Bende öyle düşünüyorum öyle düşününelimki iyi gelsin.total'de geçiliriz ama.![]()
Bende öyle düşünüyorum öyle düşününelimki iyi gelsin.total'de geçiliriz ama.![]()
aynen.Bende öyle düşünüyorum öyle düşününelimki iyi gelsin.Bu sistemle yüksek gelirse şaşırmamak gerek biz beklentiyi az tutalım güzel gelsin.
![]()
Sence Gündoğdu Ertuğrulua bilerek mi vurdu?Dünkü bölüm süperdi hele son yarım saati mest etti
İnşallah 10 reyting alırız![]()
SanmiyorumSence Gündoğdu Ertuğrulua bilerek mi vurdu?
Reytingler yüksek gelirse şaşırmam 10 üstü.Sanmiyorum![]()
Hayırlı olsun ilk kez bu bölümle TOTAL'de 7 ABC1'de 10 aldık haftaya 11 gelebilir
![]()
@Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @HarzeM @tolgab @Maskeli Fedai @sürgünüm @sokak sanati @china_shangai @mrt-06 @Polat Şaşmaz @Harunnn60 @cookies @gözlemci @beyazsoy @Castei
Hayırlı olsun ilk kez bu bölümle TOTAL'de 7 ABC1'de 10 aldık haftaya 11 gelebilir
![]()
@Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @HarzeM @tolgab @Maskeli Fedai @sürgünüm @sokak sanati @china_shangai @mrt-06 @Polat Şaşmaz @Harunnn60 @cookies @gözlemci @beyazsoy @Castei
Bu hafta da kapak ettik seni haftaya da ederiz.32. Bölüm 10 reytingi giremezsiniz. Haftaya Kara Sevda darbesi gelecek Size.![]()
TOTAL her hafta yükseliyor haftaya bomba olacak.iyi iyiGeçen sezon total de iş yoktu zaten bu sezon baya bir iddialı geldi
![]()
Bu hafta da kapak ettik seni haftaya da ederiz.@Billy Kane
TOTAL her hafta yükseliyor haftaya bomba olacak.![]()
onlar alışık kapak olmaya.Bu hafta da kapak ettik seni haftaya da ederiz.@Billy Kane
TOTAL her hafta yükseliyor haftaya bomba olacak.![]()
Aynen Emre çok üzülecek.onlar alışık kapak olmaya.öbür antici damacana kapağı oldu.
![]()
Daha yeni başladık yükseleceğiz daha.Moğollar konusu ile senaryo bambaşka bir hal aldı bunun yanında Noyanın karizmatik ve güçlü olması düşmanların kalitelisi de dizinin yükselmesinde baş etken
Geçen sene ki düşmanlar çok güçsüzdü şimdi düşmanlarda Ertuğrul kadar güçlü![]()
Sabah sabah mutlu başladık güneDaha yeni başladık yükseleceğiz daha.![]()