- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
deniz ilk defa doğru konuşmuş @sokak şeysi )) ben rampalı kısmıda sevmedim )Hiç bi poh yapamamıştın bu haftada kötü rampapapam kısmı dışında kötü beğenmedim
böyle ramparam şarkılarıyla o günleri göremeyeciz sanırım )
91 puan alana bende en yüksek puanı vermiştim demekki herkes benim gibi düşünüyorPuan Durumu :
1)91
2)72
2)72
2)72
5)57
6)56
7)53
7)53
9)52
9)52
beyazsoy dan ders aldım psikolojük analiz konusunda bayağı bir birikim sahibi oldum diyebilirimay sen ne anlarsın psikolojik yönünden
daha çok beklersin yumurta kapıya dayanmadan oy falan atmam@destere keşke oylarını yollasan .s .s
Taktın sende oraya. Ne var orada bir ayrıntı mı var.beyazsoy dan ders aldım psikolojük analiz konusunda bayağı bir birikim sahibi oldum diyebilirim
daha çok beklersin yumurta kapıya dayanmadan oy falan atmam
recebin 9.15 ila 9.20 saniyeleri arasını izledinmi @Harunnn60 ?
Bu sefer pek umudum yok ama hayırlısı bakalım.Puan Durumu :
1)91
2)72
2)72
2)72
5)57
6)56
7)53
7)53
9)52
9)52
En zor anlarımda o yetişiyor yardıma ne yapayım.@Çiğdem- in ipiyle kuyuya inersen ip elinde kalır
bana yetişse keşke giresuna tekrar dönmesine izin vermezdimEn zor anlarımda o yetişiyor yardıma ne yapayım.
Katy bu klipte çok güzel.
Eylül'de 25 yaşına girecekmiş. Nereden baksan 10 ayın var elini sıkı tut yoksa o kaçacak.aslında tarkan otların arasında uzanıp yıldızları seyrederek şarkısını söylese puanım yükselecekti @Maskeli Fedai vatandaş şarkı söylerken çok oynuyor adamın öteberisi zıplayıp duruyor sakin olması şart
bana yetişse keşke giresuna tekrar dönmesine izin vermezdim
o şirret kızı kimse alamz valla kim başına bela ister ) dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönecektir ordada ben bekliyorumEylül'de 25 yaşına girecekmiş. Nereden baksan 10 ayın var elini sıkı tut yoksa o kaçacak.
@destere kuş yorumun komedi yao şirret kızı kimse alamz valla kim başına bela ister ) dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönecektir ordada ben bekliyorum
@Maskeli Fedai başına karpuz düşsün )
ya vatandaş yarım saattir sayfayı dikizliyor hala konuşturamadık )
beyazsyodan ders aldıysan yandık )beyazsoy dan ders aldım psikolojük analiz konusunda bayağı bir birikim sahibi oldum diyebilirim
daha çok beklersin yumurta kapıya dayanmadan oy falan atmam
recebin 9.15 ila 9.20 saniyeleri arasını izledinmi @Harunnn60 ?
52 ler maskeli ve efedir inşallahPuan Durumu :
1)91
2)72
2)72
2)72
5)57
6)56
7)53
7)53
9)52
9)52
Hatırlayamadım
normaldir 1994-95 falan galibaHatırlayamadım
Bunu dinlemişmişimdir ama şuan hatırlayamadım ismi tanıdık bu hafta Sor ya da Haberi Olsun ile gel ya da Hastayım Sananormaldir 1994-95 falan galiba
bunu biliyon herhalde