- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Ondan hiç şüphe yokdemi başkan? çok birleştirici bir unsurum galiba bir hava değişiyor![]()
Ondan hiç şüphe yokdemi başkan? çok birleştirici bir unsurum galiba bir hava değişiyor![]()
eyvallah da sen çok tehlikelisin başkan görünürde iltifat ediyorsun ama alttanda inceden mesajı şak diye çakıyorsun tabi onuda alıyorum benOndan hiç şüphe yokseni bu forumda görünce neşe doluyorum hayata bir başka bakıyorum
Ben severken okşarımeyvallah da sen çok tehlikelisin başkan görünürde iltifat ediyorsun ama alttanda inceden mesajı şak diye çakıyorsun tabi onuda alıyorum benöverken bile lafını söylüyosun
![]()
GelmezYa şu Ebru'ya gıcık kapıyorum o zamanlar da sevmezdim. Elif Eylül gibisi gelmedi gelemez![]()
Yok sabahtan diger sabaha degil sabahtan diger gece 5e kadarYazın sabahtan diğer sabaha kadar Vadi izleyen biri mi söylüyor bunu![]()
Aynen komedi buraBu sahneye dikkat Zaza İskenderi cildirtacak darbe duasiyla10 numara taklidini yapacak simdi İskenderin
![]()
Usta'nın şu derin planları efsaneydi. Öldü gösterecek aynısını Cahit'e de yapmıştı soy kitabı içinMemati eskilere gidecek Abdulheyi dovdugu sahneye ama kesecekler buyuk ihtimal![]()
kesmedilerMemati eskilere gidecek Abdulheyi dovdugu sahneye ama kesecekler buyuk ihtimal![]()
Son saniyelerini kestiler tadini damagimda biraktilarkesmediler
bunada şükürSon saniyelerini kestiler tadini damagimda biraktilar![]()
Şimdilerde nerede böyle konular anca Yusuf arastirsin anasini babasiniUsta'nın şu derin planları efsaneydi. Öldü gösterecek aynısını Cahit'e de yapmıştı soy kitabı için![]()
Eminim bizim izledigimizin mislisini izlememislerdir. Senaryo ekibi Vadinin ne oldugunu kavrayamiyorlar malesef. Biz yazsak cok daha iyi yazarizTüylerim diken diken oldu yok böyle bir bölüm olağanüstüSenaristler şu bölümleri izleyip biraz bişeyler kapsa keşke. Müthiş müthiş
![]()