
sokak sanatindan korkuyorum
sen oyunu ayshe den yana kullan @sokak sanati zaten eli mecbur mutlaka ayshe den yana oy vermek zorunda
sokak sanatindan korkuyorum
vaktim oldukça uğruyorumBen dinlemeden veriyorum. Oylama açılır cilmaz verdim.
Sen benim gruplara uğradın mı.)
vaktim oldukça uğruyorum
vaktim oldukça uğruyorum
pompy'i baya korkutmuşsun anlaşılan.Şimdi vaktin var gibi uğra.))
Şimdi vaktin var gibi uğra.))
Ben dinlemeden veriyorum. Oylama açılır cilmaz verdim.
Sen benim gruplara uğradın mı.)
pompy'i baya korkutmuşsun anlaşılan.
Etiketlerine kimse dönmediği gibi üstüne Edis bir oy daha almış. )desene ayshe nin alacağı oy bu kadar
o zaman fazla zorlamayalım giden gitmiş şapılmış poponun davası olmaz derler
@pompy de her yere etiketliyor bizi onun konularını şişiriyoruz habire kırk yılda bir oy istedik vatandaş naza vurdu işi bundan sonra onun senaryolarına uğramayalım bakalım nasılmış naz yapmak )