Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Şimdi etiket yapıcam kapak edicem ama millet bu konuya girip kirlenmesin diye yapmıyorum. :A
Artık sus hem diriliş izlicem 27 bitiyor.:A Bu arada HarzeM forumu bırakmış mı(b)
Neyi kapak edecen Özgür Sedefçi zaten diğerleri bilmem. :F Şuanda ayrılmış gibi siyasi meseleler yüzünden forum sakinleşince belki gelir seçimden sonra. :) Ya inadına şöyle yapma ya izle işte yorumlaşırız bölümleri bitir. :D

Neyi kapak edecen Özgür Sedefçi zaten diğerleri bilmem. :F Şuanda ayrılmış gibi siyasi meseleler yüzünden forum sakinleşince belki gelir seçimden sonra. :) Ya inadına şöyle yapma ya izle işte yorumlaşırız bölümleri bitir. :D

Dizi kötü sıkılıyorum ne inadı.:D @ozgur2113 Beren ile ilgili ne düşünüyorsun panpam. Kosem'i kaç göz ile bekliyorsun söyle bakım.:A
Gelir umarım.:X

Dizi kötü sıkılıyorum ne inadı.:D @ozgur2113 Beren ile ilgili ne düşünüyorsun panpam. Kosem'i kaç göz ile bekliyorsun söyle bakım.:A
Gelir umarım.:X
Bazılarını biliyoruz gizliden izliyorlar inş öylesindir. :A Kösemi sen izle Beren gelmeden biterse görürürm seni ama imkansız Star 13de bitirir diziyi reyting kötüyse. :A

İzlemiyorsunki o kadar dedim izle diye beni kırıyorsun. :( Bunun karşılığını misliyle alırsın ona göre. :A

Sen nerden çıktın .
Bölümler çok uzun yazın başlamayı düşünüyordum aslında ama olmadı. :A Bu sene zaten çok az dizi izliyorum ama sana hep diyordum denk geldikçe bakıyorum Diriliş'e diye. :A