En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fanfinikon sitesiyle ilk farklı sonuç gelmiş serenay elenmiş ama mbc de pelin elenmiş gözüküyor işte bunlar hep şike başarımızı engellemeye çalışıyorlar artık tayyip amca mı vadiciler mi dirilişçöiler mi bielemem.ss @mrt-06 @sokak sanati @destere @cookies @vadikızı
CWxDEzYXAAA9qhK.png
Emre bugün paylaşmamış ben devam edeyim. :))

@destere @ABAY_06 @sokak sanati @Çiğdem-

CW7WM1zUEAAUC3k.png

erkeklerde kıvanç elenmiş ben şok :F
@vadikızı ve @Çiğdem- necoya iyi çalışıyor:F
CW5206tWsAA96Ki.png

yok bugün bakmadım hiç pis furkantb nin bildirimleriyle uğraştım twitterda çemkiriyor duruyor ff çok bozmuş sıkıysa burada karşıma gelin diye :A

bu resimde şimdi alt sıra ortadaki erkan petekkayamı ?????

nerenden atıyon anlamadımki ? :) üst sıra ortadakini sormuyorum onda çarpı var alt sırayı sordum :)

Şu Pelin ne ara popüler oldu? Meryemi sollamış kız :X
fark-ı my işte :A tüm kadın başrollerimiz (ilk 3 sezonu kastediyorum) popi oldu dünyada:D @sürgünüm duymasın face sayfasında filiz ahmetin tubadan daha çok fanı var avrupada latin amerikada falan:A

bu resimde şimdi alt sıra ortadaki erkan petekkayamı ?????

nerenden atıyon anlamadımki ? :) üst sıra ortadakini sormuyorum onda çarpı var alt sırayı sordum :)
murat yıldırım o :F

Y
fark-ı my işte :A tüm kadın başrollerimiz (ilk 3 sezonu kastediyorum) popi oldu dünyada:D @sürgünüm duymasın face sayfasında filiz ahmetin tubadan daha çok fanı var avrupada latin amerikada falan:A

Yok tabi MY yüzünden onu biliyorum herhalde. :D Ama Meryemi sollamasi şaşırtıcı :A sanırım son sezonda Meryoş oynamadı diye bir düşüş oldu. Pelin ön plana çıktı.

Y

Yok tabi MY yüzünden onu biliyorum herhalde. :D Ama Meryemi sollamasi şaşırtıcı :A sanırım son sezonda Meryoş oynamadı diye bir düşüş oldu. Pelin ön plana çıktı.