Klasik Friends - Dizi Yorumları

10x8

Joey Joey Joey adam harika ya yine bol bol sesli güldürdü. :D

Sonu da çok iyiydi, duygulandırdı, sevindirdi. :)

9+ /10

10x9

Genel olarak pek iyi değildi ama Joey ve Ross yine sesli güldürdüler :D Joey'in yemek olayı ve Ross'un kıyafet olayı süperdi :D Chandler'in sonda ki konuşmasıda duygulandırdı :D

8/10

10x10

Güzel ve duygusal bir bölümdü. Eski sahnelei izlerken zaman ne kadar çabuk geçiyor diye düşündüm. Hepsi yaşlandı artık, yalnız Monica yaşlandıkça güzelleşmiş :D

Bölümle ilgili Joey'in Chandler'a küfür ettiği yer sesli güldürdü :D

9/10

10x11

Son bölümlerin en iyisiydi.

Hepsinin olayıda komikti. Joey'in yarışmadaki halleri güldürdü :D

Danny Devito'nun striptiz dansıda iyiydi :D

En iyisi Chandler ve Ross'un olayıydı. Eski halleri filan bayaa iyiydi sesli güldürdüler :D

9.5/10

10x9 10x10

İki bölümü de zamanında izledim ama yorumu es geçmişim. Detayları hatırlamıyorum ama Friends candır. :D Chandler duygulandırdı 9'da. 10 da çok güzeldi. Bu arada HIMYM ev olayını da Friends'ten yürütmüş. :D

9/10 9/10

10x12

Güzeldi. Phobe gelinlikle çok güzel görünüyordu :D

Chandler ve Ross'un sağdıçlık çekişmesi iyiydi :D İlk başta Joey sesli güldürdü :D

8.5/10

10x11

Ben cevaa kadar çok çok sevmedim ama iyiydi yine de. :D

Danny DeVito'nun konuk olması iyi sürprizdi. Joey yine güldürdü ama çok abartılıydı sahneleri. :D

9- /10

10x12

Vay be yavaş yavaş sona geliyoruz, onu hissettiren bölümlerdendi. :(

Güzeldi. Yine güldürüyor bölümler ama artık hafif bir burukluk var çünkü bitiyor. :(

9/10

10x12

Vay be yavaş yavaş sona geliyoruz, onu hissettiren bölümlerdendi. :(

Güzeldi. Yine güldürüyor bölümler ama artık hafif bir burukluk var çünkü bitiyor. :(

9/10
Spoiler yok. Rachel'in son bölümlerde titreyerek konuşması ağlatmıştı beni. Chadler ve Monica'nın çoçuklarını evlatlık edindikleri saf sarışını bile özledim. :)

Spoiler yok. Rachel'in son bölümlerde titreyerek konuşması ağlatmıştı beni. Chadler ve Monica'nın çoçuklarını evlatlık edindikleri saf sarışını bile özledim. :)
O sarışından bahsetmeyi unutmuşum, @destere ve @mrt-06 ile pek sevdiğimiz Mom dizisinden Anna Faris. :) Bekleriz diziye. :D

10x13

Sona doğru yaklaşırken güzel sayılabilecek bir bölümdü.

Joey'in fransızca olayı bazı yerlerde sesli güldürdü :D Ross'da iyiydi :D

Rachel ve Ross'un sahnesinde tekrar birleşicekler sandım ama olmadı, keşke birleşseler güzel olurdu :D

8.5/10

10x13

Güzel bölümdü. Joey'nin Fransızca macerası iyiydi ama Ross ve Rachel ile ilgili sahneler daha da iyiydi.

Finale yaklaşırken yakınlaşmaya başladılar sonunda. :Z

9/10

10x14

Lan Rachel ve Ross birleşseler güzel olurdu dedim, demez olaydım :(

Joey çok iyiydi :D Adam harbi oyuncu be Chandler'in hayalet kız şakasında gözlerini açıp korkması müthişti :D

9/10

10x14

Harika bölümdü. Joey'nin arkadaşlık macerası çok iyiydi. :D

Paris olayı üzdü ama bir yolunu bulurlar, her şey bitmedi bitemez. :):)

9/10

10x15

Ross, Joey ve Chandler'in aynı bölümde sesli güldürdüğü bölümlerden biriydi. Uzun süredir üçü birden böyle güldürmüyordu :D

Janice'i seviyorum ya Chandler'in belalısı :D Ayrıca Rachel Ross birleşmesi imkansız gibi :(

10/10

10x15

Gülsek mi ağlasak mı bilmiyorum harikaydı yine. Janice'i son kez gördük herhalde. :D

Joey'nin Rachel tepkisi ve Estelle ile olan diyalogları komikti. :D Ross da döktürmeye devam ediyor bölüm içinde ama sonlarında üzüyor. :(

9+ /10

10x16

Hem güldüren hemde duygulandıran bir bölümdü. Joey'in Rachel'la konuştuktan sonra atlamaya çalışması ve en sondaki sahnesi sesli güldürdü :D Ayrıca Ross ve Rachel'in konuşmalarıda duygusaldı :(

Bir önce ki bölüme kadar biteceğine üzülmüyordum ama bu bölümle birlikte diziyi ne kadar sevdiğimi anladım.
Daha fazla devam etmeyeyim devamını finali izledikten sonra yazarım :(

10x16

Ağlattı. :(

Çok duygusal bir bölümdü, buna rağmen bazı yerlerde çok kötü bir ruh halinde olmama rağmen sesli güldürdü. :)

10/10

10x17-18

Komik bir bölümdü ama final olduğu için gülemedim bile :( Ross sonlara doğru üzdü ama neyse ki olayın sonu mutlu bitti. 3 defa başlayıp 1.bölümü bitirmeden bıraktığım diziyi 4.sefer başladığımda bitirdim. Zaman zaman sıkıldığım bölümler oldu ama genel olarak her bölüm sesli güldürdü ve ilk 5 dizi listeme girdi. Ross'un biyere dalıp bakması, Joey'in saflığı, Chandler'ın esprileri, Rachel'ın tatlılığı, Pheobe'nin psikopatlığı ve Monica'nın erkek fatmalığı :D Herşeyiyle müthiş bir diziydi, özellikle Ross-Joey- Chandler üçlüsü hayatım boyunca unutamayacağım karakterler oldular. Bitirdiğim her dizinin ardından aynı lafı diyorum yine diyeceğim, en kısa zamanda tekrar başlamak üzere...