Klasik Friends - Dizi Yorumları

Evet bilerek bitirmiyorum. 4-5 senedir izliyorum yavaş yavaş ama bitmek üzere artık. :D
Hep Friends'i çok sevdiğini söylüyordun (ki ben de çok severim), ne bileyim ben seni diziyi bitirdi sanıyordum. :)

diziye sizden önce başlamıştım 7. sezonu daha yeni bitiricem sindire sindire izleseydiniz bu dizi öyle hemen bitirilip heba edilmez :D

Sevmek için bitirmeye gerek yok ki. :):)

Bittikten sonra da diziyi sonsuz döngüye alarak her sene 1-2 sezon izleyeceğim. :):)
Sevmek doğru bir ifade olamayabilir, fakat ben seni diziyi bitirdi sanıyordum. Ben mesela daha önce 2 kez izledim diziyi. Dün gibi de her bölümünü hatırlıyorum, arada yorumlara katılmak isterim ama spoiler veririm diye de korkuyorum. :)

9x7

Joey yine müthişti :D Adamın herşeyi yanlış anlaması her seferinde güldürüyor ya :D

En sonda ki rap düeti de sesli güldürdü :D

8.5/10

9x5

Bir önceki bölümden daha iyiydi. Chandler devreye girdi biraz, sigara ile ilgili yerleri komikti. Joey'nin restaurant macerası da komikti. :D Ve tabii Ross yine coştu bölümün belli kısımlarında. Bu sezon adam iyice coştu gibime geliyor. :D

9- /10

5'i ben de izledim dün 6 ile birlikte yorumumu yaparım. Şu 32 dakikalık bölümü merak ettim. :)

Gönül ister ki Tayfun Güneyer komedileri gibi 160 DK olsun her bölümü. :A

9x8

İyi bir bölümdü.

Jeneriğe kadar olan kısımda Joey sesli güldürdü :D Chandler'ın en sonda tabakları düşürmesi sesli güldürdü :D

Ayrıca Rachel'in 2 kardeşinide seviyorum, bu bölümdeki Amy'de çok iyiydi :D

9/10

9x6

32 bölümlük Friends bölümü de gördük. :D İlk iki bölümden sonra sezonun en iyi üçüncü bölümüydü. Herhalde her yeri güzel olduğundan kesecek yer bulamadılar ve böyle 32 dakika oldu. :D (İşin şakası tabii mutlaka ticari bir çıkarları olmuştur o dönem. :D)

Baştan sona çok iyiydi. Joey bu bölüm coştu. Bu adamın salak hallerine (daha uygun kelime bulamadım :D) bayılıyorum ya televizyon camiasında bir Joey Tribbiani daha yok. :D

Chandler'ın komik olma çabaları komikti. :D Pheobe'nin sahneleri çok komik olmasa da güzeldi. Aynı şekilde Ross'un dadıyla olan imtihanı da ama Joey'nin dadı ile ilişkisi daha iyiydi tabii. :D

9/10

9x6

32 bölümlük Friends bölümü de gördük. :D İlk iki bölümden sonra sezonun en iyi üçüncü bölümüydü. Herhalde her yeri güzel olduğundan kesecek yer bulamadılar ve böyle 32 dakika oldu. :D (İşin şakası tabii mutlaka ticari bir çıkarları olmuştur o dönem. :D)

Baştan sona çok iyiydi. Joey bu bölüm coştu. Bu adamın salak hallerine (daha uygun kelime bulamadım :D) bayılıyorum ya televizyon camiasında bir Joey Tribbiani daha yok. :D

Chandler'ın komik olma çabaları komikti. :D Pheobe'nin sahneleri çok komik olmasa da güzeldi. Aynı şekilde Ross'un dadıyla olan imtihanı da ama Joey'nin dadı ile ilişkisi daha iyiydi tabii. :D

9/10
Dadı lezbiyen çıkmıştı di mi? :)

9x9

Joey'in yine sesli güldürdüğü bir bölümdü :D Kapıda beklemesi, Chandler'la telefonda konuştuğu sahne filan süperdi :D

Ross ve Mike'in sahneleride iyiydi :D

9/10

Yoğunluktan yorum yapmaya fırsat bulamadım ama üç gündür izlemeye devam ediyorum. Toplu seans geçelim. :):)

9x7

Üç bölüm arasından ilk izlediğim olduğu için detaylarını çok hatırlayamadım. Ross ve Rachel'ın rap olayı iyiydi. :D (@cevaa yazdığı için sadece onu hatırladım detay olarak. :D)

Hatırlamıyorsan puanı nasıl vereceksin diyecekseniz puanları bölüm bitince veriyorum kafamda ve unutmuyorum. :D

