Dada | Genel Sohbet Konusu

Bende izledim daha doğrusu annem gel bak deyince bir bakayım dedim.

Okan gerçekten güzel ikna etti kızı. Dedi ki tabii eylem yapacaksın ifade özgürlüğü filan ama senin bu eylemin bana ve kanalıma zararı olur dedi.Yani kızı ikna etti hatta kız özür diledi.

Ama o kız üstünü çıkarırken göremedim ya yetişemedim oraya. :F İçimde kaldı o kısım. :F

Sosyal medyada reklam, senaryo diyorlar işe :F
Sosyal medyayı takmayınız, Okan hiçbir zaman reytingleri düşünen birisi olmadı reytingi düşünse zaten o kadar sıkıcı yayınlara imza atmazdı hele ki böyle ucuz şeyler hayatta yapmaz bu adamı 10 yıldan fazladır izliyorum, kendini bilmezin birisi yapmış işte reklam/senaryo olma ihtimali sıfır. :)

Sosyal medyayı takmayınız, Okan hiçbir zaman reytingleri düşünen birisi olmadı reytingi düşünse zaten o kadar sıkıcı yayınlara imza atmazdı hele ki böyle ucuz şeyler hayatta yapmaz bu adamı 10 yıldan fazladır izliyorum, kendini bilmezin birisi yapmış işte reklam/senaryo olma ihtimali sıfır. :)
Kendini bilmez birisi büyük bir tv kanalında eylem yapacak, adamın lafıyla hemen kanacak. :) Bırak bu işi yaa :D

Kendini bilmez birisi büyük bir tv kanalında eylem yapacak, adamın lafıyla hemen kanacak. :) Bırak bu işi yaa :D
İnanmıyorsan inanmamaya devam edebilirsin, ama gördüğüm en iyi toparlamaydı. Ve Okan Bayülgen'in endişesi belli de oluyordu, zaten videoyu izlersen senaryo olmadığını görürsün.

Olabilir ne olmuş daha geçen haftalarda Beyaz'ın başına gelenleri unuttun mu? Kanal D yerel kanal mı. :A
O anlamda söylemedim, Kanal D'de eylem olduğu an herkes dışarı atıldı ve yayın kesilip reklama girilip sonra geldiği gibi kapandı. :D

İnanmıyorsan inanmamaya devam edebilirsin, ama gördüğüm en iyi toparlamaydı. Ve Okan Bayülgen'in endişesi belli de oluyordu, zaten videoyu izlersen senaryo olmadığını görürsün.
Daha izlemedim, izleyince tam yorumumu yaparım. :D

O anlamda söylemedim, Kanal D'de eylem olduğu an herkes dışarı atıldı ve yayın kesilip reklama girilip sonra geldiği gibi kapandı. :D

Daha izlemedim, izleyince tam yorumumu yaparım. :D
Bence Okan çok iyi idare etmiş aksine yayını kesmek acizliktir bana göre. :D

Kaliteli adam işte olayı hemen toparlıyor. Ama bunda eylemcinin de amatörlüğü var tabii ki direk pes ediyor t-shirtünün altına sütyen giymese ve bağırıp çağırsa durumu toparlar mıydı soru işareti. :D

Hesapta Aşk ekibi çok sempatik, ama daha iyi ağırlanabilirlerdi belki de. Mesela Meriç Aral programın başlamasından beri 1-2 cümle edebildi. Okan Bayülgen'in çok konuşmasından bugüne kadar pek rahatsız olmadım, ama arada konuklarına da biraz izin vermesi lazım.

Aydilge'den unutulmaz performans.ss Berbat bir söylüyormuş gibi yapma performansıydı.:F

Kısmetse Oluru izlicem:F Ora daha iyi.

Alina Boz çok güzel olmuş :) Ama hala bi Leyla Tanlar değil :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy