Aga görmemek için kör olmak lazım bariz eziyoruz çatışmadaçok ayıp aga artık vadiyle ilgili olumlu bir fikir beyan edeni dövüyorlar
Aga görmemek için kör olmak lazım bariz eziyoruz çatışmadaçok ayıp aga artık vadiyle ilgili olumlu bir fikir beyan edeni dövüyorlar
olabilir aksiyon ikinci planda benim için en önemlisi senaryo agaAga görmemek için kör olmak lazım bariz eziyoruz çatışmada![]()
Doğru aga senaryo güzel olsun gerekirse silah patlamasın.olabilir aksiyon ikinci planda benim için en önemlisi senaryo aga
Misal Eskiya aksiyon az ama replikler senaryo diziyi goturuyor. Vadi malesef Racilerden sonra bu ozelligini kaybettiDoğru aga senaryo güzel olsun gerekirse silah patlamasın.
Aynen eskiden muazzam raconlarımız vardı ah ulan efkarlandım yineMisal Eskiya aksiyon az ama replikler senaryo diziyi goturuyor. Vadi malesef Racilerden sonra bu ozelligini kaybetti
Aynen aga aksiyon arrtmalı Diriliş gibi olmalıMisal Eskiya aksiyon az ama replikler senaryo diziyi goturuyor. Vadi malesef Racilerden sonra bu ozelligini kaybetti
Aga merak etme Raciler istese Dirilis falan hikaye havada karada gecer. Ama dizi daha yeni basladi. Biraz daha otursun dizi elbet aksiyonu da artacaktirAynen aga aksiyon arrtmalı Diriliş gibi olmalı![]()
yanlış yere yazıyorsun burası vadi bölümüAga merak etme Raciler istese Dirilis falan hikaye havada karada gecer. Ama dizi daha yeni basladi. Biraz daha otursun dizi elbet aksiyonu da artacaktir
fazla hayal alemine dalma aga.Aga merak etme Raciler istese Dirilis falan hikaye havada karada gecer. Ama dizi daha yeni basladi. Biraz daha otursun dizi elbet aksiyonu da artacaktir
Diriliş gibi aksiyon oranı tavan başka dizi yok şu an Türkiyede. EDHO'da bile entrika,kadın sahneleri Dirilişten daha fazla. Şu an aksiyon potansiyeli sadece Vadi'de var o da kendi kendini bitirmekle meşgul şu an senaryo bakımındanAynen aga aksiyon arrtmalı Diriliş gibi olmalı![]()
burada başka dizilerin propagandası yapılamaz kim neyi övüyorsa övsün ama kendi bölümündefazla hayal alemine dalma aga.![]()
Çok abarttıAga merak etme Raciler istese Dirilis falan hikaye havada karada gecer. Ama dizi daha yeni basladi. Biraz daha otursun dizi elbet aksiyonu da artacaktir
Aynen agaDiriliş gibi aksiyon oranı tavan başka dizi yok şu an Türkiyede. EDHO'da bile entrika,kadın sahneleri Dirilişten daha fazla. Şu an aksiyon potansiyeli sadece Vadi'de var o da kendi kendini bitirmekle meşgul şu an senaryo bakımından![]()
polata dicen onu.burada başka dizilerin propagandası yapılamaz kim neyi övüyorsa övsün ama kendi bölümündeben cevap verecem polemik olacak gerek yok
en başta ona dedim zaten sanki inadıma der gibi adam ısrarla mesaj yazıyor 🙂polata dicen onu.![]()
Ne fark eder yavyanlış yere yazıyorsun burası vadi bölümü
eder eder senin için etmiyorsa zaten sıkıntı yok 🙂Ne fark eder yav![]()
evet abi dün baktım bunların alayı kurtlar vadisi hayranı başka açıklama bulamıyorum adam tüm sahneleri ezbere biliyor belli ki@takas Google 'a şamil Tayyar kurtlar vadisi yaz ne demek istediğimi anlarsın . Özellikle pusu star tv deyken vadiyi resmen Ergenekon'a hizmet eden dizi diye lanse ettihatta Pana filim de ona karşılık okkalı bir cevap vermişti . Onun içinde rasimle şamilden hiç ama hiç haz etmem
pusuyu ne kadar da eleştirsem de bu tür haksız eleştiriler karşısında vadinin yanında olurum . Ben vadinin bu Ergenekoncu düzenin değirmenine su taşıyan bir yapı olmadığını bu diziyi defalarca izlemiş biri olarak şiddetle reddediyorum . Bunu söyleyenler ahlaksız ve kötü niyetlilerdir
tam tersine Ergenekon'u yani gladyoyu İskenderli bölümlerle açık ve net ifşa etmiştir
dirilişi severim çok sık izlemesemde on numara bir dizi ama vadiyle aynı cümlede geçmesi bile vadinin geçmişine hakaret olur o yüzden kıyaslama falan efsaneye hakarettir agaAga dünya yansa Diriliş vs Vadi tartışmasına girmeyin iki dizi de Türkiye'nin hayrına çalışan yegane diziler ikisi de milletin dizisi. O yüzden kıyastan kaçının...![]()
Aga illa ki öyle de kıyas yapınca araya fitneciler giriyor biliyorsun ondan dedim. Yoksa tabiki bana göre Vadi bir numaradır. Hele ki ilk 97 zaten dizi sınıfına sokmak bile hakarettir efsane ötesi.evet abi dün baktım bunların alayı kurtlar vadisi hayranı başka açıklama bulamıyorum adam tüm sahneleri ezbere biliyor belli ki
dirilişi severim çok sık izlemesemde on numara bir dizi ama vadiyle aynı cümlede geçmesi bile vadinin geçmişine hakaret olur o yüzden kıyaslama falan efsaneye hakarettir agadirilişi severim ama tekrar söylüyorum