Hep Friends'i çok sevdiğini söylüyordun (ki ben de çok severim), ne bileyim ben seni diziyi bitirdi sanıyordum.Evet bilerek bitirmiyorum. 4-5 senedir izliyorum yavaş yavaş ama bitmek üzere artık.
Hep Friends'i çok sevdiğini söylüyordun (ki ben de çok severim), ne bileyim ben seni diziyi bitirdi sanıyordum.Evet bilerek bitirmiyorum. 4-5 senedir izliyorum yavaş yavaş ama bitmek üzere artık.
Sevmek için bitirmeye gerek yok ki.Hep Friends'i çok sevdiğini söylüyordun (ki ben de çok severim), ne bileyim ben seni diziyi bitirdi sanıyordum.
Sevmek doğru bir ifade olamayabilir, fakat ben seni diziyi bitirdi sanıyordum. Ben mesela daha önce 2 kez izledim diziyi. Dün gibi de her bölümünü hatırlıyorum, arada yorumlara katılmak isterim ama spoiler veririm diye de korkuyorum.Sevmek için bitirmeye gerek yok ki.
Bittikten sonra da diziyi sonsuz döngüye alarak her sene 1-2 sezon izleyeceğim.
9x6
32 bölümlük Friends bölümü de gördük. İlk iki bölümden sonra sezonun en iyi üçüncü bölümüydü. Herhalde her yeri güzel olduğundan kesecek yer bulamadılar ve böyle 32 dakika oldu. (İşin şakası tabii mutlaka ticari bir çıkarları olmuştur o dönem. )
Baştan sona çok iyiydi. Joey bu bölüm coştu. Bu adamın salak hallerine (daha uygun kelime bulamadım ) bayılıyorum ya televizyon camiasında bir Joey Tribbiani daha yok.
Chandler'ın komik olma çabaları komikti. Pheobe'nin sahneleri çok komik olmasa da güzeldi. Aynı şekilde Ross'un dadıyla olan imtihanı da ama Joey'nin dadı ile ilişkisi daha iyiydi tabii.
9/10
Önümüzdeki bölümü izle o zaman. Banlanmadan sayfadan çıksam iyi olacak.Hiç alakası yok.
Erkekti
Önümüzdeki bölümü izle o zaman. Banlanmadan sayfadan çıksam iyi olacak.
Mike, Phoebe'nin yeni aşkı olmalı, birde ex aşkı Minsk'teki David var. Şu sıralar Ray Donovan'da karşımıza çıkıyor.Yoğunluktan yorum yapmaya fırsat bulamadım ama üç gündür izlemeye devam ediyorum. Toplu seans geçelim.
9x7
Üç bölüm arasından ilk izlediğim olduğu için detaylarını çok hatırlayamadım. Ross ve Rachel'ın rap olayı iyiydi. (@cevaa yazdığı için sadece onu hatırladım detay olarak. )
Hatırlamıyorsan puanı nasıl vereceksin diyecekseniz puanları bölüm bitince veriyorum kafamda ve unutmuyorum.
9- /10
----------------
9x8
İlk iki bölüme kardeş geldi. Harika bir thanksgiving bölümüydü. Rachel'ın kardeşleri iyi oluyor cidden. Bol bol güldürdü. Çok yoğun çalıştığım ve çok yorgun olduğum bir dönemde izlememe rağmen sesli gülmekten biraz daha yoruldum. Joey'nin koluyla olan macerası çok komikti gerçekten. Ayrıca Emma'ya kimin bakacağı konusu da çok güzeldi. Bölümün yıldızlarından biri de Monica'ydı. Monica üzerinden yapılan espriler çok komikti bu bölüm.
Öyle yani harika bölümdü, bu bölüme 10 vermeyeyim de neye vereyim.
10/10
--------------
9x9
Bir önceki bölüm kadar olmasa da bu da çok güzeldi.
Joey'nin Chandler ile kapıda olan kısımları harikaydı. Ross ve Mike'ın (ismini sallamadım inşallah) sahneleri de komikti. Rachel'ın görsel olarak maşallahı vardı.
9/10
O adam o adam cidden, ben de bir yerden tanıyorum bunu diyordum.Mike, Phoebe'nin yeni aşkı olmalı, birde ex aşkı Minsk'teki David var. Şu sıralar Ray Donovan'da karşımıza çıkıyor.
Vallahi spoiler yazmadım.
Şimdi aklıma geldi. Bu üçlü arasında 9. sezon finalinde önemli gelişmeler var ama yazmayayım.O adam o adam cidden, ben de bir yerden tanıyorum bunu diyordum.