Mantıklı düşününce saçmaladığımı anladım, bizimkiler dolsun diziye o zaman fanfaniği olurmuşum.kesin konuşma![]()
İçim el vermiyor.Neden.![]()
Vay beni kırıcaksın he.Mantıklı düşününce saçmaladığımı anladım, bizimkiler dolsun diziye o zaman fanfaniği olurmuşum.
İçim el vermiyor.![]()
30 bölümlük diziye mi başlayayım? 😱Vay beni kırıcaksın he.![]()
1 bölüm izle beğnmessen devam etmezsin.30 bölümlük diziye mi başlayayım? 😱
Bunlar Moğol tarihte de böyle oluyor.Iyy o sahne neydi öyle.Darbuka mı neyse artık cellat noyanin ilk giriş sahnesi çok ütopik. Adam dizide mi sanıyor kendini ritim tutarak kavga mi edilir
2 saatlik dizide Ertuğrul 2 kere yere çöktü aynı sahneler yaşandı.Çok etkilendim.
Bunlar Moğol tarihte de böyle oluyor.Ertuğrulun haline sevinmişsindir piss.sss
Onla gaza geliyorlar ya ne sallayacam araştır istersen.Çok sevindim tabi ki.NASIL kırbaç vuruyor ertuğrul'a adam.
Sallama yaa. Öyle müzikle kavga mi edilir. Savaşa gitmek neyse bir olay çıktığında kavga icin müziği mi bekliyorlar![]()
Onla gaza geliyorlar ya ne sallayacam araştır istersen.İnşallah devamlı izlerin diziyi.
![]()
Ne inanması ya ilk kez senden buna saçma diyen kişisin ya.İyi inanmışsın ben bu saçma sapan bilgiyi araştırmakla uğraşmam.
Yok gülmek için arada bakarim![]()
Sen izleme zaten reyting çökerten.Ne inanması ya ilk kez senden buna saçma diyen kişisin ya.Ne gülmesi ya Kösemi izlemicem o zaman.
![]()
İzlediğim diziler reytinglerde çok iyi EDHO, DİRİLİŞ ve Kiralık Aşk.Sen izleme zaten reyting çökerten.![]()
İzlediğim diziler reytinglerde çok iyi EDHO, DİRİLİŞ ve Kiralık Aşk.Zaten tutmayacak.
![]()
Nasıl ilk 20 Filinta ilk 10a giriyor Paramparça hep ilk5te. Köseme çok sataşacam sen bekle.İlk 20'ye giremeyen dizini de say.![]()
Nasıl ilk 20 Filinta ilk 10a giriyor Paramparça hep ilk5te. Köseme çok sataşacam sen bekle.![]()
Özgür ne alaka Destere ne alaka Almilayı tanmıyom çok Emre sen ve Bully ittifakından ne olacak bizimde ittifakımız hazır Harzem Billy ben Maskeli.Hıı ilk 10'a giriyor ok.
Kösem benim dava değil tek Emre destere Almila Bully özgür seni öldürürler![]()
Özgür ne alaka Destere ne alaka Almilayı tanmıyom çok Emre sen ve Bully ittifakından ne olacak bizimde ittifakımız hazır Harzem Billy ben Maskeli.![]()
Özgürü iyi tanırım Berenci değil destereyi bilmem. Daha diziye başlatacağım çok kişi var bekle sen.Almila diziyi bekliyor. Vadicileri defettigi gibi sizide Defender sonra harzwm'in o sayfalar dolusu mesajlarında ise yaramaz.
Beren varsa Destere'de vardır sus. Özgür"de Berenci yine sus![]()
Özgürü iyi tanırım Berenci değil destereyi bilmem. Daha diziye başlatacağım çok kişi var bekle sen.![]()