Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Iyy o sahne neydi öyle.:F Darbuka mı neyse artık cellat noyanin ilk giriş sahnesi çok ütopik. Adam dizide mi sanıyor kendini ritim tutarak kavga mi edilir :F

2 saatlik dizide Ertuğrul 2 kere yere çöktü aynı sahneler yaşandı.:F Çok etkilendim.

Iyy o sahne neydi öyle.:F Darbuka mı neyse artık cellat noyanin ilk giriş sahnesi çok ütopik. Adam dizide mi sanıyor kendini ritim tutarak kavga mi edilir :F

2 saatlik dizide Ertuğrul 2 kere yere çöktü aynı sahneler yaşandı.:F Çok etkilendim.
Bunlar Moğol tarihte de böyle oluyor. :F Ertuğrulun haline sevinmişsindir piss.sss

Özgür ne alaka Destere ne alaka Almilayı tanmıyom çok Emre sen ve Bully ittifakından ne olacak bizimde ittifakımız hazır Harzem Billy ben Maskeli. :A

Almila diziyi bekliyor. Vadicileri defettigi gibi sizide Defender sonra harzwm'in o sayfalar dolusu mesajlarında ise yaramaz.:A
Beren varsa Destere'de vardır sus. Özgür"de Berenci yine sus:A

Almila diziyi bekliyor. Vadicileri defettigi gibi sizide Defender sonra harzwm'in o sayfalar dolusu mesajlarında ise yaramaz.:A
Beren varsa Destere'de vardır sus. Özgür"de Berenci yine sus:A
Özgürü iyi tanırım Berenci değil destereyi bilmem. Daha diziye başlatacağım çok kişi var bekle sen. :A

Özgürü iyi tanırım Berenci değil destereyi bilmem. Daha diziye başlatacağım çok kişi var bekle sen. :A

Şimdi etiket yapıcam kapak edicem ama millet bu konuya girip kirlenmesin diye yapmıyorum. :A
Artık sus hem diriliş izlicem 27 bitiyor.:A Bu arada HarzeM forumu bırakmış mı(b)