9- /10

----------------

9x8

İlk iki bölüme kardeş geldi. :D Harika bir thanksgiving bölümüydü. Rachel'ın kardeşleri iyi oluyor cidden. Bol bol güldürdü. Çok yoğun çalıştığım ve çok yorgun olduğum bir dönemde izlememe rağmen sesli gülmekten biraz daha yoruldum. :D Joey'nin koluyla olan macerası çok komikti gerçekten. :D Ayrıca Emma'ya kimin bakacağı konusu da çok güzeldi. Bölümün yıldızlarından biri de Monica'ydı. Monica üzerinden yapılan espriler çok komikti bu bölüm.

Öyle yani harika bölümdü, bu bölüme 10 vermeyeyim de neye vereyim. :D

10/10

--------------

9x9

Bir önceki bölüm kadar olmasa da bu da çok güzeldi.

Joey'nin Chandler ile kapıda olan kısımları harikaydı. :D Ross ve Mike'ın (ismini sallamadım inşallah) sahneleri de komikti. Rachel'ın görsel olarak maşallahı vardı. :D

9/10

Yoğunluktan yorum yapmaya fırsat bulamadım ama üç gündür izlemeye devam ediyorum. Toplu seans geçelim. :):)

9x7

Üç bölüm arasından ilk izlediğim olduğu için detaylarını çok hatırlayamadım. Ross ve Rachel'ın rap olayı iyiydi. :D (@cevaa yazdığı için sadece onu hatırladım detay olarak. :D)

Hatırlamıyorsan puanı nasıl vereceksin diyecekseniz puanları bölüm bitince veriyorum kafamda ve unutmuyorum. :D

9- /10

----------------

9x8

İlk iki bölüme kardeş geldi. :D Harika bir thanksgiving bölümüydü. Rachel'ın kardeşleri iyi oluyor cidden. Bol bol güldürdü. Çok yoğun çalıştığım ve çok yorgun olduğum bir dönemde izlememe rağmen sesli gülmekten biraz daha yoruldum. :D Joey'nin koluyla olan macerası çok komikti gerçekten. :D Ayrıca Emma'ya kimin bakacağı konusu da çok güzeldi. Bölümün yıldızlarından biri de Monica'ydı. Monica üzerinden yapılan espriler çok komikti bu bölüm.

Öyle yani harika bölümdü, bu bölüme 10 vermeyeyim de neye vereyim. :D

10/10

--------------

9x9

Bir önceki bölüm kadar olmasa da bu da çok güzeldi.

Joey'nin Chandler ile kapıda olan kısımları harikaydı. :D Ross ve Mike'ın (ismini sallamadım inşallah) sahneleri de komikti. Rachel'ın görsel olarak maşallahı vardı. :D

9/10
Mike, Phoebe'nin yeni aşkı olmalı, birde ex aşkı Minsk'teki David var. Şu sıralar Ray Donovan'da karşımıza çıkıyor.

Vallahi spoiler yazmadım. :)

Dün Friends şov yaptım resmen 9x5, 9x6, 9x7, 9x8, 9x9, 9x10

Uzun bölüm neden uzundu acaba çok merak ettim, noel bölümü ya da yılbaşı bölümü desem değil belki Friends'in 9. yıl dönümü falan diye herhalde özel çektiler. :D

Her bölümü ayrı değerlendiremiycem ama her bölümde kahkaha attığım yerler oldu.

Rachel'ın Ross'a Phoebe için "bir hipi kılıklıyı baştan yaratmak için mi Emma'nın gülmesini kaçırdım" demesine gülmekten gözümden yaş geldi. :F Bu sezon Rachel ve Ross çok iyi. :D

Yine Rachel ile Ross'un bölüm sonunda dans edip rap yaptığı kısım sesli güldürdü kesin herkes görcek demiştim yanılmadım. :F

Rachel'ın kız kardeşi Vasfiye teyze gibi herkesi bozdu ölüm muhabbeti iyidi. Chandler "Ne yani Ross sen ölsen Rachel ölse Monica ölse Emma'yı yine de mi bana vermezsin ben de sana Joey'yi vermiyorum" :F

Phoebe reyizin sevgilisinin ailesi ile tanışma kısmı harikaydı "Bir kadın satıcısı bana tükürmeseydi hasta olmayacaktım" :F Adamın babasına yumruk attı adam ameliyatlı çıktı haha her şeyi batırdı. :F Bilim adamıyla olan sahnesi iyiydi...

Tüm bölümlere 10 puan verdim gitti. :D 11 olsa verirdim o derece. :love1:

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961