aha yakaladım seni; aga neyi kast ettiğimi anladın mı yoksa mevzuyu açmamı ister misinYemezsin ben istedigimi izliyorum babam karsisinda
aha yakaladım seni; aga neyi kast ettiğimi anladın mı yoksa mevzuyu açmamı ister misinYemezsin ben istedigimi izliyorum babam karsisinda
Gerek yok anladim ben Babamda izliyor tabiaha yakaladım seni; aga neyi kast ettiğimi anladın mı yoksa mevzuyu açmamı ister misin
heh iyi bari tabi sen de zamanla gelişme kaydediyonGerek yok anladim ben Babamda izliyor tabi
ne alaka ben herkese öneriyorum konu açmak için bugün moralim bozuk biraz katkı sağlıyamıcam affola.Aga bırak Filinta'yı da yorum yaz biraz beni mi boykot ediyon anlamadım ki @Billy Kane
Hayrola kardeşim bizim yardımcı olabileceğimiz bir konu mu ? Söyle yeterki seve seve yardımcı oluruz.ne alaka ben herkese öneriyorum konu açmak için bugün moralim bozuk biraz katkı sağlıyamıcam affola.
eyvallah kardeşim. okulda problemler oldu halledilebilecek bir şey bakalım hayırlısı.Hayrola kardeşim bizim yardımcı olabileceğimiz bir konu mu ? Söyle yeterki seve seve yardımcı oluruz.
ne alaka ben herkese öneriyorum konu açmak için bugün moralim bozuk biraz katkı sağlıyamıcam affola.
cansın sen.kıyamam ben sana niye moralin bozuk kim sıktı canını bende onun moralini bozayım
cansın sen.
Bu bolum unutturacak agageçen haftaki bölümde çok durgunmuş
o mühürü değiştirdi bence ertuğrulum boşuna sevinmesinler
obada hala hainler olduğunu düşünür herhalde yanı okadar kolay mühür ellerine geçmemeli değiştirmiştir diye düşünüyorum başka hainlerinde obada olduğunu düşünerekkeşke canım ya ama nasıl değiştirecekki
değiştirse ne olur noyan reyise tıpış tıpış vercek. [emoji23]o mühürü değiştirdi bence ertuğrulum boşuna sevinmesinler
onun çatırını başına yıktık beedeğiştirse ne olur noyan reyise tıpış tıpış vercek. [emoji23]