Bugün @EFE UYSAL ile burdasınız mazeret kabul etmiyorum dün Diriliş konusunda şov yaptıkbekliyoruz @Polat Şaşmaz![]()
efede çene bol o yazar @EFE UYSALBugün @EFE UYSAL ile burdasınız mazeret kabul etmiyorum dün Diriliş konusunda şov yaptıkEn az 15 sayfa !!!
Tm kardeşimBugün @EFE UYSAL ile burdasınız mazeret kabul etmiyorum dün Diriliş konusunda şov yaptıkEn az 15 sayfa !!!
Sinirimi bozma sende yapacan satma biziefede çene bol o yazar @EFE UYSAL![]()
ygs ye benim yerime girersen ben her hafta izler yorumlarım sıkıntı yok.Tm kardeşim
Sinirimi bozma sende yapacan satma bizi![]()
Sen gir ben girememygs ye benim yerime girersen ben her hafta izler yorumlarım sıkıntı yok.![]()
Aynen Diriliş günleri nedense ygs aklına gelmiyorSen gir ben girememBen yorumlarım
Mazaretin bumu hiç çalışmıyorsun kvp izle deyincemi çalışcan çakal
![]()
![]()
çalışmadığımı nerden biliyon?Sen gir ben girememBen yorumlarım
Mazaretin bumu hiç çalışmıyorsun kvp izle deyincemi çalışcan çakal
![]()
![]()
Ben seni bilirimçalışmadığımı nerden biliyon?her gün 100-200 arası soru çözüyorum ilk reklama kadar bakarım sonra yine soru çözcem.
![]()
Aga bende bu sene sınava girdim. Ama erken çalışmadığım için yığılma oluyor. Sen boşver dizileri ders çalış zaten sınava az kaldı [emoji2]çalışmadığımı nerden biliyon?her gün 100-200 arası soru çözüyorum ilk reklama kadar bakarım sonra yine soru çözcem.
![]()
bi çarşamba çalışmıyorum her gün diriliş olsa yine çalışmam.Ben seni bilirimŞaka bir yana çalış knk senden full çekmeni bekliyorum
![]()
![]()
Aynen aga biz burda işin goygoyundayız sen dersine çalışçalışmadığımı nerden biliyon?her gün 100-200 arası soru çözüyorum ilk reklama kadar bakarım sonra yine soru çözcem.
![]()
ben çalışıyorumda @Polat Şaşmaz da gircekti o ama hayatı burda geçiyo adamın.Aga bende bu sene sınava girdim. Ama erken çalışmadığım için yığılma oluyor. Sen boşver dizileri ders çalış zaten sınava az kaldı [emoji2]
Günde 3 saat calissam yetiyo banaben çalışıyorumda @Polat Şaşmaz da gircekti o ama hayatı burda geçiyo adamın.![]()