MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

Puan Durumu :

1)91
2)72
2)72
2)72
5)57
6)56
7)53
7)53
9)52
9)52

Hiç bi poh yapamamıştın :D bu haftada kötü :D rampapapam kısmı dışında kötü beğenmedim :F
deniz ilk defa doğru konuşmuş @sokak şeysi :))) ben rampalı kısmıda sevmedim :))

Ortalama bir şarkı Yalın yerine Katy olsa yada Tarkan olsada benzer şeyler söylerim.:A

@Bully bu hatayı yapacağını bilsem diğer şarkı ile gelirdim. Final puanı alican belesten.:A

@destere kimse beni çekirge yerine koyamaz.:A Böyle konuşuyorsun ama Shakira ile olan klip gelince ağzına tıkıcam bu lafları.:A
böyle ramparam şarkılarıyla o günleri göremeyeciz sanırım :))

Puan Durumu :

1)91
2)72
2)72
2)72
5)57
6)56
7)53
7)53
9)52
9)52
91 puan alana bende en yüksek puanı vermiştim demekki herkes benim gibi düşünüyor :)

beyazsoy dan ders aldım psikolojük analiz konusunda bayağı bir birikim sahibi oldum diyebilirim :)

daha çok beklersin :) yumurta kapıya dayanmadan oy falan atmam :)

recebin 9.15 ila 9.20 saniyeleri arasını izledinmi @Harunnn60 ? :)
Taktın sende oraya. :D Ne var orada bir ayrıntı mı var. :D
Recabı @Çiğdem- seçti ben okuldaydım o yüzden pek bakamadım. :D

aslında tarkan otların arasında uzanıp yıldızları seyrederek şarkısını söylese puanım yükselecekti @Maskeli Fedai :) vatandaş şarkı söylerken çok oynuyor adamın öteberisi zıplayıp duruyor sakin olması şart :)

En zor anlarımda o yetişiyor yardıma ne yapayım. :F

Katy bu klipte çok güzel. :bhr:
bana yetişse keşke giresuna tekrar dönmesine izin vermezdim :)

aslında tarkan otların arasında uzanıp yıldızları seyrederek şarkısını söylese puanım yükselecekti @Maskeli Fedai :) vatandaş şarkı söylerken çok oynuyor adamın öteberisi zıplayıp duruyor sakin olması şart :)

bana yetişse keşke giresuna tekrar dönmesine izin vermezdim :)
Eylül'de 25 yaşına girecekmiş. :A Nereden baksan 10 ayın var elini sıkı tut yoksa o kaçacak. :A

Eylül'de 25 yaşına girecekmiş. :A Nereden baksan 10 ayın var elini sıkı tut yoksa o kaçacak. :A
o şirret kızı kimse alamz valla kim başına bela ister :)) dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönecektir ordada ben bekliyorum :)

@Maskeli Fedai başına karpuz düşsün :))
ya vatandaş yarım saattir sayfayı dikizliyor hala konuşturamadık :))

91 puanın Yıldız olduğu kanısındayım kendiminde 72 puanlık dilimde olduğu düşüncesindeyim. :D