Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kvp diye bir arkadaş vardı aynı senin gibi sıkıcı vadicidi onun yerini dolurdun hacıyok öylesine dedim işte![]()
İyi böyle hacı karıştırma fazlaBence artik su nicki bi degis![]()
Yok aga cok sacma sapan bir nick olmusKvp diye bir arkadaş vardı aynı senin gibi sıkıcı vadicidi onun yerini dolurdun hacı.Onur diye bir arkadaş vardı onun yerini de Maskeli doldurdu
İyi böyle hacı karıştırma fazla![]()
o arkadaşların arasında kızlar da var mı çapkınKardeşim benim arkadaşlarla takılmak ne zamandan beri çapkınlık olmuş.Yaşlandık artık biz
Ne itirafı aga![]()
1 kız var o da arkadaşın sevgilisio arkadaşların arasında kızlar da var mı çapkın![]()
Tamam artık hacı ,çocuklarduymasın tamam mı çdYok aga cok sacma sapan bir nick olmusAlemTo forumun en efsane nicklerinden gene geri don ona bu nickle sen sen degilsin
![]()
aga senin devreler yandı galiba kvp dediğin maskeli fedaiydi zaten eski nickiKvp diye bir arkadaş vardı aynı senin gibi sıkıcı vadicidi onun yerini dolurdun hacı.Onur diye bir arkadaş vardı onun yerini de Maskeli doldurdu
İyi böyle hacı karıştırma fazla![]()
aga sende benim gibi çıktın üniversiteyi bitirecez hala icraat yok hadi bende umut yok senden birşeyler bekliyoruz artık1 kız var o da arkadaşın sevgilisi
Tamam artık hacı ,çocuklarduymasın tamam mı çd![]()
Süresiz ban yiyen kvp1905 midi neydiaga senin devreler yandı galiba kvp dediğin maskeli fedaiydi zaten eski nicki
valla kendi fikrimi söylim bu foruma çok vadici geldi sağlam isimler geldi gitti ama kadir kardeşim bir başka hepsinden ayrı
Kadir bir başka tabiaga senin devreler yandı galiba kvp dediğin maskeli fedaiydi zaten eski nicki
valla kendi fikrimi söylim bu foruma çok vadici geldi sağlam isimler geldi gitti ama kadir kardeşim bir başka hepsinden ayrı
aga sende benim gibi çıktın üniversiteyi bitirecez hala icraat yok hadi bende umut yok senden birşeyler bekliyoruz artık![]()
Oluruna bırak hacıaga senin devreler yandı galiba kvp dediğin maskeli fedaiydi zaten eski nicki
aga sende benim gibi çıktın üniversiteyi bitirecez hala icraat yok hadi bende umut yok senden birşeyler bekliyoruz artık![]()
mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi kvp-1905 di aga aynenSüresiz ban yiyen kvp1905 midi neydi? uzun zaman geçti işte kısalttım onu
.Onur da Onur_35'ti galiba
Kadir bir başka tabi
Oluruna bırak hacıhayırlısı
![]()
Kadir kadar iyi olmasa da çok iyi vadici ,ona çok benziyordu ve çok samimi arkadaşımızdı .Süresiz ban yemişti çok yalvardık ama banını kaldıramamıştık.mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi kvp-1905 di aga aynenharbiden o adam nerde ya burdan süresiz ban yemişti onun msn si ve face si ekliydi bende ama çok uzun zamandır konuşmuyorum çok sağlamdı o da
aynen sonra vadi forumunda yönetici oldu kavga edip ordan da banlandıKadir kadar iyi olmasa çok iyi vadici ,ona çok benziyordu ve çok samimi arkadaşımızdı .Süresiz ban yemişti çok yalvardık ama banını kaldıramamıştık.
Ben yakistirmiyorumUsta'ya da sakal çok yakışıyor be![]()
Çünkü sakalsız hali de bir o kadar muazzamBen yakistirmiyorum![]()