Friends bitince izleyeceğim ama iyi değilmiş. Altyazısı altyazi.org'da var. Dizi izleme sitelerini bilmem.friendsden sonra joey'in dizisi başlamış yine onu anlatan onu izleyen yada alt yazısını bulan oldumu
Bitirdiysen konuşalım mı? Diğer arkadaşlar spoiler vereceğim korkusuyla benimle muhabbete girmiyorlar?10.sezon 15.bölüm
Çok güzel bi bölümdü dizinin artık son demlerindeyim 3 bölüm kaldı, dizinin isminden çok spoiler yedik ama onun bile tadı başkaydı. Her şey çözülmeye başladı artık bakalım nasıl sonuçlanacak. Bir kaç yerde hem şaşırttı hem baya baya güldürdü.
10/10
9x23-24
İyi bir sezon finaliydi. Genelde olduğu gibi Chandler ve Joey bölümün yıldızlarıydı bence. Özellikle Joey'in kapıya yaslanıp düşmesi ve Ross'un konuşmasında gülmesi sesli güldürdü En sonunda Rach ve Joey işi oldu bence Chandler ve Monica kadar olmasa da komik bir çift olurlar
10/10
Joey ve Rach, Ross'a göre daha yakın bir dostlar. Dostdan sevgili olur mu reyis?Olur reyiz niye olmasın
Olmaz ama ikiside birbirine aşık ben o yüzden olur diyorumJoey ve Rach, Ross'a göre daha yakın bir dostlar. Dostdan sevgili olur mu reyis?
ben bitirdiiimBitirdiysen konuşalım mı? Diğer arkadaşlar spoiler vereceğim korkusuyla benimle muhabbete girmiyorlar?
Diziyi bitirmeyen açmasın:ben bitirdiiim
Diziyi bitirmeyen açmasın:
Finale doğru duygulandığın bölümler oldu mu? En çok hangi karakteri özledin? Ben kendi adıma bırak başrolleri Monica ve Chandler'in ikiz bebeklerini evlatlık edindikleri kadını bile özledim. Ayrıca Rach'ın Joey ile birlikte olacağına veya Paris'e gideceğine inanmış mıydın?
Uyar bana.Bitirdiysen konuşalım mı? Diğer arkadaşlar spoiler vereceğim korkusuyla benimle muhabbete girmiyorlar?