Harbiden haa ölü toprağı serpilmişDirilişçiler paslanmış yorum konusu yeni açılıyor.![]()
Alakasi yok ben konuyu Billyden bekliyordum ondan acmadim yoksa 6da acardim pis acmamisDirilişçiler paslanmış yorum konusu yeni açılıyor.![]()
Siz yazın hacı bol bol ,ben spoiler yemek istemiyorum.Hem o saatlerde akşam ben evde olmuyorumMerakla bekliyoruz son 1 saat 21 dk@Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM @Polat Şaşmaz @tolgab @Since2011 @-KADİR- @takas @DarkLeqenD @vadikızı @mrt-06 @ABAY_06 @china_shangai @Maskeli Fedai @Mehmet_Cvkn @Castei @papuleoo @turkuazz
Alakasi yok ben konuyu Billyden bekliyordum ondan acmadim yoksa 6da acardim pis acmamis
İzlersin birsekilde kumandayi al babandanmalesef netten izlicem , babam maç izlicekmiş![]()
Yetismeni bekliyoruz bizeSiz yazın hacı bol bol ,ben spoiler yemek istemiyorum.Hem o saatlerde akşam ben evde olmuyorum![]()
Gecen hafta izlemedinmi 😱@EFE UYSAL tesbitimi söyliyim ben izlemeyince reytingi artmıyor dirilişin![]()
tokatı yapıştırsın sonra demiİzlersin birsekilde kumandayi al babandan![]()
Survivor'u izliyomu baban.?tokatı yapıştırsın sonra demibjk maçını da gs maçını da izler şimdi
![]()
![]()
ne yapalım asker uğurladık 😀 daha öncede fark ettim ben tvden izleyince işin rengi değişiyor bak ben ekrandayım bölüm muazzam olacak söyleyeyimİzlersin birsekilde kumandayi al babandan
Yetismeni bekliyoruz bize
Gecen hafta izlemedinmi 😱
pazar günü izleyince o da izliyoSurvivor'u izliyomu baban.?![]()
Evet muazzamm olacak izlemen iyi oldu reyting artacakne yapalım asker uğurladık 😀 daha öncede fark ettim ben tvden izleyince işin rengi değişiyor bak ben ekrandayım bölüm muazzam olacak söyleyeyim
Birsey olmaz knk izletmetokatı yapıştırsın sonra demibjk maçını da gs maçını da izler şimdi
![]()
![]()
Seneye ancaİzlersin birsekilde kumandayi al babandan
Yetismeni bekliyoruz bize
Gecen hafta izlemedinmi 😱
Hayırlı olsun agane yapalım asker uğurladık 😀 daha öncede fark ettim ben tvden izleyince işin rengi değişiyor bak ben ekrandayım bölüm muazzam olacak söyleyeyim
sahnelere bağlı aga bakıcazHayırlı olsun agaSeni de bekliyoruz bu akşam bu konuyu coşturalım kendim açtım diye demiyorum zaten coşturacaktık
![]()
sen benim dayak yememi niye bu kadar çok istiyosun?Evet muazzamm olacak izlemen iyi oldu reyting artacak![]()
İyimis
Birsey olmaz knk izletme![]()
Yemezsin ben istedigimi izliyorum babam karsisindasen benim dayak yememi niye bu kadar çok istiyosun?![]()
![]()
![]()