Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kvp diye bir arkadaş vardı aynı senin gibi sıkıcı vadicidi onun yerini dolurdun hacı :D .Onur diye bir arkadaş vardı onun yerini de Maskeli doldurdu :d

İyi böyle hacı karıştırma fazla:D
Yok aga cok sacma sapan bir nick olmus :D AlemTo forumun en efsane nicklerinden gene geri don ona bu nickle sen sen degilsin :A

Kvp diye bir arkadaş vardı aynı senin gibi sıkıcı vadicidi onun yerini dolurdun hacı :D .Onur diye bir arkadaş vardı onun yerini de Maskeli doldurdu :D

İyi böyle hacı karıştırma fazla:D
aga senin devreler yandı galiba kvp dediğin maskeli fedaiydi zaten eski nicki :kiki:
valla kendi fikrimi söylim bu foruma çok vadici geldi sağlam isimler geldi gitti ama kadir kardeşim bir başka hepsinden ayrı

1 kız var o da arkadaşın sevgilisi :D

Tamam artık hacı ,çocuklarduymasın tamam mı çd :D:kiki:
aga sende benim gibi çıktın üniversiteyi bitirecez hala icraat yok hadi bende umut yok senden birşeyler bekliyoruz artık :D

aga senin devreler yandı galiba kvp dediğin maskeli fedaiydi zaten eski nicki :kiki:
valla kendi fikrimi söylim bu foruma çok vadici geldi sağlam isimler geldi gitti ama kadir kardeşim bir başka hepsinden ayrı
Süresiz ban yiyen kvp1905 midi neydi :d? uzun zaman geçti işte kısalttım onu :d.Onur da Onur_35'ti galiba:D

aga sende benim gibi çıktın üniversiteyi bitirecez hala icraat yok hadi bende umut yok senden birşeyler bekliyoruz artık :D
Kadir bir başka tabi :d

Oluruna bırak hacı :D hayırlısı :d

Süresiz ban yiyen kvp1905 midi neydi :D? uzun zaman geçti işte kısalttım onu :D.Onur da Onur_35'ti galiba:D

Kadir bir başka tabi :D

Oluruna bırak hacı :D hayırlısı :D
mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi kvp-1905 di aga aynen :D harbiden o adam nerde ya burdan süresiz ban yemişti onun msn si ve face si ekliydi bende ama çok uzun zamandır konuşmuyorum çok sağlamdı o da

mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi kvp-1905 di aga aynen :D harbiden o adam nerde ya burdan süresiz ban yemişti onun msn si ve face si ekliydi bende ama çok uzun zamandır konuşmuyorum çok sağlamdı o da
Kadir kadar iyi olmasa da çok iyi vadici ,ona çok benziyordu ve çok samimi arkadaşımızdı .Süresiz ban yemişti çok yalvardık ama banını kaldıramamıştık.

Son düzenleme:
Ula Vadinin muziklerini heryerde duyuyorum ya daha gecenlerde kardesimin izledigi dizi Rafadan Tayfada vardi bir muzik simdi annem izliyor Yeter dizisinde gecen sene ki muziklerden biri var safiyenin suriye calan muzik :D

fb9b6a849da262d0794e540638f82edb.jpg