Star Hatırla Gönül - Dizi Yorumları

@denizz19 @-potterhead- beğendiniz mi ona göre izlicem ikiniz de beğendiyse o dizinin ömrü kısa olur boşuna başlamiyim :F
benim beğendiğim bütün diziler tutuyor bi kere :D İyi olmuş dizi, Poyraz Karayel'den sonraki ekranların en iyi ikinci dizisi şuan. Gökçe ve Onur inanılmaz iyilerdi.

@denizz19 @-potterhead- beğendiniz mi ona göre izlicem ikiniz de beğendiyse o dizinin ömrü kısa olur boşuna başlamiyim :F
benim beğendiğim bütün diziler tutuyor bi kere :D İyi olmuş dizi, Poyraz Karayel'den sonraki ekranların en iyi ikinci dizisi şuan. Gökçe ve Onur inanılmaz iyilerdi.

kpa, filita :A ay beyse gökçe için bakıcam ilk bölüme umarım selen öztürk yardımcı başrol falandır
KPA ilk sezon izlendi, ikinci sezonda yarıya kadar fena gitmedi bu bir, ikincisi ben Filinta'yı çoook nadir izliyorum 5-6 bölüm falan anca izlemişimdir, kaldı ki onun da ömrü kısa olmaz arkası sağlam :A

KPA ilk sezon izlendi, ikinci sezonda yarıya kadar fena gitmedi bu bir, ikincisi ben Filinta'yı çoook nadir izliyorum 5-6 bölüm falan anca izlemişimdir, kaldı ki onun da ömrü kısa olmaz arkası sağlam :A
zaten hep arkası sağlamları seçiyon :A
ay neyse selen öztürk nasıldı onu söyle :F

Diziyi biraz izledim klasik gül oğuz dizisi olmuş sorunlu bir kadının hayat mücadelesi araya psikolojik problemleri koyunca dizi olmuş olmuyor. Tamam onur saylak gökçe bahadır döktürüyor ama o kadar. Ha gül oğuz nede sezen Aksu burda )))

Yazın öyküsünu bitermeyeydiler keşke yada bu diziyi yaz büyüdü son bahar oldu deselerdi yazın öyküsünun büyümüş hali

Dizinin sonlarını izleyememiştim, 1-2 saat sonra baştan izleyeceğim bölümü. :) Dizinin izlediğim kısımlarıyla güzeldi, senaryo klişe ama güzel işlenmişti. Neyse bir kaç saat sonra izler, bölüm yorumumu atarım. :)

Dizinin sonlarını izleyememiştim, 1-2 saat sonra baştan izleyeceğim bölümü. :) Dizinin izlediğim kısımlarıyla güzeldi, senaryo klişe ama güzel işlenmişti. Neyse bir kaç saat sonra izler, bölüm yorumumu atarım. :)
Merakla bekliyorum :bhr: 11'de tekrarı vardı keşke kaçırmasaydın :(

Şimdi de bu diziye başlıyorum. :Z Gökçe Bahadır'ın olduğu bu projeyi kaçırmak olmazdı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy