- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
taylormu hayırr çok yapay bir yüz hattı var doğallık 0 bence yapay bebek gibi birşey![]()
Qapaq sana @Ahmad
taylormu hayırr çok yapay bir yüz hattı var doğallık 0 bence yapay bebek gibi birşey![]()
Ben kızlarla ilgilenmiyorum.Senden daha çok anlarız.![]()
sanmyorum adele bir omur atsa uçar giderŞarkı patladı gitti. Yakın zamada albüm çıkaranların hepsi flop olacak gibi. Ariana 1D Demi Justin.
Riri belki bir şeyler yapar.![]()
sanmyorum adele bir omur atsa uçar gider![]()
ay pis pis ariana deme bana pis pis .ss tuba oyunculukta neyse ariana da şarkıcılıkta o bnm için.ss
ay pis pis ariana deme bana pis pis .ss tuba oyunculukta neyse ariana da şarkıcılıkta o bnm için.ss
oktav değil oktaydır o kadının 5 yılda 5 sevgilisi olmuş (basına yansıyan bu arada 5 in 3ü koç burcu koçsan şansın varAriana sesi en iyi olan.5.5 oktav yapıyor kız.
![]()
oktav değil oktaydır o kadının 5 yılda 5 sevgilisi olmuş (basına yansıyan bu arada 5 in 3ü koç burcu koçsan şansın var)
ay neyse şu aşk üçgeninden sonra ariana bitmiştir.ss
![]()
ay zatene gelen gidiyor kızda @Çiğdem- gibi parlakalrı elende tutamayan cinstenEspri mi yaptın.ss
Boyu çok kısa asılmam.![]()
ay zatene gelen gidiyor kızda @Çiğdem- gibi parlakalrı elende tutamayan cinsten![]()
Mütevazilik etmişKadın kesin flop olurum Demişti.Ayy şaka gibi.
![]()
Mütevazilik etmişSonuçta Adele'den bahsediyoruz
![]()
Aa dombili mi kalitesiz kalitesiz konuşmaÖyle yapar o dombili.1m değil 2 milyar bile olur.
![]()
Aa dombili mi kalitesiz kalitesiz konuşma2 M bulsun, hak ediyor o
![]()