fanlarımız yeni keşfetmiş.ssDuygularım ile oynama.ss
fanlarımız yeni keşfetmiş.ssDuygularım ile oynama.ss
ortadaki kurbağayı çıkartırsak resim yüz kat değer kazanacaktır
o kurbağayı @Çiğdem- e armağan edelim üzerinde fandazi yapsınortadaki kurbağayı çıkartırsak resim yüz kat değer kazanacaktır
şimdi resme bakınca hülya bile çiğdemden iyidir yani kadın 52 yaşında illa dekolte giyicem diye yönetmenle kavga ediyor çiğdem onun yarısı yaşta ama turnağının ucunu anca gösteriyor))@Çiğdem- i bile ona layık görmüyorum çiğdemi kurbağaya kaptıracağıma kendim kaparım daha iyi )
o konuda haklısın sanki napcaksa turşusunu kuracak şirret kız )şimdi resme bakınca hülya bile çiğdemden iyidir yani kadın 52 yaşında illa dekolte giyicem diye yönetmenle kavga ediyor çiğdem onun yarısı yaşta ama turnağının ucunu anca gösteriyor))
şimdi @Çiğdem- şirretin tanımına uyuyor muo konuda haklısın sanki napcaksa turşusunu kuracak şirret kız )
@xemrexxx merak edip şirretin tanımına baktım böyle bişeymiş
agresif hatun kisi sıfatı.
a dersin cemkirir, b dersin saldırır, c deme zaten paralar.
evlerden irak olası cins.
bi de gözleri cakmak cakmak olur aksiyon esnasında.
evet nerde kalmıştık tabi şimdi muhteşem yüzyıl kösemin konusu biraz daha derinleşmeli felan yaa yaa işte durumlar bu vaziyetteşimdi @Çiğdem- şirretin tanımına uyuyor mu
o konuda haklısın sanki napcaksa turşusunu kuracak şirret kız )
@xemrexxx merak edip şirretin tanımına baktım böyle bişeymiş
agresif hatun kisi sıfatı.
a dersin cemkirir, b dersin saldırır, c deme zaten paralar.
evlerden irak olası cins.
bi de gözleri cakmak cakmak olur aksiyon esnasında.
şimdi @Çiğdem- şirretin tanımına uyuyor mu
ayyyy ne varmış benim giyimimde gayette hoşş giyiniyorum herkes örnek alsınşimdi resme bakınca hülya bile çiğdemden iyidir yani kadın 52 yaşında illa dekolte giyicem diye yönetmenle kavga ediyor çiğdem onun yarısı yaşta ama turnağının ucunu anca gösteriyor))
artık ben de böyle konuşayım nasılsa destereye bişi olmuyorayyyy ne varmış benim giyimimde gayette hoşş giyiniyorum herkes örnek alsın
ayy ayrıca evet aksiyon dizileri izlerken gözlerim çakmak çakmak oluyor cidden ve paralamalayıda seviyorum şimdi ikiizi birden paralıcam görüceksiniz
nerden bliyorun birşey olmadığını ne çoraplar örüyorum ben onun başınaartık ben de böyle konuşayım nasılsa destereye bişi olmuyor
yakında trinidad tobago da yayına başlarsa şaşmamak lazım helal olsun kösemimeçok yakında dubai tv deyiz çatlasın @Çiğdem- ler @EFE UYSAL lar
@destere @sürgünüm @Almila @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60
ay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
yanaındakini kesip sızdırmışlar resmi acaba ekin de yolcu mumuhteşem harika olağanüstü ) sen çatla @Çiğdem- )
Bu gerçek mi?ay bu ne ay bayılıyorum kolonya .ss @Çiğdem- i ayakkabı boyasıyla boyarsak gölge hatun olur
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Almila @Bully @cookies
keşke öyle bişey olsa ekin diziyi dolduramıyor bir ağırlığı yok onun yerine bakarsın okan yalabık gelir ahmet diye ne harika oluryanaındakini kesip sızdırmışlar resmi acaba ekin de yolcu mu
gerçek diyolla biraz araştırayımBu gerçek mi?
Banada kolonya uzat.
bence mert fırat olabilir ekini andırıyor çünkükeşke öyle bişey olsa ekin diziyi dolduramıyor bir ağırlığı yok onun yerine bakarsın okan yalabık gelir ahmet diye ne harika olur