Öldürecekse Tilki falan öldürsün bariaga polatı yusufa öldürürlerse koskoca polat alemdar yusuf karakteri tarafından öldürülürse vadi beni de kaybeder
Öldürecekse Tilki falan öldürsün bariaga polatı yusufa öldürürlerse koskoca polat alemdar yusuf karakteri tarafından öldürülürse vadi beni de kaybeder
aga polatın ölümünü mü konuşacaz ne ölmesi ya polat alemdar öldüğü an vadi biter yemişim tilkisini. polat öldükten sonra vadi mi kalır sen tilkinin itibarından bahsediyorsunÖldürecekse Tilki falan öldürsün bariEski itibarını yeniden kazanır benim nezlimde ancak bu şekilde.
O kadar da degil ona cesaret edemezler polat a ogul yazarak sinirlari zorlasalarda o kadar da degildir artikİnan kardeşim inan)))) bu senarist grubundan gelebilecek her şeye inan
)) imkansızları oldurma da ellerine kimse su dökemez
((( ben en çok necati abiye kızıyorum herkes gelir gider ama o bu firmanın sahibi
o gruba inanmasının bedelini çok ağır ödiyecek
(
valla aga bu senaryoyu yazanlardan herşey beklenir 2 hafta öncesinde polatın oğlu yapamazlar o kadar da değil imkanı yok yazıyordum al yazdılar onu yazan çapsızlar bunu da yazar herşey beklenir bunlardanO kadar da degil ona cesaret edemezler polat a ogul yazarak sinirlari zorlasalarda o kadar da degildir artik
Aga Yusuf'un öldürmesinden iyidir heralde. Yoksa Polat Alemdarın öldürülmesini tahayyül edemiyorum. Polatın öldüğü gün Vadi devam ederse sıradanlaşır.aga polatın ölümünü mü konuşacaz ne ölmesi ya polat alemdar öldüğü an vadi biter yemişim tilkisini. polat öldükten sonra vadi mi kalır sen tilkinin itibarından bahsediyorsun
Aga tamam polat in cocugunu Yusuf yapip bir manyaklik yaptilar ama Polat i oldurmek hele hele bunu Yusuf a falan yaptirmak sikar olmaz oyle seyvalla aga bu senaryoyu yazanlardan herşey beklenir 2 hafta öncesinde polatın oğlu yapamazlar o kadar da değil imkanı yok yazıyordum al yazdılar onu yazan çapsızlar bunu da yazar herşey beklenir bunlardan
vadiyi ele geçirmişler boşuna çırpınmayalım
benim için polat öldükten sonra tilkinin veya yusufun öldürmesi arasında bi fark olmaz o an vadi biterAga Yusuf'un öldürmesinden iyidir heralde. Yoksa Polat Alemdarın öldürülmesini tahayyül edemiyorum. Polatın öldüğü gün Vadi devam ederse sıradanlaşır.
aga oğlu yapmak sıkmıyorsa öldürmekte sıkmaz bunların kimseyi taktığı yok vadiyi tekellerine geçirmişler Necati abi helal olsun be bu kadar mı görmüyor olanlarıAga tamam polat in cocugunu Yusuf yapip bir manyaklik yaptilar ama Polat i oldurmek hele hele bunu Yusuf a falan yaptirmak sikar olmaz oyle sey
ben geçen hafta özetler çıktığında yusufun polatın oğlu olursa burada kıyamet kopar demiştim .sende takasa cevaben ben öyle bişey olacağına imkan vermiyorum gibilerinden cevap yazmıştın .ve bölüm gelip çattığında kendi namına enteresan kulplar bulup eski bölümler de yapılan hatalarla kıyas yapmıştınO kadar da degil ona cesaret edemezler polat a ogul yazarak sinirlari zorlasalarda o kadar da degildir artik
Sen beni yanlis anlamissin olaylar boyke gelismedi neyse o oneml degil vakit yok yoksa tam konusmalik bir ortamdi 🙂 ozetle benim icin Polat karekteri bitti mi bu is bitmistir herkes yoluna derimben geçen hafta özetler çıktığında yusufun polatın oğlu olursa burada kıyamet kopar demiştim .sende takasa cevaben ben öyle bişey olacağına imkan vermiyorum gibilerinden cevap yazmıştın .ve bölüm gelip çattığında kendi namına enteresan kulplar bulup eski bölümler de yapılan hatalarla kıyas yapmıştın))) şimdi yusuf polatı öldürse önce bir tepki veririsin sonra ölüm olayını da meşrulaştırmak için entersan kulplar bulursun
)) senin adın kadir senden her şey beklenir bu olaya da olmaz deme
)))
Bi an stara geçtik sandım
aga önceden de söylemiştim isteğim kösemin bitirilip onun yerine star tv nin vadiyi transfer etmesi çokda güzel olur inş gerçekleşir 😀Bi an stara geçtik sandımİnşallah o günleri de görürüz.
Aga zaten bu reytinglerle kösemi şutlar bizi alabilirler. Pana bu dizi sayesinde yakınlık kurup transfere zemin hazırlıyor. Bir de 46 dizisi tutarsa tadından yenmezaga önceden de söylemiştim isteğim kösemin bitirilip onun yerine star tv nin vadiyi transfer etmesi çokda güzel olur inş gerçekleşir 😀
aga bu dizinin tutması bu sistemde çok zor çünkü klişe hikayelerden çok uzak olacak bu sefer tutsun artık kara kutu ya da yazık olmuştuAga zaten bu reytinglerle kösemi şutlar bizi alabilirler. Pana bu dizi sayesinde yakınlık kurup transfere zemin hazırlıyor. Bir de 46 dizisi tutarsa tadından yenmez![]()
Bence de star olmalı. Malum dizi gün değiştirir veya şutlanırsa burda dev curcuna cereyan ederaga bu dizinin tutması bu sistemde çok zor çünkü klişe hikayelerden çok uzak olacak bu sefer tutsun artık kara kutu ya da yazık olmuştu
transfer işi olursada çok iyi olur benim listenin en başında ne atv ne show tv var star tv tepede 😀
Aynen benimde 1.tercihim star tv ama bu durumda olmasi zor 46 dizisi tutarsa oraya gecmemiz kesin gibi biseyaga bu dizinin tutması bu sistemde çok zor çünkü klişe hikayelerden çok uzak olacak bu sefer tutsun artık kara kutu ya da yazık olmuştu
transfer işi olursada çok iyi olur benim listenin en başında ne atv ne show tv var star tv tepede 😀
bu işler değişir hiç belli olmaz o günün şartları önemliAynen benimde 1.tercihim star tv ama bu durumda olmasi zor 46 dizisi tutarsa oraya gecmemiz kesin gibi bisey