Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

En fazla o orgütten çıkar herhalde çünkü öbür oğlan Maya'yı da gördüm demişti Emily'e. :D

O da mı gelecek diziye, yok daha ailesiyle tanışamıdık daha Aria ile şey ediyorlar adamın içine @destere kaçmış sanki her bölüm öpüyor Aria'mı. :A :F

Belki bu akşam Kösem yerine PLL izlerim. :A
adamın içine ben kaçsaydım aria yerine hannoşla spencer ı seçerdi :)

adamın içine ben kaçsaydım aria yerine hannoşla spencer ı seçerdi :)
Aria'nın da yüzü tatlı bence, ufak tefek minyon tipli cebe koy gezdir. :F Güzellik olarak sıralarsak; Hanna > Emily >Aria > Spencer. :)

Ama dizideki sevdiğim karakter olarak sıralarsam Spencer > Hanna > Emily > Aria. .ss

Aria'nın da yüzü tatlı bence, ufak tefek minyon tipli cebe koy gezdir. :F Güzellik olarak sıralarsak; Hanna > Emily >Aris> Spencer. :)

Ama dizideki sevdiğim karakter olarak sıralarsam Spencer > Hanna > Emily >Aria. .ss
yüzü güzel yalan yok orda sana hak veriyorum ama böyle genele yayarsak değerlendirmeyi
mesela spencer ın zekayla yoğrulmuş bir güzelliği var o yüzden saygılıyız kıza :) hannoşum ise saf güzel yani öylece pek bir beklentin olmasada saksıya koyup ömür boyu seyredebileceğin bir yumuşaklıkta kız :)
aria ve mona ise biraz totosu yere yakın cinsten sağı solu belli olmayacak türlerden:) arkanı dönsen sana boynuz takar cinsindenler :) o açıdan onları pek sevemedim yüz güzellikleri yetmiyor :)
emily şahane bir kız keşke lezbiyen olmasaydı :)) değişik bir havası var asyalı genleri kıza bir ruh katmış ama işte o lezosferlik hikayesi tüm gizemi yokediyor :)

yüzü güzel yalan yok orda sana hak veriyorum ama böyle genele yayarsak değerlendirmeyi
mesela spencer ın zekayla yoğrulmuş bir güzelliği var o yüzden saygılıyız kıza :) hannoşum ise saf güzel yani öylece pek bir beklentin olmasada saksıya koyup ömür boyu seyredebileceğin bir yumuşaklıkta kız :)
aria ve mona ise biraz totosu yere yakın cinsten sağı solu belli olmayacak türlerden:) arkanı dönsen sana boynuz takar cinsindenler :) o açıdan onları pek sevemedim yüz güzellikleri yetmiyor :)
emily şahane bir kız keşke lezbiyen olmasaydı :)) değişik bir havası var asyalı genleri kıza bir ruh katmış ama işte o lezosferlik hikayesi tüm gizemi yokediyor :)

Ne kadar güzel yorumladın hepsini doyamadım iki defa okudum mesajını. :F Ne kadar derinlemesine izlemişsin. :A

Hepsini değerlendirmişsin ama Alison'u atlamışsın. :)) Gerçi kız öldü ama flashbacklerden izliyoruz. Hoş ben öldüğüne inanmıyorum bir yerlerden çıkacak o kız bence. :)

Ne kadar güzel yorumladın hepsini doyamadım iki defa okudum mesajını. :F Ne kadar derinlemesine izlemişsin. :A

Hepsini değerlendirmişsin ama Alison'u anlamışsın. :)) Gerçi kız öldü ama flashbacklerden izliyoruz. Hoş ben öldüğüne inanmıyorum bir yerlerden çıkacak o kız bence. :)
alisondan bilerek bahsetmedim çünkü onunla ilgili anılarımın hepsi spoiler içerir o da olmaz şimdi daha bize yetişmene çok var :)

ne anılaın vardır ne anıların şimdi alisonla senin :))))

birebir böyle fantazi yaşamamış olsakta alisonla ilgili hayalimde kurduğum canlı kanlı anılarım taptaze daha dün gibi :))

Ayy ne kadar anlayışlı. :bhr: Mesela tam zıttın bu tosbağa Emre bana nerdeyse -A'yı söylecekti. :F
emreyle dizi izliyorsan zaten soru sormayacaksın mutlaka sormadığın bir yerden pırtlatıp açık veriyor :)) o yüzden ben bölümü izlemeden emrenin mesajlarına selam vermiyorum :)

Türk dizisi değil Brezilya dizisine bağlamışlar bu Aria&Ezra ilişkisini. :F @xemrexxx Ezra'nın çocuğunun çıkması mı desem annesinin Aria'ya ayrılmaları için para teklif etmesi mi desem, Ezra'nın soyadının aslında farklı olduğunu mu desem. :F Adam sır küpüymüş. 😱

Fakat dizinin başından beri en çok yakıştırdığım çift Ezra ve Aria. Umarım sonları mutlu olur. :)

Türk dizisi değil Brezilya dizisine bağlamışlar bu Aria&Ezra ilişkisini. :F @xemrexxx Ezra'nın çocuğunun çıkması mı desem annesinin Aria'ya ayrılmaları için para teklif etmesi mi desem, Ezra'nın soyadının aslında farklı olduğunu mu desem. :F Adam sır küpüymüş. 😱

Fakat dizinin başından beri en çok yakıştırdığım çift Ezra ve Aria. Umarım sonları mutlu olur. :)
nesini yakıştırıyon onların piss.ss

nesini yakıştırıyon onların piss.ss
Dizide başka çift mi var ayrıca? Emily&Maya mı favorim olacak. :F Caleb'e gıcığım bak ama Hanna - Wren olsa süper olurdu. :Z

Spencer - Toby de yakışmıyor, Emily&Toby'nin imkanı olsaydı keşke. :S
Şu tiplere bakk cidden çok tatlılar. :love1:

Stars+shine+on+social+networks+-rrhhcBemzbx.jpg

Dizide başka çift mi var ayrıca? Emily&Maya mı favorim olacak. :F Caleb'e gıcığım bak ama Hanna - Wren olsa süper olurdu. :Z

Spencer - Toby de yakışmıyor, Emily&Toby'nin imkanı olsaydı keşke. :S
Şu tiplere bakk cidden çok tatlılar. :love1:

Stars+shine+on+social+networks+-rrhhcBemzbx.jpg
spencer karizmasıyla her türlü 1.olur spoby:love1: