Yok artık, hiç tip alanıma girmiyor bu kız.
Kızlar ilgi alanına giriyor sanki.Yok artık, hiç tip alanıma girmiyor bu kız.![]()
Yine bakamadım.Kızlar ilgi alanına giriyor sanki.Objektif olarak bir bak.
![]()
Aman iyi yat git tamam soranda kabahat.Yine bakamadım.![]()
Pek güzelmişAman iyi yat git tamam soranda kabahat.![]()
Geldi sapık.Pek güzelmiş![]()
hanna nın anası oalyı çözüme kavuşmadı zaten bir daha da olmadı öyle bişi@xemrexxx şoklardayım. 😱 Fena oldum ağızımı hala kapatamıyorum!!!! 😱
Ne bölümdü be, şuana kadar ki en güzel bölümdü bu bölümü sen de hatırlarsın belki 3x13, cadılar bayramı, trenli bölüm.
Toby -A takımında mı? Hanna'nın anası şizofren mi? Grett'ı kim öldürdü? 😱
Aria'yı son anda kurtardılar, Spencer dayağı yedi.
Süper bölümdü be.![]()
Sana söyle diye mi etiketledik.hanna nın anası oalyı çözüme kavuşmadı zaten bir daha da olmadı öyle bişi
toby numara yapıyor![]()
2sezon finalinde mona yakalndığındaki durumu düşünSana söyle diye mi etiketledik.Dizinin altında zaten Toby'm yapmaz diyor kız izleyicilerimiz, ayrıca dizideki en saf karakter Hanna ile birlikte, ben de öyle bir şey düşünüyordum.
Fakat Mona ile ne bağlantısı var çözemedim.
(Sakın söyleme.
)
2. sezon finalini unuttum.2sezon finalinde mona yakalndığındaki durumu düşün![]()
Kalbimi kirdinGeldi sapık.
Çok güzel ayrıca çok tatlı.![]()
Tamam tamam kırılma tatlı küçük maskelim.Kalbimi kirdin![]()
Keşke sen de devam etseydin PLL'ye birlikte ilerlerdik. Dizi cidden açılıp saçılıyor ilk bölümleri gibi değil şuan.İtici şey![]()
A nin kim olduğunu bildikten sonra pek tat vermezKeşke sen de devam etseydin PLL'ye birlikte ilerlerdik. Dizi cidden açılıp saçılıyor ilk bölümleri gibi değil şuan.
FETÖ örgütü gibi oldular bu -A team, senin ilgini çekerdi.![]()
İyi de @xemrexxx orijinalindeki -A ile TKY'deki -A aynı değil demişti.A nin kim olduğunu bildikten sonra pek tat vermez![]()