Twitter'daki zaman tünelim senin retweet'lediğin Onur Saylak övgüleriyle doldu taştı.Çok iyiydi dizi, Onur Saylak inanılmaz başarılı performans göstermiş. Engin Öztürk'ten 2 kat daha fazla sahnasi vardı nasıl ikinci adam anlamadım![]()
Çok iyi olmuş o zamanTwitter'daki zaman tünelim senin retweet'lediğin Onur Saylak övgüleriyle doldu taştı.![]()
Bu diziyi izleyeceğine göre Baba Candır'ı bıraktın galiba?Çok iyi olmuş o zaman![]()
EvetBu diziyi izleyeceğine göre Baba Candır'ı bıraktın galiba?![]()
Artık sana her hafta en güzel Ece ve Haluk sahnelerini gösteririm, onlara bakarsın en azından. Mesela geçen haftadan en iyi iki sahne, mutlaka izle.
Evet, var. Saçlarını sarıya boyamış bir de, ama siyahken daha dehşetül vahşetti sanki.
Sakın bunu çok beğeneyim deme, hemen kaldırılır mazallah
Sen de piyasada ne kadar dizi varsa hepsini merak edip uğursuzluk getiriyorsun resmen.
Yani ben tekrarını açtım şuan ama şu ana kadar gayet heyecanlı gitti ve bence izle. Hee ben dershane sebebiyle izleyemem ama sen izle@denizz19 @-potterhead- beğendiniz mi ona göre izlicem ikiniz de beğendiyse o dizinin ömrü kısa olur boşuna başlamiyim![]()
ne dersanesiYani ben tekrarını açtım şuan ama şu ana kadar gayet heyecanlı gitti ve bence izle. Hee ben dershane sebebiyle izleyemem ama sen izlekırgın çiçekler ben izliyorum tuttu
![]()
KPSS için dersaneye gidecemne dersanesi![]()
bu total zekayla barajı geçsen yeterKPSS için dersaneye gidecemyarın itibariyle
![]()