Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

o kadarda değil allah kimseyi tamamen mahrum bırakmaz benide düşünmüştür :)))

bugün aldığım en güzel haber:) insan üzülüyor tabi öyle bişeyin boşa gitmesine :))
Aman Selim kız teeee Amerika'da, ulaşman imkansız. :))

Jenna'nın kör olmadığını öğrendiler. 😱

öyle bir neyin? biraz açıkla o kısmı?
fazlada açılamam :) ben içimi dökeceğim hem kızla aramı bozacaksın hemde ceza yiyeceğim sende sevinçten totonla portakal toplayacaksın ? :) yok öyle yağma :)

Aman Selim kız teeee Amerika'da, ulaşman imkansız. :))

Jenna'nın kör olmadığını öğrendiler. 😱
bencil değilimki ordada benim gibi değer verenler vardır bari onlar yararlansın :))

yanlız Allah @Çiğdem- den almış malzemeyi emily e vermiş maşallah :)))
o kadarda değil allah kimseyi tamamen mahrum bırakmaz benide düşünmüştür :)))

bugün aldığım en güzel haber:) insan üzülüyor tabi öyle bişeyin boşa gitmesine :))
ayy hadi oradan beee hiçbir eksiğim yok benim bu kızdan hatta fazlam vardır
:A:A:A

Sen diziyi izlemiyorsun bile. 😱 Belki çok itici her şey dış görünüş mü? :A

Bak mesela @destere dıştan tövbestağfutullah içten maşallah. :))))))
ben bu adamı rasenwood dizisinden takip etmiştim pll dizisinin spin-ofuydu ama kısa sürmüştü malesef ordan bliyorum yanı huyunu boşuna karalama adamı :A:A:A

ben bu adamı rasenwood dizisinden takip etmiştim pll dizisinin spin-ofuydu ama kısa sürmüştü malesef ordan bliyorum yanı huyunu boşuna karalama adamı :A:A:A
fazlan varsa sana var sor @destere ye biliyor mu senin fazlalarını çocuk görmüş mü?

biliyordum biliyordum o yüzden seni seçtim zaten :)) @xemrexxx öyle şeyler söylüyor yok çiğdem bunun yanında sıfır falan ama inanmadım :)

Bunun da spin of'u var. :F Ne anlatıyor? :D

Bunun da spin of'u var. :F Ne anlatıyor? :D
caleb başrol olarak pll dizisinin spin-ofunda oynamıştı ve fantastik bir diziydi işin içine yaratıklar falan girmişti hannada diziye konuk olarak geliyordu :F:F:F

tamam @destere inanmasın da emily den eksiğin olmadığını kanıtla bencebir resimle :A

fandazdik dizi tabisi de hayaletler falan var :F @Çiğdem- başlayınca 6 bölüm sürebildi :(
birşey kanıtlamama gerek yok:A:A:A

Küçük Mona öldi mü
Melissa dul kaldi mu
-A öçin aldi mu
Emdi duvar yıkilur. :)))))))

Ezra o paraları nerden buldu uffff dizide bir sır bitiyor öbürü başlıyor keşke vaktim olsa da tüm sezonları bitirsem hemencek. :T:

Küçük Mona öldi mü
Melissa dul kaldi mu
-A öçin aldi mu
Emdi duvar yıkilur. :)))))))

Ezra o paraları nerden buldu uffff dizide bir sır bitiyor öbürü başlıyor keşke vaktim olsa da tüm sezonları bitirsem hemencek. :T:
ezranın para oalyı ile türk dizisine bağlicekler:A

hayır klasik düşün türk dizilerinin temel konusu afk ve medcezirden git :F
AFK'dan gidersem Feriha'nın abisi jigolo olmuştu. Bu oğlan da mı geceleri başka işler yapıyor zaten parlak. :F

Ya herhalde Aria'nın karşısında ezilmemek için bir şeylerini satmıştır mantıklı düşünürsek. :D

AFK'dan gidersem Feriha'nın abisi jigolo olmuştu. Bu oğlan da mı geceleri başka işler yapıyor zaten parlak. :F

Ya herhalde Aria'nın karşısında ezilmemek için bir şeylerini satmıştır mantıklı düşünürsek. :D
ay ana konularını düşün iki dizinin zengin-fakir oalyı :bağır:

ay ana konularını düşün iki dizinin zengin-fakir oalyı :bağır:
Babasından kalma eski arabasını satmış. .ss

Emre bir şey sorcam Maya ile ilgili çok şaşıracağım bir şey olacak mı? Deli Mona kızlara bir şifre verdi Maya'nın internet sitesiymiş ama şifreli. :F

az biraz bişi olacak :F
ezranın anası çıktı mı ortaya:A
En fazla o orgütten çıkar herhalde çünkü öbür oğlan Maya'yı da gördüm demişti Emily'e. :D

O da mı gelecek diziye, yok daha ailesiyle tanışamıdık daha Aria ile şey ediyorlar adamın içine @destere kaçmış sanki her bölüm öpüyor Aria'mı. :A :F

Belki bu akşam Kösem yerine PLL izlerim. :A

En fazla o orgütten çıkar herhalde çünkü öbür oğlan Maya'yı da gördüm demişti Emily'e. :D

O da mı gelecek diziye, yok daha ailesiyle tanışamıdık daha Aria ile şey ediyorlar adamın içine @destere kaçmış sanki her bölüm öpüyor Aria'mı. :A :F

Belki bu akşam Kösem yerine PLL izlerim. :A
ezranın anası gelince para durumunu anlıcan:A