İzlemiştim bu videoyu.Etiketledim seni neden bakmyıyorsun.![]()
İzlemiştim bu videoyu.Etiketledim seni neden bakmyıyorsun.![]()
Çok komikmiş.Çok güzel izleyin süper yapmışlar.
@Çiğdem- @vadikızı @sokak sanati @Maskeli Fedai @sürgünüm @gözlemci @tolgab @Yiğitt @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @-KADİR- @china_shangai @Billy Kane @HarzeM @mrt-06 @cookies @ozgur2113 @Castei @Bully @xemrexxx
Evet bizim mahallede var ama baya komik şarkı beste.Çok komikmiş.Bu şarkıyı ciddi ciddi dinleyenler var bu arada.
![]()
Sen dinleme Efe kötü çocuk mu olmak istiyorsun şarkının sözlerine bak.Evet bizim mahallede var ama baya komik şarkı beste.İnsanın dinleyesi geliyor bazenleri.
![]()
Ama komik değil mi gerçekten ben sözlerine kulak asmıyorum zaten dinlemem sadece Diriliş videosuna özel dinledim.Sen dinleme Efe kötü çocuk mu olmak istiyorsun şarkının sözlerine bak.![]()
Ama komik değil mi gerçekten ben sözlerine kulak asmıyorum zaten dinlemem sadece Diriliş videosuna özel dinledim.@sokak sanati hayli hayli dinler.
![]()
Bunda da tarihe yazıldın kısknaç Kösemcinin drramı.Bu konuda paylaşılan hiç br şeyi dinlemem ben.Bu arada bir parantez açıp bilerteyim ki müzikler berbat.
Hiç heyecan verici değil.
![]()
Bunda da tarihe yazıldın kısknaç Kösemcinin drramı.Bu müziklere berbat diyenin müzik zevkinden şüphe ederim.
![]()
Seni önemseyen yok zaten.İğrenç tek kelime ile hiç havaya sokmuyor.![]()
Seni önemseyen yok zaten.İzleme.
Batırırsın diziyi bırakda kirliliğinden kurtulalım.
![]()
Böyle kışşkırtıcı yazılar yazıyorsun ben napayım sen zaten önyargılısın diziye. İlk başta izlerken beğendim demiştin.28 bölüme başlıyordum bu dediğin iyi oldu.![]()
Kesinlikle haftaya merakla bekliyorum.bu sonuçlardan sonra diriliş 15 e fırlar ab de@sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane
@Çiğdem- destere nin polat oğlan datoparlanır![]()
hep şike işteKesinlikle haftaya merakla bekliyorum.![]()
Emre seçimden sonra 15e çıkarız diyorçamur at izi kalsın.![]()
dizide ki potansiyeli gördü bahane olarak bunu öne sürüyor.Emre seçimden sonra 15e çıkarız diyor![]()
Aynen kesinlikle.dizide ki potansiyeli gördü bahane olarak bunu öne sürüyor.![]()
Herşeye şike diyor pis.@Billy Kane
sizi çirkinlikten dolayı mahkemeye veririm.ssçamur at izi kalsın.![]()