Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

sinirlerim bozuldu! ekranların en sağlam dizisiyiz bu tartışmaya kapalı bir konu (!) ama reytinglerde karşılığını alamamak canımı sıkıyor! bizi geçen dizilere bakıyorum. kiralık aşk? bence güzel bir dizi. senaristi romantik komedi için kaliteli bir isim. dizinin aldığı oranlara helal olsun. ama koca koca herifler şebeklik yapıp 11 alırken, dirilişin alamaması ister istemez üzüyor. edho'ya da hak ediyor. kaliteli senaryoya sahip. poyraz'ın da bize yakın oranları almasını isterim oda tr için önemli ve sağlam iş. diyeceğim o ki, bizimde 11-12 alırken zorlanmamamız gerek. ama 10 bile alamıyoruz. yani sabit reytingimiz 9 küsür...

sinirlerim bozuldu! ekranların en sağlam dizisiyiz bu tartışmaya kapalı bir konu (!) ama reytinglerde karşılığını alamamak canımı sıkıyor! bizi geçen dizilere bakıyorum. kiralık aşk? bence güzel bir dizi. senaristi romantik komedi için kaliteli bir isim. dizinin aldığı oranlara helal olsun. ama koca koca herifler şebeklik yapıp 11 alırken, dirilişin alamaması ister istemez üzüyor. edho'ya da hak ediyor. kaliteli senaryoya sahip. poyraz'ın da bize yakın oranları almasını isterim oda tr için önemli ve sağlam iş. diyeceğim o ki, bizimde 11-12 alırken zorlanmamamız gerek. ama 10 bile alamıyoruz. yani sabit reytingimiz 9 küsür...
Bu hafta kendine geleceksin kardeşim merak etme. :) Daha yeni başladı sezon ben 12leri göreceğimizi düşnüyorum. Daha konular açılacak yarında 11 gelecek. :)

Sen bide Vadiye bak hala Türkiyenin en saglam isi ama oranlari tamamen fiyasko aldigi reytinglerin 2 katindan fazlasini hakediyor. Acil sistemin degismesi lazim

Sen bide Vadiye bak hala Türkiyenin en saglam isi ama oranlari tamamen fiyasko aldigi reytinglerin 2 katindan fazlasini hakediyor. Acil sistemin degismesi lazim
vadi kanaldan zarar görüyor. bir çok sebep ve örnek var. öncelikle vadi sezon uzadıkça seyirci kaybediyor. bunun reytinglere çok etkisi yoktur tabii. şöylede örnek verim. çevremde büyüklerim bundan 2-3 yıl önce vadi günü sokakta görmezdim ama bu sene perşembe günleri sokakta görüyorum. sorduğumda takılıyorlar bile bitmedi o diye. yani bunun gibi ilgi azalıyor. reytinglere kanalın etkisi çok fazla. çok erken başladı yeni sezona ve direk ilk haftadan sonra geçen sezonki gelenek devam etti ara verdi dizi. böyle yaparak seyirciyi soğutuyorlar. maçlarla çok çakıştı dizi. erken başlayıp erken bitiyor bu büyük etken bence. mesela atv diziyi 23:50 ye kadar uzatırdı, kanal d 23'te bitiryor.

Söz çok fena. :A
@Çiğdem- @vadikızı @mrt-06 @HarzeM @Billy Kane @Polat Şaşmaz @sürgünüm @gözlemci @Maskeli Fedai @sokak sanati @china_shangai @tolgab @Harunnn60 @cookies @-KADİR-
"Verdiğiniz kararın hiçbir hükmü yoktur benim gözümde" #Ertuğrul
CSEXm9vWIAASxNV.jpg

resmi hesap bir oda fotoğrafı paylaşmıştı. bana selçuklu sarayından bir oda gibi geldi bu bölüm selçuklu sarayını görebiliriz.

bu haftaki bölüm sakin geçecek gibi ertuğrulun elinin düzeldiği bölüm 11 alırız. belki bu bölümde alırız belli olmaz ama 3-4ten itibaren 11 reytingi görmeliydik.çok sağlam bölümlerdi.umalımda kara sevda geçmesin bizi hadi kiralık aşkın o kadar reytingine şaşırsamda yinede bir albenisi var.rahat 7-8 reytinglik bir dizi ama karasevda kalitesinin çok üstünde reyting aldı. geçen hafta totalde ensemizdeydi.😱

bu haftaki bölüm sakin geçecek gibi ertuğrulun elinin düzeldiği bölüm 11 alırız. belki bu bölümde alırız belli olmaz ama 3-4ten itibaren 11 reytingi görmeliydik.çok sağlam bölümlerdi.umalımda kara sevda geçmesin bizi hadi kiralık aşkın o kadar reytingine şaşırsamda yinede bir albenisi var.rahat 7-8 reytinglik bir dizi ama karasevda kalitesinin çok üstünde reyting aldı. geçen hafta totalde ensemizdeydi.😱
Sakin gecmeyecek bence hareketli geçecek. :D

Sakin gecmeyecek bence hareketli geçecek. :D
hadi bakalım. rating analizinide takip ediyorum. gerçi karasevdaya taraftar gibi. dirilişin ilk hafta reytinglerinide çok bariz yanlış hesaplamıştı. ona göre hiçbir kategoride 1.olamayacak gbiydi ama tüm kategorilerde 1.oldu. çok güvenilmez yani ama yinede meraktan takip edeceğim.

o ne laftı ya.senarist nerden buluyon bu lafları. "yiğidin bakışı korkağın kılıcından neydi ya gerisini unuttum:F

Son düzenleme: