Ohhhh keyf.Yok yatakta izledim
5 bölüm indirdim. Kısmetse izleriz.
AHS'nin 2. sezonunu indirdin demi? Dün kendimi kaptırmışım gece tabletten 6 bölüm izledim sabah kalktığımda gözlerim torba gibi olmuştu.
Ohhhh keyf.Yok yatakta izledim
5 bölüm indirdim. Kısmetse izleriz.
Ohhhh keyf.
AHS'nin 2. sezonunu indirdin demi? Dün kendimi kaptırmışım gece tabletten 6 bölüm izledim sabah kalktığımda gözlerim torba gibi olmuştu.
Ne yapıyım merak ediyorum ne olacağını. .ss Birde gece güzel gidiyor korku içerikli olduğu için.Ciddi misin.😱 6 bölümmü.ss Ben beraber gideriz zanniyla basayacaktim.ss
Ne yapıyım merak ediyorum ne olacağını. .ss Birde gece güzel gidiyor korku içerikli olduğu için.
Ben sana yine eşlik ederim sorun değil.
5 bölüm boşa mı gidecek..ss Bana trip atcam diye internetini çöpe atma Loo.Neyse gerek yok izlemeye o zaman boş ver.)
5 bölüm boşa mı gidecek..ss Bana trip atcam diye internetini çöpe atma Loo.
Gıcuk. Bekliyorum yine de.Sınırsız zaten önemi yok.
Smelly Cat'e klip çektikleri bölüm mü bu? Güzeldi.2x6
Güzel bölümdü.
Chandler ve Joey'nin bebek macerası unutulmaz. karşılarına bir anda 3 otobüsün çıkmasına yarıldım.
Monica ve Ross'un hikayesini pek sevmedim ama iğne vurulduğu esnada Monica'nın Ross'a destek olmak için elimi tut demesi sonrası elinin kırılması harikaydı.
Phoebe ve Rachel biraz duygusal kaçtı. Phoebe her an ağlayacakmış gibi hissettim bu bölüm. Duygusal bir sesi var.
Smelly Cat yeniden canlandı. Yeni gitarist ile karşılıklı diyalogları güzeldi Phoebe'nin.
8.8/10
Smelly Cat'e klip çektikleri bölüm mü bu? Güzeldi.
Yalnız bu şarkıyı ilk dinlediğimde benim de ağızıma yapışmıştı. Telefonumda bile var.Yok klip falan yok. Cafede öylesine söylüyordu ama bu sezon ilk kez söyledi.
Yalnız bu şarkıyı ilk dinlediğimde benim de ağızıma yapışmıştı. Telefonumda bile var.
Phoebe'nin şarkıları süper zaten böyle bol trajedili ama o trajedi insanı güldürüyor, değişik.
Şu son 4 bölümüm kaldı bitsin de ben de başa döncem birlikte izleriz.Benim ağlayasım geldi ama. Kızın sesi çok ağlak.szs
Şu son 4 bölümüm kaldı bitsin de ben de başa döncem birlikte izleriz.
Bu diziyi Hayat Bilgisi gibi bıkana kadar izleyeceğim.
Her sezon biraz daha şişmanlıyor merak etme. Aynı zamanda Joey de şişmanlıyor yalnız bir sezonda Chandler çok çökük duruyordu 5 olabilir, ve rolü de azdı eroin bağımlılığı yüzünden tedavi görmüş o yıllarda.Bir daha baştan izlemek mi.ss Ben izlemezdim.
Bi arada bu Chandler ne zaman şişman olacak. Ben şişman olduğu bölümleri izlemek istemiyorum. Böyle daha serseri ve karizmatik.s
Her sezon biraz daha şişmanlıyor merak etme. Aynı zamanda Joey de şişmanlıyor yalnız bir sezonda Chandler çok çökük duruyordu 5 olabilir, ve rolü de azdı eroin bağımlılığı yüzünden tedavi görmüş o yıllarda.