Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas Google 'a şamil Tayyar kurtlar vadisi yaz ne demek istediğimi anlarsın . Özellikle pusu star tv deyken vadiyi resmen Ergenekon'a hizmet eden dizi diye lanse etti :( hatta Pana filim de ona karşılık okkalı bir cevap vermişti . Onun içinde rasimle şamilden hiç ama hiç haz etmem :( pusuyu ne kadar da eleştirsem de bu tür haksız eleştiriler karşısında vadinin yanında olurum . Ben vadinin bu Ergenekoncu düzenin değirmenine su taşıyan bir yapı olmadığını bu diziyi defalarca izlemiş biri olarak şiddetle reddediyorum . Bunu söyleyenler ahlaksız ve kötü niyetlilerdir :( tam tersine Ergenekon'u yani gladyoyu İskenderli bölümlerle açık ve net ifşa etmiştir

@takas Google 'a şamil Tayyar kurtlar vadisi yaz ne demek istediğimi anlarsın . Özellikle pusu star tv deyken vadiyi resmen Ergenekon'a hizmet eden dizi diye lanse etti :( hatta Pana filim de ona karşılık okkalı bir cevap vermişti . Onun içinde rasimle şamilden hiç ama hiç haz etmem :( pusuyu ne kadar da eleştirsem de bu tür haksız eleştiriler karşısında vadinin yanında olurum . Ben vadinin bu Ergenekoncu düzenin değirmenine su taşıyan bir yapı olmadığını bu diziyi defalarca izlemiş biri olarak şiddetle reddediyorum . Bunu söyleyenler ahlaksız ve kötü niyetlilerdir :( tam tersine Ergenekon'u yani gladyoyu İskenderli bölümlerle açık ve net ifşa etmiştir
Aynen abi haklısın ben de Rasim ve Şamil Tayyarla aynı safta olsam bile hiç sevmem kendilerini Rasimin programlarını goygoy için izliyorum zaten. Onun dışına kaale alınacak çapta adamlar değiller. Dediğin gibi Vadi askeri vesayete,darbelere, özellikle 28 Şubat'a atıfta bulunmuştur İskenderli ve özellikle StarTvdeki bölümlerde. Bu Rasimle Tayyar gibiler neresiyle izliyor ben anlamadım. İşlerine geleni izliyorlar demekki.

Aynen abi haklısın ben de Rasim ve Şamil Tayyarla aynı safta olsam bile hiç sevmem kendilerini Rasimin programlarını goygoy için izliyorum zaten. Onun dışına kaale alınacak çapta adamlar değiller. Dediğin gibi Vadi askeri vesayete,darbelere, özellikle 28 Şubat'a atıfta bulunmuştur İskenderli ve özellikle StarTvdeki bölümlerde. Bu Rasimle Tayyar gibiler neresiyle izliyor ben anlamadım. İşlerine geleni izliyorlar demekki.
Bu Tayyar'ın yazısı; http://m.medyafaresi.com/haber/samil-tayyar-kurtlar-vadisi-pusu-oldu-simdi-kurtlar-vadisi-para/31387
Bu da bizimkilerin rencide edici kapağı; http://www.habervitrini.com/medya/kurtlar-vadisinin-yapimcisindan-samil-tayyara-cevap-424428/

Son düzenleme:
CYiBRFsU0AQtJKe.jpg

CYiBRWNUoAA1bsK.jpg

POLAT ALEMDAR'I BEKLEYEN BÜYÜK SINAV
Geçtiğimiz haftanın finalinde Yusuf’un kendi oğlu olduğunu öğrenen Polat Alemdar, bu sarsıcı gerçeği kabul etmekte zorlanır. Öktem Polat’ı söylediklerine inandırmak için Aslan Akbey’in gizli belgelerinin saklandığı gizemli bir yere götürür. Polat öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşar…

Polat Alemdar’ın önünde büyük bir sınav daha vardır. Yusuf’un Baronlar tarafından görevlendirildiğini öğrenen Polat’ı bundan sonra nasıl bir gelecek beklemektedir?

YUSUF, POLAT’IN PEŞİNDE!

Yusuf ise artık hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağının farkındadır. Polat Alemdar’ın gerçek babası olduğunu henüz bilmeyen Yusuf, Büyük Buluşma’da kendisine verilen Polat’ı öldürme görevi için harekete geçmeye karar verir.

GÖLGE’DEN KARUN’A YENİ YIL HEDİYESİ
Suriye’deki 2 bin 500 yıllık tarihi kenti yağmalayan Gölge büyük bir manevrayla çaldığı tarih eserleri Karun’a hediye eder. Bu jest karşısında büyülenen Karun Gölge’ye hayalindeki Babil Devletini kurması için tam destek verir. Ancak Karun’un bir şartı vardır. Eğer amacını ulaşmak istiyorsa, Babil’in son kralı Belşezzar’ın Topkapı Sarayında saklanan sırlı kılıcını ele geçirmesi gerekmektedir.
@DoğuEşrefoğlu aga özetde birşey yok :A

Aslan amca öldüğünde bütün hücre evlerini imha etmişti. Neresinden bakarsan bak tutarsız bir senaryo :D

Ulan dünyanın reytingini alıyorsun Raci şu çektiğin çatışma sahnesine bak :D Komedi resmen :) Hala Vadi bu konuda bir numara kötünün iyisi olsa bile..