Adam haklı aşırı karizmadan instagram çökerAynen Turgut bu ara baya foto atıyorlar Çok karizmalar ama Noyanın hiçbir hesabı yok sosyal medyada
Adam haklı aşırı karizmadan instagram çökerAynen Turgut bu ara baya foto atıyorlar Çok karizmalar ama Noyanın hiçbir hesabı yok sosyal medyada
Pt2 ye mi alındı dizi.1 saat 48 dakika sonra günlerden Diriliş Ertuğrul
hani 1 saat 46 dk sonra çarşamba olcak ya? ondan dedimPt2 ye mi alındı dizi.
Hızlı okuyunca anlayamadım sorry.[emoji23]hani 1 saat 46 dk sonra çarşamba olcak ya? ondan dedim
ne demek istiyon mesajlarım anlaşılır değil mi?Hızlı okuyunca anlayamadım sorry.[emoji23]
Estağfurullah kanki benim anlayışsızlığımdan hep. [emoji17]ne demek istiyon mesajlarım anlaşılır değil mi?
hah iyi gidebilirsin survivor konusunaEstağfurullah kanki benim anlayışsızlığımdan hep. [emoji17]
Seni almadan gitmem. [emoji23]hah iyi gidebilirsin survivor konusuna
1. fragmanda hızlı şekilde yeterli olay koyuyolar zaten ondan daha fazla spoi vermemek icindir.2. fragman neden verilmiyor? @Billy Kane
Paü ne.lanet ya 2 mart ta ertuğrul , alpleri ve hayme ana PAÜye söylesiye gelicekmiş. benim okul 3te bitiyor söylesi 2de başlıcakmış
pamukkale üniversitesiPaü ne.
Sansa bak ne oldu sana boyle.lanet ya 2 mart ta ertuğrul , alpleri ve hayme ana PAÜye söylesiye gelicekmiş. benim okul 3te bitiyor söylesi 2de başlıcakmış
pamukkale üniversitesi