sana ne bakcam be. sen çalışmıyon diye bende mi çalışmıcam.Günde 3 saat calissam yetiyo bana Turkce-Tarih-Cografya calissam yeter Matematik Geomertri kimya fizik zarttur zurttur gerek yok sen bana bakma dersine calis
sana ne bakcam be. sen çalışmıyon diye bende mi çalışmıcam.Günde 3 saat calissam yetiyo bana Turkce-Tarih-Cografya calissam yeter Matematik Geomertri kimya fizik zarttur zurttur gerek yok sen bana bakma dersine calis
Beyaz Tvyi acsana ne bakcam be. sen çalışmıyon diye bende mi çalışmıcam.
Asil bolum yarina sakin kacirma ha 1.5 saat dolu dolu heyecan aksiyon varaçtım zaza çıktı.
Tatil yarın başlıyor bende bakarım belkiAsil bolum yarina sakin kacirma ha 1.5 saat dolu dolu heyecan aksiyon var
tamam yarın izleriz sonra filintaya geçeriz beraber. 😎Asil bolum yarina sakin kacirma ha 1.5 saat dolu dolu heyecan aksiyon var
Sen yarin izlede bakariztamam yarın izleriz sonra filintaya geçeriz beraber. 😎
Bende sana güveniyorum [emoji165]sana güveniyorum.
Takas sinavda yeni bolumun ilk dakikalarinda aramizda olacak. Bugun biz variz mecbir biz ucurucazİçeri gittim geldim kimse yok nerde bu ahali ? @takas @-KADİR- @Maskeli Fedai nerdesiniz agalar @china_shangai abi senden de bekliyoruz yorum bugün. Hadi bi coşturalım şu konuyu
Eyvallah sıkıntı değil ellerimizden öper konu o zamanTakas sinavda yeni bolumun ilk dakikalarinda aramizda olacak. Bugun biz variz mecbir biz ucurucaz