Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ona inanan var mı yaa. Paintten yada yağlı boyayla çizilmiş gibi duruyor.:F

Allah seni var ya. :D Fake zaten. :D

gözlerin kamaştı tabi güneş gibi parlıyor kız :)))

ruh öcü falans andım bee hahaha :F:F:F
3.bölümde 10 milyon görüntülenme fark-ı anastasia ve halime sultan :bhr: @cookies @Aserat @ozgur2113 @sürgünüm çatlasın @EFE UYSAL ve @HarzeM :A
fdgfdgdfgdfg.png

halime sultan sessiz sedasız geldi ama muhteşem giriş yaptı yetenek bu şişede durduğu gibi durmuyor ortamı gelince patlayıp gitti tabi :))
Aynen ha.Dizide en iyi oynayan halime.Kadın oynamıyor yaşıyor :bhr: :love1:

Beren gelince geriye düşmez pek inşallah :)

beren gelince haliyle geriye düşecek ama en azından kalitesiyle ölene kadar (1623) haremin renkli karakterlerinden biri olacaktır :)
Lo berenle ortak olsunlar.

Bütün dünyayı dize getirirler.Haremde yer yerinden oynar :)

Ama mustafa var işte :( Kösem ona kötü şeyler yapabilir :(

halime sultan sessiz sedasız geldi ama muhteşem giriş yaptı yetenek bu şişede durduğu gibi durmuyor ortamı gelince patlayıp gitti tabi :))

Aynen ha.Dizide en iyi oynayan halime.Kadın oynamıyor yaşıyor :bhr: :love1:

Beren gelince geriye düşmez pek inşallah :)
bölüm süresi 119 dk ye düşmüş 110 dk idealdir o da çok karakter var diye karakterler azalırsa 90 dk iyi olur :D zaten my de ilk 3 sezon 100 dk civarıydı :D @Harunnn60 @ozgur2113 @sokak sanati @sürgünüm @Almila @Çiğdem-

@destere nin fantezilerindeki kadınlara benzemiş beren :A @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies
CVKR8qUWIAAvpZ0.jpg

senin bebişin olacakmış artık mıncıklar durursun:A
aaa ben bu çocuğun yerinede birisig elicek sanıyordum bu devam ederse fiyasko olur beren gelince reytinginiz artar diyordum ama berene partner olan çocuğa bakın bu diziden adam olmaz hadi geçmiş olsun size 15 bölüm içinde biter :F:F:F

aaa ben bu çocuğun yerinede birisig elicek sanıyordum bu devam ederse fiyasko olur beren gelince reytinginiz artar diyordum ama berene partner olan çocuğa bakın bu diziden adam olmaz hadi geçmiş olsun size 15 bölüm içinde biter :F:F:F
nasıl da kıskanıyon beren 31-32 yaşında 24 yaşındaki çoukla şapacak diye sen hala @destere :A