twitterda #Starmbc4 gibi bişi yazıyon yanına adayını ekliyon bu isimler içinde en az yazılan eleniyor@xemrexxx Bizde oy verebiliyor muyuz?![]()
Emre bugün paylaşmamış ben devam edeyim.fanfinikon sitesiyle ilk farklı sonuç gelmiş serenay elenmiş ama mbc de pelin elenmiş gözüküyor işte bunlar hep şike başarımızı engellemeye çalışıyorlar artık tayyip amca mı vadiciler mi dirilişçöiler mi bielemem.ss @mrt-06 @sokak sanati @destere @cookies @vadikızı
![]()
Meryem elenince kötü pis yarışma.poyrazı bekliyorum bugün umrum dışı twitterdediğim gibi tubişle serenay finale kalici
![]()
la o fan sitesiydi bu kanalın hesabıserenay sarıkafa dün elenenler arasndaydı tekrar listede gözüküyor
beroşumun yeri sağlam kapmış orta alanı kralliçeler gibi![]()
la o fan sitesiydi bu kanalın hesabıneyse demek çiğdem ondan ortalıklarda yok tüm gün necoya oy topluyor donu zilli.ss
Yok artık Meryem ve Kıvanç elenmis.Neco hala yarışıyor. Bu yarışmanın gerçekciligi kalmamıştır bence.
![]()
kadınlarda wilma elles erkeklerde erkan petekaya ortadakiortadaki resimdeki şahsiyeti tanımadım o kim ??
fark-ı my işteŞu Pelin ne ara popüler oldu? Meryemi sollamış kız![]()
murat yıldırım obu resimde şimdi alt sıra ortadaki erkan petekkayamı ?????
nerenden atıyon anlamadımki ?üst sıra ortadakini sormuyorum onda çarpı var alt sırayı sordum
![]()
fark-ı my iştetüm kadın başrollerimiz (ilk 3 sezonu kastediyorum) popi oldu dünyada
@sürgünüm duymasın face sayfasında filiz ahmetin tubadan daha çok fanı var avrupada latin amerikada falan
murat yıldırım o![]()
napcakyani gecenin kraliçesinde meryoşa şaapacak zat![]()
Yok tabi MY yüzünden onu biliyorum herhalde.fark-ı my iştetüm kadın başrollerimiz (ilk 3 sezonu kastediyorum) popi oldu dünyada
@sürgünüm duymasın face sayfasında filiz ahmetin tubadan daha çok fanı var avrupada latin amerikada falan
murat yıldırım o![]()
Yok tabi MY yüzünden onu biliyorum herhalde.fark-ı my iştetüm kadın başrollerimiz (ilk 3 sezonu kastediyorum) popi oldu dünyada
murat yıldırım o![]()
ikisi de daha listede sonuçtaY
Yok tabi MY yüzünden onu biliyorum herhalde.Ama Meryemi sollamasi şaşırtıcı
sanırım son sezonda Meryoş oynamadı diye bir düşüş oldu. Pelin ön plana çıktı.
necati şaşmazve engin akyürekten birisi kazanır umarım dayanınerkeklerde sonuç aynı ama kadınlarda değişmiş nedenseneyse zati bu mbc turki extra programına hepsini konuk etti en çok beroş sonra pelin izlenmiş
meryoşum daha çok izlenirdi ama onu murat kazuletiyle almışlar programa reytingi düşürmüştür.ss
![]()
@destere @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @sürgünüm