vaziyet çekimleri ancak yetiştiriyorlaro kadar yattın kalktın hala fragman yok çıkar bugün raad ol ))
vaziyet çekimleri ancak yetiştiriyorlaro kadar yattın kalktın hala fragman yok çıkar bugün raad ol ))
bütün yaz ne yapmışlar )) insan biraz stoklu gider biz aksiyondan ziyade geçen bölümdeki gibi diyaloglar istiyoruz samimiyet istiyoruz tadında mizah istiyoruz gizem ve heyecan istiyoruz şu en eski vadiyi açıp tekrar tekrar izlesinler aksiyon mu vardı hayır. biz neden eski vadiyi unutamadık çünkü replikler samimiyet gizem heyecan tavan yapmıştı da ondan biraz eskilere göz atsalar bu işin sırrını çözeceklervaziyet çekimleri ancak yetiştiriyorlar
şimdi sana saatler geçmez gün bitmez )))))baya geç oldu son yıllarda olmadı böyleside önceden en geç çıkan fragman kaçta çıkıyordu
öyle başkan zaten uykusuzum geceleyinde 2 3 defa kalktm baktım ama sonuç alamadık vadinin her işi farklı adamlar bölüm bitiminde hemen verirler 2 3 gün sonra ikinci belki 3. fragmanı verirler biz bir tanesini zor görüyozşimdi sana saatler geçmez gün bitmez )))))
la olm sen kafayı mı yedin gerçi kafayı yedirecek bölümler olsa amenna ama gerçi sen iyi olmuş kötü olmuşa bakmaz yersin arkadaş ))))öyle başkan zaten uykusuzum geceleyinde 2 3 defa kalktm baktım ama sonuç alamadık vadinin her işi farklı adamlar bölüm bitiminde hemen verirler 2 3 gün sonra ikinci belki 3. fragmanı verirler biz bir tanesini zor görüyoz
tabi sen rahatsın kendi dizinin fragmanını bölüm sonunda izliyon tüm hafta kanalda fragmanı dönüyor ;ya ben napayım merak ediyorum 😀la olm sen kafayı mı yedin gerçi kafayı yedirecek bölümler olsa amenna ama gerçi sen iyi olmuş kötü olmuşa bakmaz yersin arkadaş ))))
seni bizim diziye transfer edelim kafan rahat olur .hemde reyting garantili )))) açıyorsun çarşamba sabahı reyting listesini için açılıyor reytingler tavan yapmış no panik no stres tavsiye ederimtabi sen rahatsın kendi dizinin fragmanını bölüm sonunda izliyon tüm hafta kanalda fragmanı dönüyor ;ya ben napayım merak ediyorum 😀
reyting gibiler için önemli başkan benim için reytingin tek önemi vadinin devam etmesini daha iyi imkanlara sahip olmasını sağlamasıdır benim tarafım belli kurtlar vadisi izler onu konuşurum diğerleri ne halt yaparlarsa yapsınlar beni kendine bağlayacak takip ettirecek bir dizi yok olacağınıda sanmıyorumseni bizim diziye transfer edelim kafan rahat olur .hemde reyting garantili )))) açıyorsun çarşamba sabahı reyting listesini için açılıyor reytingler tavan yapmış no panik no stres tavsiye ederim
reyting sonuçları senin için benim için olmaz ve sonuçları çok önemlidir eğer iyi giderse devam eder gitmezse devam etmez .onun için benden sana tavsiye reytingleri önemse )) seni anlıyorum reytingler düşük gelince umursamaz tavırlar baş gösterir ama hayatın taaaaaa kendisidir reytingler bir dizi için ))vadii düşük reyting alıyor diye kendini reytingler önemli deil diye avutma ))) bizim içim yemek su ne ise dizler içinde reyting o dur .reyting gibiler için önemli başkan benim için reytingin tek önemi vadinin devam etmesini daha iyi imkanlara sahip olmasını sağlamasıdır benim tarafım belli kurtlar vadisi izler onu konuşurum diğerleri ne halt yaparlarsa yapsınlar beni kendine bağlayacak takip ettirecek bir dizi yok olacağınıda sanmıyorum
dediklerin doğruda hiç katılmıyorum bu sefer sende benim her zaman yanlış anlamam gibi yanlış anlamışsın ben reytingi yüksek diye bir diziyi övmem düşük diye yermem hele ki bu dizi vadiyse (kendisi reyting üstü bir iştir yıllardır her türlü rekoru kırmıştır ) reyting önemli değil diyemezsin çünkü dizinin devamı buna bağlıdır maliyetini karşılasın kanalı memnun etsin benim için olay biter benim için asıl ilgilenilmesi gereken vadinin içeridiğir beni tatmin etmesine bakarım o aldığım haz da sıkıntı yoksa benim içinde sıkıntı yokturreyting sonuçları senin için benim için olmaz ve sonuçları çok önemlidir eğer iyi giderse devam eder gitmezse devam etmez .onun için benden sana tavsiye reytingleri önemse )) seni anlıyorum reytingler düşük gelince umursamaz tavırlar baş gösterir ama hayatın taaaaaa kendisidir reytingler bir dizi için ))vadii düşük reyting alıyor diye kendini reytingler önemli deil diye avutma ))) bizim içim yemek su ne ise dizler içinde reyting o dur .
TAMAM ŞİMDİ OLDU her zaman sen beni yanlış anlacak deilsin bırak izin ver de biraz da biz seni yanlış anlayalım ))dediklerin doğruda hiç katılmıyorum bu sefer sende benim her zaman yanlış anlamam gibi yanlış anlamışsın ben reytingi yüksek diye bir diziyi övmem düşük diye yermem hele ki bu dizi vadiyse (kendisi reyting üstü bir iştir yıllardır her türlü rekoru kırmıştır ) reyting önemli değil diyemezsin çünkü dizinin devamı buna bağlıdır maliyetini karşılasın kanalı memnun etsin benim için olay biter benim için asıl ilgilenilmesi gereken vadinin içeridiğir beni tatmin etmesine bakarım o aldığım haz da sıkıntı yoksa benim içinde sıkıntı yoktur
başkan yazdığım son iki mesaj arasında pek bir fark göremedim 🙂TAMAM ŞİMDİ OLDU her zaman sen beni yanlış anlacak deilsin bırak izin ver de biraz da biz seni yanlış anlayalım ))
bazen bakan gözler kör duyan kulaklar sağar olur derlerrrrr kadirim )) idare et artık yaşlandık )) siz gençler bizi tolere edeceksiniz ki bizler de hayata karşı daha öz güvenli olalımbaşkan yazdığım son iki mesaj arasında pek bir fark göremedim 🙂
estağfirullah başkanbazen bakan gözler kör duyan kulaklar sağar olur derlerrrrr kadirim )) idare et artık yaşlandık )) siz gençler bizi tolere edeceksiniz ki bizler de hayata karşı daha öz güvenli olalım
Allah razı olsun kardeşim o senin güzelliğin muhabbete sende katıl beraber olsun@china_shangai abinin ve @-KADİR- in sohbeti yine konuya damgasını vurmuş.. her seferinde keyifle okuyoruz.
Fragmanı bekliyoruz..
eyvallah aga ; fragman çok fazla gecikti niye böyle oldu enterasan valla@china_shangai abinin ve @-KADİR- in sohbeti yine konuya damgasını vurmuş.. her seferinde keyifle okuyoruz.
Fragman gecikince beklenti artıyor..