Adam haklı aşırı karizmadan instagram çökerAynen Turgut bu ara baya foto atıyorlarÇok karizmalar ama
Noyanın hiçbir hesabı yok sosyal medyada
![]()
Adam haklı aşırı karizmadan instagram çökerAynen Turgut bu ara baya foto atıyorlarÇok karizmalar ama
Noyanın hiçbir hesabı yok sosyal medyada
![]()
Pt2 ye mi alındı dizi.1 saat 48 dakika sonra günlerden Diriliş Ertuğrul![]()
hani 1 saat 46 dk sonra çarşamba olcak ya? ondan dedimPt2 ye mi alındı dizi.![]()
Hızlı okuyunca anlayamadım sorry.[emoji23]hani 1 saat 46 dk sonra çarşamba olcak ya? ondan dedim![]()
ne demek istiyon mesajlarım anlaşılır değil mi?Hızlı okuyunca anlayamadım sorry.[emoji23]
Estağfurullah kanki benim anlayışsızlığımdan hep. [emoji17]ne demek istiyon mesajlarım anlaşılır değil mi?![]()
![]()
hah iyi gidebilirsin survivor konusunaEstağfurullah kanki benim anlayışsızlığımdan hep. [emoji17]
Seni almadan gitmem. [emoji23]hah iyi gidebilirsin survivor konusuna![]()
1. fragmanda hızlı şekilde yeterli olay koyuyolar zaten ondan daha fazla spoi vermemek icindir.2. fragman neden verilmiyor? @Billy Kane
Paü ne.lanet ya2 mart ta ertuğrul , alpleri ve hayme ana PAÜye söylesiye gelicekmiş. benim okul 3te bitiyor söylesi 2de başlıcakmış
![]()
pamukkale üniversitesiPaü ne.
Sansa bak ne oldu sana boyle.lanet ya2 mart ta ertuğrul , alpleri ve hayme ana PAÜye söylesiye gelicekmiş. benim okul 3te bitiyor söylesi 2de başlıcakmış
pamukkale üniversitesi