Klasik Friends - Dizi Yorumları

9x18

İyi bir bölümdü :D

Joey'in sonda ki bakışı süperdi kahkaha attım ofiste :D

8/10

9x14

İki gün oldu detayları unuttum ama Pheobe ve Joey'nin gülüşü falan güzeldi. Konu da eğlenceliydi genel olarak. :D

9/10

--------------

9x15

Yine harikaydı Pheobe sesli güldürdü. Bölümün en komiğiydi. :D

Pheobe: Küçük yaşta annemi uyuşturucu satıcıları öldürünce çok zorluk yaşadım.
Monica: İyi de senin annen kendini öldürdü.
Pheobe: Uyuşturucu satıcısı annemdi zaten.

Böyle anlatınca komik olmadı, zaten tam hatırlamadığımdan salladım ama daha rahat gülmek için bölümü durdurdum orada. :D

Joey'nin Broadway seçmeleri macerası da harikaydı ama sonu için aynısını diyemeyeceğim. :D

9+ /10

friendsden sonra joey'in dizisi başlamış yine onu anlatan onu izleyen yada alt yazısını bulan oldumu
Friends bitince izleyeceğim ama iyi değilmiş. Altyazısı altyazi.org'da var. Dizi izleme sitelerini bilmem. :)

9x16

Dizinin ortalamasının biraz altında olsa da iyi bölümdü. :)

Joey'nin yalan söyleme kabiliyeti kazanması ve bunun yol açtıkları komikti. :D

8/10

9x19

Joey harbiden müthiş bi oyuncu ya :D İlk başta Rachel'in rüya gördüğü sahnede replik okuması ve sonda da Rachel'a duygularını anlatırken birden gülmesi müthişti :D

Ross'un da sonda ki hali güldürdü :D

9/10

9x20

Yine Joey'in şakası süperdi, her şakadan sonra Rachel deliriyor :D Joey reyiz bu işleri biliyor :D

Chandler'in sonda ki oyunuda iyiydi :D

8.5/10

9x17

Joey'nin çocuksu hallerini seviyorum, bu bölümde de o iyiydi. :D

Pheobe ve Ross-Chandler ile ilgili konuları pek sevmedim ama son sahnesinde Ross iyi güldürdü. :D (Kızla olan sahnesi)

8/10

9x18

Çok iyi bölümdü. Konusu çok iyiydi. :D

Monica'nın paragözlüğü hiç şaşırtmadı. :D Joey'nin sondaki bakışları efsaneydi, sesli güldüm. Aklıma geldikçe gülüyorum. :D

9/10

-----------------

9x19

Bir öncekisi kadar olmasa da iyiydi.

Ross ve Chandler'ın otel macerası iyiydi. :D

Yalnız Rachel & Joey yakınlaşması yapmaya çalışmasınlar artık ya yeter. :(

8/10

9x21

İyi bir bölümdü. Joey'in bütün sahneleri komediydi :D Chandler ve Monica'ya üzüldüm :(

8.5/10

9x22

Bu bölüm Chandler bayaa iyiydi :D Zack'e sorduğu sorular güldürdü :D Joey'de yer yer iyiydi :D Ross'un kucağa düştüğü sahne sesli güldürdü :D

9/10

9x20

Yer yer yine güzeldi de dizinin ortalamasının altındaydı.

Israrla Joey & Rachel yapmaya çalışmaya devam ediyorlar. :bağır:

8/10

9x21

Güzel bölümdü. Joey yine iyi güldürdü. :)

Monica ve Chandler'ın durumu üzücü ama en azından ikisi de sorunlu. İlla sorunluysa onu paylaşmaları da iyi. :):)

Bu arada "oh my god"ın geleceğini anlamıştım. Burada kimle karşılaşacağım gibisinden bir şeyler söyleyince Chandler. :D

9/10

----------------------------

9x22

Bu bölüm de iyi sayılır da işte biraz ortalamanın altı gibi. Yalnız Zack'in gelmesi iyiydi. Zack de benim birkaç gün önce izleyip beğendiğim Grandfathered'ın başrolü. :D

8/10

9x21

Uzun zamandır bölüm yorumu yapmamıştım.

İlk defa Friends'de gözlerim doldu, bu dizi beni hep güldürdü ilk defa bu bölümünde duygulandım. Sen nasıl bir dizisin ya. :( Üzüldüm Monica ve Chandler için..

Jenice'yi uzun bir aranın ardından görmek çok güzeldi keşke ilk sezonlardaki gibi rolü daha çok olsa ama böyle zamansız gelmesi de ayrı komedi oluyor. "Chandler istersen yardım edebilirim" :F

Masöz olayı da iyiydi. Phoebe bölümün sonlarında kahkaha attırdı yine. :D Hala gülüyorum o tavrına. :F

Umarım 10. sezon bölüm süreleri 30 dk'dır. :A Dizi iyiden iyiye bitiyor çünkü....

9/10

10.sezon 15.bölüm
Çok güzel bi bölümdü dizinin artık son demlerindeyim 3 bölüm kaldı, dizinin isminden çok spoiler yedik ama onun bile tadı başkaydı. :) Her şey çözülmeye başladı artık bakalım nasıl sonuçlanacak. Bir kaç yerde hem şaşırttı hem baya baya güldürdü. :D

10/10
Bitirdiysen konuşalım mı? Diğer arkadaşlar spoiler vereceğim korkusuyla benimle muhabbete girmiyorlar? :)

9x23-24

İyi bir sezon finaliydi. Genelde olduğu gibi Chandler ve Joey bölümün yıldızlarıydı bence. Özellikle Joey'in kapıya yaslanıp düşmesi ve Ross'un konuşmasında gülmesi sesli güldürdü :D En sonunda Rach ve Joey işi oldu bence Chandler ve Monica kadar olmasa da komik bir çift olurlar :D

10/10

9x23-24

İyi bir sezon finaliydi. Genelde olduğu gibi Chandler ve Joey bölümün yıldızlarıydı bence. Özellikle Joey'in kapıya yaslanıp düşmesi ve Ross'un konuşmasında gülmesi sesli güldürdü :D En sonunda Rach ve Joey işi oldu bence Chandler ve Monica kadar olmasa da komik bir çift olurlar :D

10/10
Bence Rach ve Joey olmaz. :)

Diziyi bitirmeyen açmasın:

Finale doğru duygulandığın bölümler oldu mu? En çok hangi karakteri özledin? Ben kendi adıma bırak başrolleri Monica ve Chandler'in ikiz bebeklerini evlatlık edindikleri kadını bile özledim. :) Ayrıca Rach'ın Joey ile birlikte olacağına veya Paris'e gideceğine inanmış mıydın?

Diziyi bitirmeyen açmasın:

Finale doğru duygulandığın bölümler oldu mu? En çok hangi karakteri özledin? Ben kendi adıma bırak başrolleri Monica ve Chandler'in ikiz bebeklerini evlatlık edindikleri kadını bile özledim. :) Ayrıca Rach'ın Joey ile birlikte olacağına veya Paris'e gideceğine inanmış mıydın?

1.daha dün gece bitirdim ve son sezonun tamamı duygu yüklüydü benim için biticeğini bildiğimden :D ama son sezon en çok nerde duygulandın dersen phoebenin evlendiği bölüm 2. en çok sanırım joey ile chandleri özleyeceğim

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961