Klasik Friends - Dizi Yorumları

2x6

Güzel bölümdü.

Chandler ve Joey'nin bebek macerası unutulmaz.:F karşılarına bir anda 3 otobüsün çıkmasına yarıldım.:F

Monica ve Ross'un hikayesini pek sevmedim ama iğne vurulduğu esnada Monica'nın Ross'a destek olmak için elimi tut demesi sonrası elinin kırılması harikaydı.:F

Phoebe ve Rachel biraz duygusal kaçtı. Phoebe her an ağlayacakmış gibi hissettim bu bölüm.:( Duygusal bir sesi var.
Smelly Cat yeniden canlandı.:F Yeni gitarist ile karşılıklı diyalogları güzeldi Phoebe'nin.:F

8.8/10

2x6

Güzel bölümdü.

Chandler ve Joey'nin bebek macerası unutulmaz.:F karşılarına bir anda 3 otobüsün çıkmasına yarıldım.:F

Monica ve Ross'un hikayesini pek sevmedim ama iğne vurulduğu esnada Monica'nın Ross'a destek olmak için elimi tut demesi sonrası elinin kırılması harikaydı.:F

Phoebe ve Rachel biraz duygusal kaçtı. Phoebe her an ağlayacakmış gibi hissettim bu bölüm.:( Duygusal bir sesi var.
Smelly Cat yeniden canlandı.:F Yeni gitarist ile karşılıklı diyalogları güzeldi Phoebe'nin.:F

8.8/10
Smelly Cat'e klip çektikleri bölüm mü bu? Güzeldi. :D

:F Şu son 4 bölümüm kaldı bitsin de ben de başa döncem birlikte izleriz. :A

Bu diziyi Hayat Bilgisi gibi bıkana kadar izleyeceğim. :A

Bir daha baştan izlemek mi.ss Ben izlemezdim.
Bi arada bu Chandler ne zaman şişman olacak.:( Ben şişman olduğu bölümleri izlemek istemiyorum. Böyle daha serseri ve karizmatik.s

Bir daha baştan izlemek mi.ss Ben izlemezdim.
Bi arada bu Chandler ne zaman şişman olacak.:( Ben şişman olduğu bölümleri izlemek istemiyorum. Böyle daha serseri ve karizmatik.s
Her sezon biraz daha şişmanlıyor merak etme. :F Aynı zamanda Joey de şişmanlıyor yalnız bir sezonda Chandler çok çökük duruyordu 5 olabilir, ve rolü de azdı eroin bağımlılığı yüzünden tedavi görmüş o yıllarda. :(

2x7

Güzel bir bölümdü. Dizinin açık ara en iyi oyuncusu Jennifer Aniston.:love1:

Ross ve Rachel öpüştüler. Kediye takan Rachel'in halleri süperdi.:F

Joey ile Phoebe'yi izledik. Phoebe'nin erkek arkadaşını baştan çıkartma olayı ve Joey'nin tepkisi muhteşemdi.:F Bu adam benim tanrım olmalı.:F Ahaha.

Yine bölümün en iyileri Chandler ve Monica oldu. Chandler'ın bölümün sonunda ki bombası süperdi:F Monica'yı depresyona soktu:F Ama haketti cidden.:(
Kilo Alma olayına ilk kez degindiler.ss

9.4/10

10x12

Çok tatlı bölümdü, en iyiler arasına girebilir bu bölüm. Monica'nın bu takıntılı hallerini çok seviyorum. Chandler ve Ross arasındaki rekabet de komikti ve Joey'in "baba" tavırları güldürdü. :D

Phoebe'm evlendi sonunda, hem de tam Phoebe'lik bir düğün oldu sokakta. Düğün öncesi hazırlık kısımları da çok iyiydi. :D

10/10

2x8 muhteşemdi. Yine gülmekten yarıldığım bir sürü sahne vardı ve sonu bombaydı. Balık Kraket:F

Rachel'in -,+'lı listeyi almaya çalışırken ki diyolaglar süperdi.:F Joey o kağıtta Chandler'ın hikayesi yazıyor dedikten sonra ki Chandler mimikleri harikaydı.:F 3-4 kez geri sarıp tekrar izledim.

10/10

2x9

Ortalama sayılır. Sonu hariç pek gülmedim.:D Joey ve Chandler'ın evde ki eşyadan hediye vermesi güzeldi.:F

7.5/10