Klasik Friends - Dizi Yorumları

10x1

Bu sezon dizinin bölüm süreleri 30 DK olacak sanırım, doya doya izleriz. :)

Bölümün sonunda Ross'a üzüldüm keşke önceden söyleyebilselerdi, uçakta geçen diyaloglar iyidi. Oteldeki öpüşme sahnesine koptum. :F

Ross'un "anneanne"sini aklına getirdiği kısımlar güldürdü. :A Duvardan dinleme kısımları da güzeldi kısacı güzel bir açılış yaptık. :)

Puanım; 9/10

10x2

Çok iyi bir bölümdü. Ross ve Chandler her sahnede sesli güldürdüler :D

Ross'un içki içip sapıtması, Chandler'in de sürekli gizli şeyleri söylemesi sesli güldürdü :D Ayrıca Joey reyiz adamın dibisin :D

9/10

10x2

Harikaydı. Ross baştan sona müthişti. Bol bol güldürdü ama yer yer de duygulandırdı. Bu bölüm bence Emmy kazanacak kadar iyiydi ama o yıl aday bile olamamış. :(

Chandler'ın ağzından bir şeyler kaçırması da çok komikti, Pheobe'nin sahneleri de yer yer güldürdü.

9+ /10

10x3

Orta halli bir bölümdü. Joey ve Rachel'in olayı sıktı biraz.

Ross sesli güldürdü yine :D Chandler'da iyiydi :D

8.5/10

10x4

İyi sayılabilecek bir bölümdü. Chandler ve Joey güldürdüler bu bölüm :D

Ayrıca Emma'da çok tatlı be :D

8/10

10x4

İşte bu kez güzeldi hem konusu iyiydi hem de komikti. Pheobe'nin şarkısı sonrasında düştüğü durum sesli güldürdü, bölümün en komiğiydi. Bir de tabii oyuncak yarışı süperdi orada da Monica güldürdü. :D

9/10

10x5

Rachel'in kardeşi Amy'nin renk kattığı bir bölümdü ve genelde de o güldürdü zaten :D

Sürekli Ross'u unutması filanda bayaa komikti :D Ayrıca Joey'in mektubuda iyiydi :D

8/10

10x5

İyi bölümdü genel olarak Rachel'ın Amy kardeşi iyi de diğer kardeşi de gelse ya Reese Witherspoon'u görelim son sezonda da. :D

Joey'nin mektup olayı da komikti cidden. :D

9- /10

10x6

Çok iyi bir bölüm değildi ama Ross ve Joey'in her zaman ki gibi sesli güldürdüğü bir bölümdü :D

Ross'un böyle dalıp gitmesi süper oluyor ya :D

Joey'in sonda ki korkması süperdi adam cidden süper oyuncu :D

8/10

10x6

Yer yer sıktı bölüm Friends'te pek görmediğimiz şekilde ama birkaç yerde sesli güldürmesi bölümü kurtarmaya yetti. Özellikle Joey süperdi yine. Pheobe, Monica ve Rachel'ın mevzu çok uzadı ama sonu harika oldu. :D

9- /10

10x1

Uzun bir açılış yaptık. Dizideki olaylar hoşuma gitmiyor ama güldürmeye devam ediyor tabii.

Joey'nin Chandler'a güldüğü sahnede sesli güldüm. Uzun zamandır hiçbir dizide bu kadar çok gülmemiştim herhalde bir sahneye. :D

Ross'un Rachel'a ve ardından Joey'ye göründüğü sahne de çok komikti. :D

Fakat Joey ve Rachel hiç olmuyor ya. İkisinin sahnelerine bakamıyorum resmen. Olmaz, olmamalı bu iş. :(

8+ /10
Beni bu diziye sen alıştırdın ben bitireli yıl oldu sen 10.sezona yeni başlıyorsun, ayıp ayıp. :D

10x6

Yer yer sıktı bölüm Friends'te pek görmediğimiz şekilde ama birkaç yerde sesli güldürmesi bölümü kurtarmaya yetti. Özellikle Joey süperdi yine. Pheobe, Monica ve Rachel'ın mevzu çok uzadı ama sonu harika oldu. :D

9- /10
Joey'in en sonda ki korkması nasıldı ? :D

10X7

İdare eder bir bölümdü ama sesli güldüren sahneler vardı :D

Ross'un iki defa düşmesi sesli güldürdü özellikle ilki süperdi :D Joey'in kadınla konuştuğu sahnede iyiydi :D

8/10

10x8

Eh işte ne iyi ne kötüydü. Joey bölümün yıldızıydı bence :D

En sonuda mutlu bitmesi güzel oldu :D

8/10

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye