sana ne bakcam be.Günde 3 saat calissam yetiyo banaTurkce-Tarih-Cografya calissam yeter Matematik Geomertri kimya fizik zarttur zurttur gerek yok sen bana bakma dersine calis
![]()
sana ne bakcam be.Günde 3 saat calissam yetiyo banaTurkce-Tarih-Cografya calissam yeter Matematik Geomertri kimya fizik zarttur zurttur gerek yok sen bana bakma dersine calis
![]()
Beyaz Tvyi acsana ne bakcam be.sen çalışmıyon diye bende mi çalışmıcam.
![]()
Asil bolum yarina sakin kacirma ha 1.5 saat dolu dolu heyecan aksiyon varaçtım zaza çıktı.![]()
Tatil yarın başlıyor bende bakarım belkiAsil bolum yarina sakin kacirma ha 1.5 saat dolu dolu heyecan aksiyon var![]()
tamam yarın izleriz sonra filintaya geçeriz beraber. 😎Asil bolum yarina sakin kacirma ha 1.5 saat dolu dolu heyecan aksiyon var![]()
Sen yarin izlede bakariztamam yarın izleriz sonra filintaya geçeriz beraber. 😎![]()
![]()
Bende sana güveniyorum [emoji165]sana güveniyorum.![]()
Takas sinavda yeni bolumun ilk dakikalarinda aramizda olacak. Bugun biz variz mecbir biz ucurucazİçeri gittim geldim kimse yok nerde bu ahali ? @takas @-KADİR- @Maskeli Fedai nerdesiniz agalar @china_shangai abi senden de bekliyoruz yorum bugün. Hadi bi coşturalım şu konuyu![]()
Eyvallah sıkıntı değil ellerimizden öper konu o zamanTakas sinavda yeni bolumun ilk dakikalarinda aramizda olacak. Bugun biz variz mecbir biz ucurucaz![]()