abi kusura bakmada adamı kızdır kızdır sonra da bugün baya kızgınsın debence gönlünü alman lazım kardeşim tek kalmış
![CWse3TTWcAA-cxK.jpg](https://pbs.twimg.com/media/CWse3TTWcAA-cxK.jpg)
ayıpsın başkan ben maden suyumu içtim oturdum yerime sıkıntı yok
abi kusura bakmada adamı kızdır kızdır sonra da bugün baya kızgınsın debence gönlünü alman lazım kardeşim tek kalmış
ayıpsın başkan ben maden suyumu içtim oturdum yerime sıkıntı yok
efsaneler
Kesinlikle seni tuş etmek imkansız
![]()
ayıpsın başkan ben maden suyumu içtim oturdum yerime sıkıntı yoksana mukavemet etmek kolay değil ama kabul et pes etmiyorum
teşekkürler başkan 🙂Kesinlikle seni tuş etmek imkansızben senin gibisini hiç görmedim
![]()
aga memati nin yeri dolmadı keşke olsun diyorum da kenan ayıp etti sevgisini kaybetti cahit i tavsiye ederim ben onu sol kolluğa yakıştırdım adam on numara karekter ustaya da acayip sadıkefsaneler
ulan sadece şunlar konuşsun aralarında memati abdüle abdül mematiye takılsın erhan ona buna laf soksun sabaha kadar izlerim çok özledim çok
abdülhey keşke satmasaydı abisini benim için çok özel bir kişiydi
aga cahiti de severim fazla abartılmadığı sürece ama ne memati ne abdül ne erhan ın yanından geçemezteşekkürler başkan 🙂
aga memati nin yeri dolmadı keşke olsun diyorum da kenan ayıp etti sevgisini kaybetti cahit i tavsiye ederim ben onu sol kolluğa yakıştırdım adam on numara karekter ustaya da acayip sadık![]()
aga cahiti de severim fazla abartılmadığı sürece ama ne memati ne abdül ne erhan ın yanından geçemez
memati çok büyük bir efsane herkesin hayran olduğu bir adamdı ama öldükten sonraki sezon vadi şaha kalkınca eksikliği çok hissedilmedi
fakat abdülhey öyle bi zamanda gitti ki açıkçası ben hala abdülü unutamadım abisine o kadar sadıktı ki vay arkadaş vay
@Polat Şaşmaz aga telefonumun hafıza kartı bozuldu birçok vadi müziği silindi
kolayca indirebileceğim bi yer var mı
bende bir ton var hepsi var da işte size faydası olmaz onlarınBende isterim @Polat Şaşmaz
Niye olmazbende bir ton var hepsi var da işte size faydası olmaz onların
olur olur aga vadide çalmış olması yeterbende bir ton var hepsi var da işte size faydası olmaz onların
Niye olmaz![]()
bilgisayar da olduğu için paylaşama diye düşündüğüm bilmediğim bir yöntem mi varolur olur aga vadide çalmış olması yeter
bilgisayarda vardı zaten klasik müziklerin çoğunu tekrar attım da bölüm içinde çalan bölümden sonra indirdiğim birçok müzik silinmiş onları tekrar bulmam lazım
nasıl yani anlamadım sendeki müzikler bilgisayarda mı kayıtlıbilgisayar da olduğu için paylaşama diye düşündüğüm bilmediğim bir yöntem mi var
evet aganasıl yani anlamadım sendeki müzikler bilgisayarda mı kayıtlı
yav aga sende o ses mi izliyon halaevet aga
o ses türkiye kopuyor![]()
Nasıl da kendini ele verdin :😉 şaka bir yana sizlere takılıyorum 😉 hep ciddi hep ciddi nereye kadar 😉 zaten vadi bizi bizden aldı uçurumun kenarına getirdiabi çok fenasın
![]()
ben acunu severim aga kendisi ayrıca sağlam fenerlidiryav aga sende o ses mi izliyon halaacunun yarışmalarına çok fena gıcık oluyorum
e tamam mp3 değil mi
yok aga izlemiyorum sana iyi seyirlerben acunu severim aga kendisi ayrıca sağlam fenerlidirhem şu an izlemeni tavsiye ederim yarım saattir şarkı söylemiyorlar acayip güldürdü
ya bildiğin bilgisayarda kayıtlı aga sen yönetemini söyle ben sana evet ya da hayır diyeyim
timurla aynı dizide yaniSamuel Vanunu evli ve öfkeli diye bir dizi de oynuyor 😉 ne kadar yaşlanmış