Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga eski ekip gelirse 2-3 hamleyle yeniden saha kalkariz. O kadar iddialiyimvalla bende çok isterim el koyması yoksa vadinin sonu geliyor
Aga eski ekip gelirse 2-3 hamleyle yeniden saha kalkariz. O kadar iddialiyimvalla bende çok isterim el koyması yoksa vadinin sonu geliyor
Aynen abi haklısın ben de Rasim ve Şamil Tayyarla aynı safta olsam bile hiç sevmem kendilerini Rasimin programlarını goygoy için izliyorum zaten. Onun dışına kaale alınacak çapta adamlar değiller. Dediğin gibi Vadi askeri vesayete,darbelere, özellikle 28 Şubat'a atıfta bulunmuştur İskenderli ve özellikle StarTvdeki bölümlerde. Bu Rasimle Tayyar gibiler neresiyle izliyor ben anlamadım. İşlerine geleni izliyorlar demekki.@takas Google 'a şamil Tayyar kurtlar vadisi yaz ne demek istediğimi anlarsın . Özellikle pusu star tv deyken vadiyi resmen Ergenekon'a hizmet eden dizi diye lanse ettihatta Pana filim de ona karşılık okkalı bir cevap vermişti . Onun içinde rasimle şamilden hiç ama hiç haz etmem
pusuyu ne kadar da eleştirsem de bu tür haksız eleştiriler karşısında vadinin yanında olurum . Ben vadinin bu Ergenekoncu düzenin değirmenine su taşıyan bir yapı olmadığını bu diziyi defalarca izlemiş biri olarak şiddetle reddediyorum . Bunu söyleyenler ahlaksız ve kötü niyetlilerdir
tam tersine Ergenekon'u yani gladyoyu İskenderli bölümlerle açık ve net ifşa etmiştir
Bu Tayyar'ın yazısı; http://m.medyafaresi.com/haber/samil-tayyar-kurtlar-vadisi-pusu-oldu-simdi-kurtlar-vadisi-para/31387Aynen abi haklısın ben de Rasim ve Şamil Tayyarla aynı safta olsam bile hiç sevmem kendilerini Rasimin programlarını goygoy için izliyorum zaten. Onun dışına kaale alınacak çapta adamlar değiller. Dediğin gibi Vadi askeri vesayete,darbelere, özellikle 28 Şubat'a atıfta bulunmuştur İskenderli ve özellikle StarTvdeki bölümlerde. Bu Rasimle Tayyar gibiler neresiyle izliyor ben anlamadım. İşlerine geleni izliyorlar demekki.
aynen usta yine ateş ediyor 😀Karizma akıyor reisteMuhteşem..
Özet konusunu niye açmadınız ?aynen usta yine ateş ediyor 😀
konusuna gerek yok buraya koyarız; yalnız özette de Gölge hariç birşey yok agaÖzet konusunu niye açmadınız ?
Okumadım zatenkonusuna gerek yok buraya koyarız; yalnız özette de Gölge hariç birşey yok aga
Gördüm izliyorum şu an@DoğuEşrefoğlu gecen ben sana dediydim ya Polat ile Cahitin ilk operasyonu Fellerin ustunu bastiklari sahneydi diye fena yanilmisim kusura bakma![]()
Kehribarin fragmani cikmis ya hic haberimiz yokUlan dünyanın reytingini alıyorsun Raci şu çektiğin çatışma sahnesine bakKomedi resmen
Hala Vadi bu konuda bir numara kötünün iyisi olsa bile..
Hangi gün?Kehribarin fragmani cikmis ya hic haberimiz yok
Cuma olur o büyük ihtimalle.Yakinda yaziyor
çok ayıp aga artık vadiyle ilgili olumlu bir fikir beyan edeni dövüyorlarUlan dünyanın reytingini alıyorsun Raci şu çektiğin çatışma sahnesine bakKomedi resmen
Hala Vadi bu konuda bir numara kötünün iyisi olsa bile..