Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aynen aga aksiyon arrtmalı Diriliş gibi olmalı :X
Diriliş gibi aksiyon oranı tavan başka dizi yok şu an Türkiyede. EDHO'da bile entrika,kadın sahneleri Dirilişten daha fazla. Şu an aksiyon potansiyeli sadece Vadi'de var o da kendi kendini bitirmekle meşgul şu an senaryo bakımından :(

Aga merak etme Raciler istese Dirilis falan hikaye havada karada gecer. Ama dizi daha yeni basladi. Biraz daha otursun dizi elbet aksiyonu da artacaktir
Çok abarttı :F @DoğuEşrefoğlu
Diriliş gibi aksiyon oranı tavan başka dizi yok şu an Türkiyede. EDHO'da bile entrika,kadın sahneleri Dirilişten daha fazla. Şu an aksiyon potansiyeli sadece Vadi'de var o da kendi kendini bitirmekle meşgul şu an senaryo bakımından :(
Aynen aga :(

Aga dünya yansa Diriliş vs Vadi tartışmasına girmeyin iki dizi de Türkiye'nin hayrına çalışan yegane diziler ikisi de milletin dizisi. O yüzden kıyastan kaçının... :D

@takas Google 'a şamil Tayyar kurtlar vadisi yaz ne demek istediğimi anlarsın . Özellikle pusu star tv deyken vadiyi resmen Ergenekon'a hizmet eden dizi diye lanse etti :( hatta Pana filim de ona karşılık okkalı bir cevap vermişti . Onun içinde rasimle şamilden hiç ama hiç haz etmem :( pusuyu ne kadar da eleştirsem de bu tür haksız eleştiriler karşısında vadinin yanında olurum . Ben vadinin bu Ergenekoncu düzenin değirmenine su taşıyan bir yapı olmadığını bu diziyi defalarca izlemiş biri olarak şiddetle reddediyorum . Bunu söyleyenler ahlaksız ve kötü niyetlilerdir :( tam tersine Ergenekon'u yani gladyoyu İskenderli bölümlerle açık ve net ifşa etmiştir
evet abi dün baktım bunların alayı kurtlar vadisi hayranı başka açıklama bulamıyorum adam tüm sahneleri ezbere biliyor belli ki :D

Aga dünya yansa Diriliş vs Vadi tartışmasına girmeyin iki dizi de Türkiye'nin hayrına çalışan yegane diziler ikisi de milletin dizisi. O yüzden kıyastan kaçının... :D
dirilişi severim çok sık izlemesemde on numara bir dizi ama vadiyle aynı cümlede geçmesi bile vadinin geçmişine hakaret olur o yüzden kıyaslama falan efsaneye hakarettir aga :D dirilişi severim ama tekrar söylüyorum

evet abi dün baktım bunların alayı kurtlar vadisi hayranı başka açıklama bulamıyorum adam tüm sahneleri ezbere biliyor belli ki :D

dirilişi severim çok sık izlemesemde on numara bir dizi ama vadiyle aynı cümlede geçmesi bile vadinin geçmişine hakaret olur o yüzden kıyaslama falan efsaneye hakarettir aga :D dirilişi severim ama tekrar söylüyorum
Aga illa ki öyle de kıyas yapınca araya fitneciler giriyor biliyorsun ondan dedim. Yoksa tabiki bana göre Vadi bir numaradır. Hele ki ilk 97 zaten dizi sınıfına sokmak bile hakarettir efsane ötesi.