2015 En Favori Şarkı 2015 | 1.Tur | C Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketlerine kimse dönmediği gibi üstüne Edis bir oy daha almış. :))

benim reklamını yaptığım tarlada ot bitmez :) kurutuyoruz heryeri :)
dünde @Tzira ile @OzaN dan darbe yemiştik bugün onları etiketlemedim dedim belki bu sefer tuttururuz diye ama yine nanay durumlar :))

benim reklamını yaptığım tarlada ot bitmez :) kurutuyoruz heryeri :)
dünde @Tzira ile @OzaN dan darbe yemiştik bugün onları etiketlemedim dedim belki bu sefer tuttururuz diye ama yine nanay durumlar :))
@OzaN bu sefer senin tarafında, Ayshe'ye oy vermiş ama yine de üst tur göremeyecek gibi, sende bir sıkıntı var cidden. :)

cem deveciyi işin içine karıştırmasaydı ayshe çok rahat çıkardı üst tura ama bu haliylede eidis denen vatandaşın ayshe yi geçmesi tabiki forum adına kabul edilemez bir sonuç :)

@turkuazz @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @cevaa @legolas9900 @Doğu @Maskeli Fedai @MelankoliK @pompy eğer hala oy vermediyseniz bu grupta

Ayshe feat. Cem Belevi - Kim Ne Derse Desin

adlı şarkıya gereken değeri vereceğinizi ve bu değerli sanatçımızı bir üst tura çıkacağınızı biliyor şimdiden teşekürlerimi ve selamlarımı yolluyorum burdan :))
aaa ben kullanmıştım ayoll ve o dediğin kişiye kullanmamışım :A:A:A

aa ben sadece cem beleviye kullanmısım dütsiz olana işimi bliyorum:A:A:A

tamam şimdi @Bully söyleriz düzeltir :)
sen ayshe ile cem devecinin şarkısına oy atacağına yanlışlıkla sadece devecinin olduğu klibe oy atmışsın :) böyle hatalar olur tabi şimdi bully düzeltir nasıl olsa :) birde enis e oy verdiysen onuda iptal et :)

tamam şimdi @Bully söyleriz düzeltir :)
sen ayshe ile cem devecinin şarkısına oy atacağına yanlışlıkla sadece devecinin olduğu klibe oy atmışsın :) böyle hatalar olur tabi şimdi bully düzeltir nasıl olsa :) birde enis e oy verdiysen onuda iptal et :)
aa hayırrr sadece cem beye kullandım bilerek yanı edisede kullandım ohh sefam olsun
:Z:Z:Z

cem deveciyi işin içine karıştırmasaydı ayshe çok rahat çıkardı üst tura ama bu haliylede eidis denen vatandaşın ayshe yi geçmesi tabiki forum adına kabul edilemez bir sonuç :)

@turkuazz @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @cevaa @legolas9900 @Doğu @Maskeli Fedai @MelankoliK @pompy eğer hala oy vermediyseniz bu grupta

Ayshe feat. Cem Belevi - Kim Ne Derse Desin

adlı şarkıya gereken değeri vereceğinizi ve bu değerli sanatçımızı bir üst tura çıkacağınızı biliyor şimdiden teşekürlerimi ve selamlarımı yolluyorum burdan :))
Selamın başım üstüne ama ben oy kullanmişim. O şarkı da yokmuş içinde:X üst tura geçemesin yaa muzik piyasası o kadar düştü mü? Bak Demet Akalaın açk ara yapmış zaten Ayshe'nın açıgını kapatır muzikleriyle:X

aa hayırrr sadece cem beye kullandım bilerek yanı edisede kullandım ohh sefam olsun
:Z:Z:Z

şimdi second chance adlı dizinin ilk bölümüne daldım :) @OzaN bu diziye konu açmamış oysa ilginç bir konusu va, forever a benziyor konusu :) hem oyuncularıda süper senlik parlak var başrolde çiğdem :)

birde @OzaN red band society nin emma sı Ciara Bravo da dizide oynuyor

birde bunlara ilave olarak Dilshad Vadsaria var yani bu dizi kaçmaz :)
Dilshad Vadsaria demişken resminide koyalım :)
Dilshad+Vadsaria+TV+Guide+5th+Annual+Emmy+iFApzpnR6cel.jpg

bu da @Çiğdem- in parlağı :))
099a81a6e562f352925958513b911034.jpg

şimdi second chance adlı dizinin ilk bölümüne daldım :) @OzaN bu diziye konu açmamış oysa ilginç bir konusu va, forever a benziyor konusu :) hem oyuncularıda süper senlik parlak var başrolde çiğdem :)

hahah ayy konuyla ne alaka bee @sokak sanati nin etkinliğinin içine ettin şuan hahaha
:F:F:F

Selamın başım üstüne ama ben oy kullanmişim. O şarkı da yokmuş içinde:X üst tura geçemesin yaa muzik piyasası o kadar düştü mü? Bak Demet Akalaın açk ara yapmış zaten Ayshe'nın açıgını kapatır muzikleriyle:X

boşver zaten ayshe hapı yutmuş bu saatten sonra onu teneşir paklar :))

hahah ayy konuyla ne alaka bee @sokak sanati nin etkinliğinin içine ettin şuan hahaha
:F:F:F

yok @Bully nin etkinliğini sıvıyorum şu anda :))

Şarkı konusunu nereye getirmişsin. Ciara Bravo dedin ilgimi çektin bir bakarım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...