Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga illa ki öyle de kıyas yapınca araya fitneciler giriyor biliyorsun ondan dedim. Yoksa tabiki bana göre Vadi bir numaradır. Hele ki ilk 97 zaten dizi sınıfına sokmak bile hakarettir efsane ötesi.
eski vadi 97
terör 2
pusu 200
bölümü hiçbir şeyle kıyaslamak söz konusu bile olmaz olamaz teklif dahi edilemez
son 60-70 bölümünü aynı cümlede geçirsen bile onunla da kıyaslayamazsın imkanı yok yani orda kurtlar vadisi ismi olduğu sürece diğer diziler baştan ezilmiş demektir aga :D

eski vadi 97
terör 2
pusu 200
bölümü hiçbir şeyle kıyaslamak söz konusu bile olmaz olamaz teklif dahi edilemez
son 60-70 bölümünü aynı cümlede geçirsen bile onunla da kıyaslayamazsın imkanı yok yani orda kurtlar vadisi ismi olduğu sürece diğer diziler baştan ezilmiş demektir aga :D
Aga ben kendi adıma konuşuyorum aksiyon kalitesi olarak bak altını çiziyorum aksiyon kalitesi olarak Diriliş Vadinin son iki sezonundan (Bazı bölümler hariç) daha iyi maalesef. Ama daha iyi olsa da bişey fark etmez ikisi de bizim dizimiz. Onun dışında Vadinin ismi değil müziklerindeki tek bir nota bütün dizileri tokatlar. Onda mutabıkız. :D

@-KADİR- aga kıyamadığım eski vadiyi baştan izlemeye başladım ilk 4 bölümü izledim :D
yalnız youtube da eski vadinin bölümlerini paylaşan bi sayfa varda bi bölümde sesler kaymış diğer bölümde adamlar kafasına göre fon müziği eklemiş bunları şikayet etmek lazım
kafalarına göre müzik koyup bölmün anasını ağlatmışlar kaldırtmak lazım @DoğuEşrefoğlu

Aga ben kendi adıma konuşuyorum aksiyon kalitesi olarak bak altını çiziyorum aksiyon kalitesi olarak Diriliş Vadinin son iki sezonundan (Bazı bölümler hariç) daha iyi maalesef. Ama daha iyi olsa da bişey fark etmez ikisi de bizim dizimiz. Onun dışında Vadinin ismi değil müziklerindeki tek bir nota bütün dizileri tokatlar. Onda mutabıkız. :D
aynen aga katılıyorum benzetme süper :D

@-KADİR- aga kıyamadığım eski vadiyi baştan izlemeye başladım ilk 4 bölümü izledim :D
yalnız youtube da eski vadinin bölümlerini paylaşan bi sayfa varda bi bölümde sesler kaymış diğer bölümde adamlar kafasına göre fon müziği eklemiş bunları şikayet etmek lazım
kafalarına göre müzik koyup bölmün anasını ağlatmışlar kaldırtmak lazım @DoğuEşrefoğlu

Aga ben sana bir kanal söyleyim ordan izle. Sinegrafın kanalı vardı onlar kaldırmıştı galiba hatırladığıma göre.

Aga yaza kadar beklersen ben sana sinegrafin kendi orjinal videolarini atarim :) Ben yazin hepsini arsiv yapmistim :D

evet aga

97 bölümde var mı aga
yaza kadar çoktan bitirmiş olurum naptın sen :D
Bu kanalda bazı bölümlerde seste sorun var ama fon degisikliğine rastlamadım belki sonradan yüklemişlerdir teliften dolayı. Arkada çalan müziği değişip başka müzik mi koymuşlar yani tam anlamadım ?

Bu kanalda bazı bölümlerde seste sorun var ama fon degisikliğine rastlamadım belki sonradan yüklemişlerdir teliften dolayı. Arkada çalan müziği değişip başka müzik mi koymuşlar yani tam anlamadım ?
aga 3.bölümde tuhaf bi fon müziği koymuşlar arkaya diğer seslerin üstüne insanı acayip rahatsız ediyor

evet aga

97 bölümde var mı aga
yaza kadar çoktan bitirmiş olurum naptın sen :D
İlk 55 bölüm var. Gerisi zaten Kurtlar Vadisinin resmi youtube kanalinda var. Benim ekleyeceklerim youtubedaki videolardan farkli. Senin seyrettigin mesela Vadinin internet icin ozel yayinladiklari. Sesler video kalitesi degisiktir arti olarak olmayan sahneler var ama benimkiler orjinal. Haftaya bir bolumunu ekleyebilirim bariz belli eder kendini

Son düzenleme:
aga 3.bölümde tuhaf bi fon müziği koymuşlar arkaya diğer seslerin üstüne insanı acayip rahatsız ediyor
Allah allah (b) Belki baska bölümlerde yoktur. Zaten 55'e kadar gel sonrasını resmi kanaldan izlersin ben öyle yaptım son izlediğimde.

iyi yapmissin aga o bolumleri izlemek baska bir zevk ne kadar izlersen izle ayni heyecan devam ediyor

iyi yapmissin aga o bolumleri izlemek baska bir zevk ne kadar izlersen izle ayni heyecan devam ediyor
bakalım aga 4 bölümü izledim böyle bişey olamaz kıyamıyor insan
necati abi o zaman ne yakışıklı karizmatikmiş yav adam yıkılıyor :D gerçi şimdi karizması artarak ilerliyor

İlerleyen bölümlerde Polat Alemdar vurulursa uzun bir aradan sonra ilk defa "aceba ölecek mi?" korkusuyla izleyeceğim.. Yusuf'u yeni Polat yapma ihtimallerine gün geçtikçe daha çok inanıyorum..

bakalım aga 4 bölümü izledim böyle bişey olamaz kıyamıyor insan
necati abi o zaman ne yakışıklı karizmatikmiş yav adam yıkılıyor :D gerçi şimdi karizması artarak ilerliyor
Aga o zmanlar acemilik donemleri yakisiklilik bilmemde karizmasi ikinci sezon itibari ile basliyor

Aga o zmanlar acemilik donemleri yakisiklilik bilmemde karizmasi ikinci sezon itibari ile basliyor
aga necati şaşmaz ın oyunculuğuna laf söyleyen çarpılır adam mafyanın içinde acemiliği o kadar iyi oynuyor ki necati şaşmaz dışında hiçbir oyuncu bu rolü oynayamazdı böyle
müthiş bir oyuncu müthiş

İlerleyen bölümlerde Polat Alemdar vurulursa uzun bir aradan sonra ilk defa "aceba ölecek mi?" korkusuyla izleyeceğim.. Yusuf'u yeni Polat yapma ihtimallerine gün geçtikçe daha çok inanıyorum..
İnan kardeşim inan :))))) bu senarist grubundan gelebilecek her şeye inan :))) imkansızları oldurma da ellerine kimse su dökemez :(((( ben en çok necati abiye kızıyorum herkes gelir gider ama o bu firmanın sahibi :( o gruba inanmasının bedelini çok ağır ödiyecek :((

aga polatı yusufa öldürürlerse koskoca polat alemdar yusuf karakteri tarafından öldürülürse vadi beni de kaybeder