bence dansetmesin şarkı söylesin yeterli tam bir ucube oluyoronun karizması bu zaten senin beroş nasıl bihter gibi giyinerek karizma kazandıysa yıldız da bu danslarıyla karizma kazanıyor
bence dansetmesin şarkı söylesin yeterli tam bir ucube oluyoronun karizması bu zaten senin beroş nasıl bihter gibi giyinerek karizma kazandıysa yıldız da bu danslarıyla karizma kazanıyor
Tahmin ettim yoksa genel bir yorum yapardın. Sen her türlü kullanırsın diye etiketlemedim seni.kullanmadım ben daha
bu hafta pek hevesli değilim nedense çok sevdiğim 2 şarkı çıktı haftaya kullanmayı unutursam olay olurTahmin ettim yoksa genel bir yorum yapardın. Sen her türlü kullanırsın diye etiketlemedim seni.
ucubelik iyidir sık gündeme gelir teyyip amca bile ucube arıyor heykele ucube demişti yıldıza da laf etse de yıldız coşsa youtubede falanbence dansetmesin şarkı söylesin yeterli tam bir ucube oluyor
Küçücüğüm'e destek olmazsan çok üzülürüm ama.bu hafta pek hevesli değilim nedense çok sevdiğim 2 şarkı çıktı haftaya kullanmayı unutursam olay olur
anlasa yıldızıma karşı olmazdı zaten pis cücük işte .ssHiç de bile sen ne anlarsın.
anlasa yıldızıma karşı olmazdı zaten pis cücük işte .ss
delikanlım a tam puan vermiş aman ne büyük lütuf.ssTam verdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delikanlım a tam puan vermiş aman ne büyük lütuf.ss @Çiğdem-Tam verdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bende kullanmadım henüz aaa sana geçen haftakinden bir tarife gelecek gibi görünüyor ilk 5imde oluyorsun ama
bende kullanmadım henüz aaa sana geçen haftakinden bir tarife gelecek gibi görünüyor ilk 5imde oluyorsun ama
ayy daha kullanmadım birşeyler ayarlayacaz artıkÖyle dememistin ama 7+ dedin.
ayy daha kullanmadım birşeyler ayarlayacaz artık
aaa derdin neydide uyumadınNeyse dün gece sabahladim biraz uyuyayım.